Vedela sem, da je vezan. A vedela sem tudi, da je globo v sebi prasec, ki bo po nekaj kozarčkih vina v prvi vrsti poskrbel le zase.

Poklical me je, ko je bil še v mestu. S kolesom. Nekaj kilometrov stran od mojega stanovanja. “Bi šla kaj ven?” je rekel in verjetno upal, da bom rekla, kako mi zmanjkuje časa in bla bla bla. Nato bi me prepričeval, naj grem, na koncu bi popustila, šla bi ven in… Zajebala sem ga. Takoj sem mu pritrdila in da sem se že v naprej pripravila na šah mat, sem mu predlagala, naj pride prej kar do mene in naj s seboj prinese še kakšen liter dobrega vina.

Slišala sem cmok v njegovem grlu.

Vedela sem, kako se bo večer končal. Oblekla sem najbolj oprijete kavbojke, ozko majčko, lase sem spela v čop in se namazala okoli oči. Vedela sem, kaj mu je všeč. Poznava se namreč že nekaj časa. Vem, da si ga je pogosto drkal name. Ja, poznava se toliko, da sva večkrat poprej že imela odkrite pogovore o teh stvareh. Je namreč eden mojih najboljših prijateljev. Zato vem, kakšen prasec je. In rada ga imam. Tako rada, da sem bila ta večer zanj pripravljena storiti prav vse.

Poklical me je 5 minut preden je stopil skozi vrata. Če potrebujem še kaj. Oh, ko bi le vedel. Že med pogovorom sem dajala roko proti moji mokri pički in si jo nežno božala. Želela sem, da se ob pogledu nanj ne bom mogla zadržati. Počasi sem si jo gnetla in jo dražila s prstom. Bil je že čisto blizu. Še samo minutko ali dve. Moje hlačke so bile že čisto mokre, ko je končno stopil skozi vrata…

Verjetno še v življenju ni videl tako porednega pogleda, mislim, da mu je bilo tisti trenutek prav vse jasno. Objela, sem ga, kot se objame dobrega prijatelja, povebila na kavč, prinesla dva kozarca, odprla vino… Bila sem čisto mokra. In videla sem, kako me ob vsakem catwalku proti kuhinji gleda v mojo napeto ritko. Dragi fantje, dekleta vemo, da nas opazujete. In če želimo, vas lahko tisti trenutek do konca obnorimo. Prav to sem storila tudi jas. Prepogibala sem se, klečala, se stegovala prek pulta. Čutila sem njegove poglede.

Liter vina je bil dovolj. “Lahko nekaj poskusim?” sem ga vprašala. Poskusil je sam. Natančno je vedel, kaj sem imela v mislih. Slekla sem se, kar tam na kavču. Pustila sem, da mi jo liže, kolikor mu je volja, da me prešlata celo, da me lasa. Bil je grob, a hkrati tako zelo ljubeč. Čutila sem, da se v njem borita dva pola: tisti prasec in nekdo, ki me ima dejansko rad.

Prišlo mi je dvakrat. Obožujem grob seks, še raje imam, če je začinjen s čustvi. Pustila sem, da mu je prišlo kar noter vame. Toplo je bilo.

To je bilo prvič in zadnjič z njim. Od takrat dalje se nisva slišala. Prasec.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!