Naroči se na VIP zgodbice

Poslušaj me ;)

Z uporabo spletnega portala Blog69.si se strinjaš z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji ter potrjuješ, da si star/a več kot 18 let.

Informacije

Splošno

Splošni pogoji poslovanja Blog69.si obsegajo politiko zasebnosti in varovanja osebnih podatkov, določbe o polnoletnosti, piškotkih, splošne pogoje poslovanja spletne trgovine in pravila uporabe bloga in z njim povezanih storitev.

Pomembna obvestila

Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov na Blog69.si

Veljavnost in uporaba uporaba te politike

Ta politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov velja za spletno mesto www.blog69.si (v nadaljevanju: spletno mesto). Ta politika velja za vse uporabnike spletnega mesta.

Z uporabo spletnega mesta uporabnik potrjuje, da razume, sprejema in se strinja z vsemi določili te politike zasebnosti in varovanja osebnih podatkov.

Ta politika se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnega mesta po spremembi te politike uporabnik potrjuje, da se strinja s spremembami

Katere podatke o uporabnikih zbira ponudnik

Osebne in druge podatke o uporabnikih zbira ponudnik preko spletnega mesta oziroma z njegovo pomočjo.

Vrsta podatkov, ki jih ponudbnik zbira o uporabniku:

 • Ime
 • Priimek
 • E-poštni naslov
 • Telefonska številka
 • Spol
 • Ulica in hišna številka
 • Številka pošte in kraj
 • Država bivanja
 • Ime podjetja
 • Uporabniško ime
 • Geslo

Kje in kako se zbirajo podatki:

 • Ob registraciji uporabnika za uporabo bloga in z njim povezanih storitev
 • Ob izpolnitvi kontaktnega obrazca za prijavo na prejemanje VIP zgodbic
 • Ob registraciji uporabnika za uporabo spletne trgovine Blog69.si
 • Ob prijavi za sodelovanje “Postani VIP avtor”
 • Ob objavi slike v rubriki “Objavi svojo sliko”
 • Ob anketnih vprašalnikih objavljenih na spletnem mestu ali vključenih v e-pošto

Namen uporabe zbranih podatkov:

 • pošiljanje e-novic, strokovnih člankov in drugih vsebin v zvezi s spletnim mestom na vpisani e-poštni naslov
 • priznavanje ugodnosti, popustov ipd. v zvezi s ponudnikovimi proizvodi in storitvami za naročnike na e-novice
 • evidentiranje potencialnih naročnikov
 • priprava ponudbe in pošiljanje ponudbe na vpisani e-poštni naslov
 • segmentacija uporabnikov (demografska, geografska, itd…)

Čas hrambe podatkov:

 • do preklica s strani uporabnika

Obdelava podatkov

Ponudnik bo zbrane podatke o uporabnikih uporabljal izključno za namene, navedene v rubriki “Katere podatke o uporabnikih zbira ponudnik”. Pred uporabo zbranih podatkov za kakšen drug namen bo ponudnik pridobil uporabnikovo soglasje.

Ponudnik zbranih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen, če bo za to obstajala zakonita podlaga (npr. zahteve sodišč ali drugih organov ipd.).

Uporabnik je seznanjen in soglaša, da lahko ponudnik posamezna opravila v zvezi z zbranimi podatki zaupa tretjim osebam (pogodbeni obdelovalci). Tretje osebe lahko zaupane podatke obdelujejo izključno v mejah ponudnikovega pooblastila in skladno z nameni, ki so opredeljeni v rubriki “Katere podatke o uporabnikih zbira ponudnik” te politike.

Varovanje podatkov in čas hrambe

Ponudnik vse podatke o uporabnikih varuje skladno s to politiko in z zahtevami za zavarovanje osebnih podatkov, ki jih določa zakonodaja Republike Slovenije in predpisi Evropske unije.

Ponudnik redno izvaja varnostno kopiranje podatkov.

Uporabnik je seznanjen in soglaša, da ponudnik njegove podatke, ki jih je posredoval ponudniku, hrani toliko časa, kolikor je navedeno v rubriki “Katere podatke o uporabnikih zbira ponudnik” te politike. Ostale podatke lahko hrani, dokler je to nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili podatki zbrani, nato pa jih mora trajno izbrisati ali učinkovito anonimizirati, tako da določenega podatka ni več mogoče povezati z določenim uporabnikom.

