Stojim pred vrati tvojega stanovanja. Zmenjena sva ob osmih, prišel sem pol ure prej… Pozvonim – in čakam… Še enkrat pozvonim, izza starih in oguljenih vrat zaslišim prihajajoče korake. Vrata se odpro, in pozdraviš me s prijetno presenečenim izrazom na obrazu.

¨Danes si pa zgoden¨, se nasmehneš in me nagajivo cmokneš na lice.

¨Lahko mi prideš pomagat dokončat torto…¨

Slečem jakno in se zagledam v tvojo popolno in čvrsto ritko, kako igrivo odskaklja proti kuhinji v latino ritmih salse, ki precej glasno doni iz tvojega mp3 predvajalnika.

¨A je čokoladna?¨ vprašam lahkotno, in ti sledim do kuhinjskega pulta, kjer vlada popoln kaos gospodinjskih pripomočkov, raznih sestavin, modelov za kolače ter seveda pripravljene slastne čokoladne zmesi…

¨Itak da je čokoladna – vem kaj imaš najraje!¨ mi v sladkem in rahlo nagajivem tonu odvrneš.

¨Boš poskusil maso, če je slučajno premalo sladka?¨

S kazalcem nežno posnameš vzorec z zvrhane posodice te mamljive mešanice in mi pomoliš pred usta. Tik preden uspem okusit to izzivalno ponujeno sladkost, umakneš prst in ga počasi neseš k svojemu obrazu. Oči se ti zaiskrijo, izraz na obrazu je poreden. Srečava se s pogledom, dih zastane, okolica se zamegli, kot uročen sledim tvojemu s čokolado oblitemu kazalcu, ki se počasi približuje tvojim nežnim ter perfektno oblazinjenim ustnicam. Rahlo jih odpreš, s svojim jezičkom nežno okusiš čokolado, potem pa skrajno izzivalno z usti objameš cel prst in ga počasi, počasi izvlečeš.

Moj prijatelj v hlačah ponori in želja, da bi te ustnice namesto prsta objemale mojega kameno trdega tiča oblitega s čokolado, postane nujnost in potreba. Komaj ustavim žival v sebi, ki hoče neusmiljeno planit po svojem plenu ter si brez usmiljenja vzeti svojo nagrado.

V trenutku se zberem in nadaljujem spontano začeto igrico, ki mi tako neusmiljeno para hlače ter dviguje srčni utrip. Počasi se ti približam s smrtno resnim ¨i wanna play¨ pogledom, brez da bi prekinil kontakt s tvojimi napol priprtimi očmi… Očmi, ki pazljivo spremljajo vsak moj gib in zrcalijo naelektrenost po čokoladi dišečega ozračja. Z desnico čvrsto zgrabim tvojo ritko in te privijem k sebi, s prstom levice zajamem nekaj zmesi in jo okusim, nato pa se s čokoladnim prstom približam tvojim greha vrednim ustnicam. Z jezičkom se dotakneš konice prsta, nato počasi posrkaš cel prst. Znova zajamem novo porcijo, jo počasi namažem na tvoje ustnice, se približam in s slastjo okusim tvojo začasno čokoladno šminko. Poljub se momentalno sprevrže v strasten preplet jezikov, z rokami me objameš, se prilepiš name, nato pa me nenadoma odrineš.

Pogled pove vse – igre še zdaleč ni konec!

Slečeš si majčko, ki razkrije v modrček odete male, a ponosno stoječe joškice. S prstom ponovno zajameš zmes, ki ji očitno ni usojeno, da bi v svojem življenju ponosno postala torta, temveč se ji obeta precej drugačen – a nič manj slasten konec. S prstom počasi potuješ od svojih ustnic navzdol po svojem vratu in rišeš čokoladno pot naprej med svojima hribčkoma, nadaljuješ po svojem čvrstem trebuhu do popka in se počasi ustaviš pri gumbu svojih jeans hlačk ter ga odpneš…

Naslonjen na jedilno mizo nemo opazujem tvoje početje, erekcija v hlačah postaja boleča, v ustih se mi nabira slina, ki se kar cedi ob gledanju nastajajoče čokoladne specialitete.