Pravice uporabnikov

Ponudnik bo uporabniku, ki je ob registraciji ali kasneje izrazil željo po prejemanju ponudnikovih elektronskih sporočil, kadarkoli omogočil, da se na razumljiv in enostaven način od prejemanja odjavi.

Uporabnik lahko kadarkoli spremeni ali dopolni svoje osebne podatke, kar stori na spletnem mestu ali pa tako, da ponudniku pošlje e-sporočilo na info@blog69.si.

Uporabnik lahko od ponudnika z zahtevo, ki jo pošlje na info@blog69.si, zahteva, da ponudnik dopolni ali popravi podatke, ki se nanašajo nanj in ki so nepopolni ali napačni.

Uporabnik lahko z zahtevo, ki jo pošlje na info@blog69.si, zahteva, da mu ponudnik potrdi, ali zbira in ali obdeluje podatke, ki se nanašajo na uporabnika, ter katere podatke zbira in obdeluje. Zahteva se lahko poda enkrat vsake 3 mesece.

Uporabnik lahko z zahtevo, ki jo pošlje na info@blog69.si, zahteva, da mu ponudnik pošlje elektronsko kopijo podatkov, ki se nanašajo na uporabnika. Zahteva se lahko poda enkrat vsake 3 mesece. Ponudnik ima pred posredovanjem kopije podatkov pravico od uporabnika zahtevati, da na primeren način dokaže svojo istovetnost. Če ponudnik tudi po tem dvomi o istovetnosti uporabnika, lahko njegovo zahtevo zavrne.

Uporabnik lahko z zahtevo, ki jo pošlje na info@blog69.si, zahteva, da ponudnik trajno izbriše vse podatke, ki se nanašajo nanj. Ponudnik ima pred izbrisom podatkov pravico od uporabnika zahtevati, da na primeren način dokaže svojo istovetnost. Če ponudnik tudi po tem dvomi o istovetnosti uporabnika, lahko njegovo zahtevo zavrne.

Izključitev odgovornosti

Ponudnik ne odgovarja za škodo, ki bi uporabniku nastala, ker je ponudniku pri posredoval napačne, lažne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

Ponudnik ne odgovarja za škodo, ki bi uporabniku nastala, ker so se z njegovimi podatki brez izrecnega soglasja ali dovoljenja ponudnika in kljub ponudnikovi običajni skrbnosti seznanile ali jih pridobile ali spremenile ali drugače obdelale nepooblaščene tretje osebe.

Ponudnik v nobenem primeru, tudi če sicer ni ravnal z običajno skrbnostjo, ne odgovarja za škodo, ki bi uporabniku nastala zaradi primerov iz prejšnjega odstavka te točke, če je tak primer posledica dejstva, da uporabnik ni skrbno varoval podatkov, ki so potrebni za dostop do določenih delov spletnega mesta (uporabniško ime in geslo). Uporabnik je izključno sam odgovoren za varovanje podatkov, ki so potrebni za dostop do določenih delov spletnega mesta (uporabniško ime in geslo).

O vsakem sumu zlorabe svojih osebnih podatkov ali podatkov, ki so potrebni za dostop do določenih delov spletnega mesta (uporabniško ime in geslo) ali ob sumu nepooblaščene seznanitve s temi podatki, je dolžan uporabnik nemudoma obvestiti ponudnika.

Kadar je med ponudnikom in uporabnikom vzpostavljen pogodbeni odnos, v vsakem primeru glede izključitev in omejitev odgovornosti ponudnika veljajo določbe, ki urejajo ta odnos (pogodba, splošni pogoji ipd.).

Končne določbe

Neveljavnost katerekoli določbe te politike, ne glede na razlog neveljavnosti, ne pomeni neveljavnosti te politike kot celote. V takem primeru se neveljavna določba šteje za nezapisano, ta politika pa velja naprej brez te določbe.

Za pravna razmerja med uporabniki in ponudnikom se uporablja pravo Republike Slovenije in pravo Evropskih skupnosti. Za reševanje morebitnih sporov je pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani, Republika Slovenija.