Jeans hlačke padejo na tla. Pred mano si v spodnjem perilu, s perverznim pogledom se mažeš s čokolado in se zapeljivo zvijaš v seksi ritmih salse. Brez da bi se tega zavedal, slečem majico in se kot uročen približam popackanemu ter poplesujočemu telesu. Pokleknem, te zgrabim za vroči stegni, ter z jezikom pričnem lizati zarisano pot od spodnjih hlačk, do popka, mimo joškic, do tvojega vratu, pa nazaj do tvojih sočnih in božanskih ustnic. Strastno se poljubiva. Jezika bijeta bitko neustavljivega poželenja, ko na svojih prsih kar naenkrat začutim tvojo roko, ki po meni maže nekaj lepljivega in dišečega. Prekinem poljub, zgrabim te za roko, vzamem posodo s čokoladno maso, te posadim na stol in se z razkrečenimi nogami avtoritativno postavim predte. Čez moje hlače opaziš, kako utripa otrdlina. Konec navihanega in nagajivega rajcanja, sedaj gre zares! Obsediš kot dekle, ki se zaveda, da je storilo nekaj porednega in bo sedaj kaznovano.

¨Ti packa mala, poredna¨, poskušam biti strog, vendar me kotički ustnic, ki silijo v nasmešek, izdajajo.

¨Nisem packa, samo čokolado ‘mam rada..¨ me navihano vzpodbudiš s tako nedolžnim, a hkrati spogledljivim pogledom, da ne zdržim več.

Odpnem gumb in zadrgo na hlačah, pograbim tiča iz spodnjic, drugo roko potopim v skledo in si ga namažem s takšno ihto, da čokolada šprica povsod naokoli. Zgrabim te za čeljust, globoko in prevzetno te zaližem, nato pa nastavim svojega pokončnega in s čokolado namazanega kurca pred tvoje sanjske ustnice. Hočem izustit nekaj v smislu

¨Evo ti čokolade, prasička mala¨, a mi že v naslednjem trenutku od naslade vzame sapo.

Brezkompromisno me zgrabiš za jajca, po katerih kapljala čokolada s tiča ter z globokim grlom do konca objameš mojega korenjaka. Z eno roko mečkaš mošnjiček, z drugo me grabiš za rit, hkrati pa sesaš in fafaš mojega tiča, ki je na robu eksplozije. Z ustnicami se preseliš na moja jajca, hkrati pa mi ga drkaš s svojimi lepljivimi rokami. Pravočasno preprečim tsunami in ti vzamem igračko, dvignem te s stola, se postavim za tebe tako, da moja nabreklina najde pot med tvoji nogi, obe roki potopim v nepričakovani čokoladni lubrikant in od zadaj pričnem z grobo masažo tvojih joškic, napetega trebuščka in nižje, vse do venerinega hribčka. Modrček je popolnoma odveč, spretno ga odstranim. Strastno ti poljubljam vrat in uživam ob drhtenju najinih s čokolado oblitih in v ritmu pozibavajočih se teles. Z rokami raziskujem tvoje telo, s kameno trdim premoženjem drgnem med tvojima ritnicama, vsak tvoj globok vzdihljaj me dodatno podžge.

Obrnem te k sebi, pogleda se zopet srečata, oči izdajajo nebeško pohoto, v vesolju obstajava samo midva. Posadim te na mizo, kot lačen volk napadem tvoji prsi, gnetem jih z rokami, ližem in okušam otrdele bradavičke, z jezikom čistim čokoladne sledi. Kot posiljevalec strgam zapackane hotike, ki se vdajo brez boja in razkrijejo najlepši razgled na tem planetu. Noge daš narazen. Z umazano porednim nasmeškom oblizneš prst in počasi od spodaj navzgor pobožaš svojo dišečo in mojega tiča potrebno špranjico. Mamljive vonjave tvoje mastne in fukaželjne pičkice mi pocedijo sline, z jezikom počasi oslinim vhod v raj in okusim nabrekel ščegetavček. Z enakomernimi gibi ti jo ližem, z ustnicami okušam slastne sokove, pomešane z okusom čokolade, z rokama me zgrabiš za lase in me priviješ v svoje mednožje, vzdihljaji naslade se zlivajo z okusom tvoje tamale, ki bi jo lahko jedel vsak dan – za zajtrk, kosilo in večerjo.

Ne zdržim več čakanja, odlepim se od najslajše sladice, zgrabim kurca in podrgnem po tvojih dodobra podmazanih sramnih ustnicah – kot da bi pozvonil pri tvojih vratih, in najavljal svoj prihod.

Tvoj pogled kriči: ¨Pofukaj me, zabij mi ga do konca!¨, a od naslade in sladkega pričakovanja nisi sposobna iz sebe izdaviti ničesar.

Nasadim te počasi in opazujem, kako se streseš od vznemirjenja. Z nogama me objameš, jaz pa te z objemom privijem k sebi, s strastnim prepletom jezikov se združiva, ritem salse narekuje tempo, s katerim te nabijam in nasajam. Z rokama se nasloniš na mizo, prisesam se na tvojo desno joškico in nabijam, nabijam, fukam te odločno, a z občutkom, ližem tvoje telo, porivam in zaganjam tiča v tvojo tesno, a neverjetno mastno češpljico, najini orgazmični vzkliki so vse glasnejši, dihanje globoko, madeži čokolade na telesih se redčijo s sladkim znojem.

Zgrabim te za čvrsti ritnici, oprimeš se me okoli vratu, globoko nasajeno na mojega kurca te dvignem in se vsedem na stol. Z rokama potujem po tvoji hrbtenici in te čvrsto grabim za ritko, medtem ko se v svojem tempu nasajaš in natikaš na batino. Ne morem se nasititi tvojih poskakujočih joškic, ližem jih in sesam, s prstom najdem tvojo ritno luknjico, in počasi vstopim v notranjost. To te dodatno podžge, nabijaš se z vso silo, oči zavijajo od naslade, z jezikom raziskuješ moj prepoten obraz in grizljaš moje ušesne mečice. Zgrabim te za joške in te nežno odrinem, vstanem, se postavim za tabo, z rokama preletim tvoje telo, dvignem tvojo nogo na stol, z obema rokama zgrabiš naslonjalo, prasičkasto in poredno se skloniš, ter nastaviš svojo popolno in orgazmično fukabilno rit. Obe dlani potopim v tisto nekaj, kar je še ostalo od čokoladne torte, te od zadaj zgrabim za pohujšljive prsi in te znova nasadim na svoj vojaško stoječi organ.

Nabijam te z vso silo, nasajam znova in znova, tvoja ritka ploska ob udarcih, nekajkrat ti primažem klofuto po ritnici – kot gospodar, ki kaznuje pohotno grešnico. Nabijam te, fukam te kot da je zadnjič, s čokoladno roko prek lica najdem tvoja usta, takoj pograbiš vabo in me nežno ugrizneš, jaz pa te fukam kot prasico, ritka ploska še glasneje, v divjem ritmu se sliši kot aplavz, v jajcih čutim, kako se pripravlja jedrska eksplozija, telesi prevevajo orgazmični valovi… Začutim, kako se ti nožnica krči od ekstaze, tvoje telo zajame krč huronskega orgazma, čutim kako ti silovito prihaja, kako v nasladi zapuščaš nam znane dimenzije prostora in časa. Močno te zgrabim, tudi sam sem tik pred eksplozijo, še zadnjič te nataknem, in izvlečem.

Omotična od poleta do oblakov, se vsedeš, in v ekstatični paralizi opazuješ, kako si ga pred tabo zdrkam in v izbruhu naslade pošpricam tvoje čokoladne joškice s smetano. Nežno me zgrabiš za izpraznjen mošnjiček in me poljubiš na junaka, ki te je še nekaj trenutkov nazaj tako trd in pokončen nasajal nase. Spogledava se, vonj po fuku in čokoladi ter sladek nasmeh zmagoslavja izdajajo popolno potešitev.

¨Tako noro slastne čokoladne torte pa še nisem jedel..¨, se sesedem na tla pred stol in naslonim teme glave na tvojo dobro pofukano češpljico, ki se še zmeraj cedi od čokolade in strastnih orgazmičnih sokov.

Šele sedaj opazim razsežnosti kaosa in packarije, ki so posledica te s čokolado oblite pravljice.

Nežno mi z rokama preletiš lasišče, in zasanjano odgovoriš: ¨Jutri bom delala Tiramisu…a prideš?¨

 

Poredn M

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!