Polnoletnost

Blog69.si je spletno mesto z vsebinami za odrasle. Spletno mesto poleg erotičnih zgodb vsebuje tudi pornografske vsebine, ki so primerne za odrasle (18+ let). Uporabnik (obiskovalec) z nadaljnjo uporabo spletnega mesta potrjuje, da je polnoletna oseba (18+). Blog69.si ne odgovarja za posledice in morebitno škodo, ki bi posredno ali neposredno nastala uporabniku, ki je mlajši od 18 let, če le-ta uporablja Blog69.si kljub obvestilu in prošnji o spoštovanju določila o polnoletnosti.

V kolikor ste stari manj kot 18 let vas prosimo, da nemudoma zapustite spletno mesto Blog69.si.

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje.Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletnega mesta www.blog69.si uporabljamo naslednje piškotke:

Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani

Sejni piškotek

Piškotek

Trajanje

Namen

__PHPSESSID (naključni ID)

seja

Delovanje sistema za prikaz vsebin.

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Cludflare Cookie

Piškotek

Trajanje

Namen

__cfduid

5 let

Distribucija vsebin in delovanje požarnega zidu.

Je namenjen storitvam Cloudflare CDN mreže za pohitritev dostopa do strežnika. Več si preberite tukaj.

Piškotki tretjih strani

Google Analytics

Piškotek

Trajanje

Namen

__utma

2 let

Razlikuje uporabnike od sej.

__utmb

30 min

Ugotovi nove obiske.

__utmc

Čas seje

Potreben za združljivost skripte za nazaj.

__utmz

6 mesecev

Nosi informacijo o izvoru prometa.

__utmv

2 leti

Shranjuje splošne podatke o obiskovalcu.

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage
Če želite blokirati le storitve Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.

Twitter

Piškotek

Trajanje

Namen

Guest_id

2 let

Razlikuje uporabnike

_twitter_sess sejni Seja za twitter
external_referer 1 dan Beleži vstopni link do strani
tz_offset_sec sejni Beleži časovno razliko

Več informacij: https://twitter.com/privacy

Google maps

Piškotek

Trajanje

Namen

NID 6 mesecev Uporabljen za prikaz vtičnika Google Maps
PREF 2 leti Uporabljen za prikaz vtičnika Google Maps
testcookie seja Uporabljen za prikaz vtičnika Google Maps
khcookie seja Uporabljen za prikaz vtičnika Google Maps
SNID 6 mesecev Uporabljen za prikaz vtičnika Google Maps

Na naši spletni strani uporabljamo storitve Google Maps za prikaz geografskih lokacij. Za več informacij o piškotkih in politiki zasebnosti podjetja Google obiščite:
http://www.google.com/policies/technologies/cookies/

Youtube

Piškotek Trajanje

Namen

PREF 10 let Prikaz video vsebin s portala Youtube.com
VISITOR_INFO1_LIVE 240 dni Prikaz video vsebin s portala Youtube.com
use_hitbox seja Prikaz video vsebin s portala Youtube.com

Na naši spletni strani uporabljamo storitve youtube za prikaz video vsebin. Za več informacij o piškotkih in politiki zasebnosti podjetja Google, ki upravlja s portalom Youtube, obiščite:
http://www.google.com/policies/technologies/cookies/

Facebook

Piškotek Trajanje

Namen

Reg_fb_gate seja URL prve obiskane strani.
Reg_fb_ref seja Url zadnje obiskane strani.
Isd seja Zaščita pred CSRF napadi.
Reg_ext_ref seja Izvor prometa, prva obiskana spletna stran.
wd seja Dimenzije okna.
datr 2 leti Zaščita pred spamom in zlorabami v Facebook računih.

Omenjeni piškotki se uporabljajo za delovanje vtičnikov omrežja Facebook. Za več informacij o shranjevanju in uporabi pridobljenih informacij preberite https://www.facebook.com/help/cookies

Kako upravljati s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale. V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku.

POMEMBNO! Piškotki so datoteke na vašem računalniku. Da bi odstranili piškotke, preverite zgornje povezave za navodila, kako v vašem brskalniku izbrišete piškotke.

Blog – pogoji in pravila uporabe

OPOZORILO: Ob registraciji se uporabnik zaveže, da se strinja z vsemi določbami v spodaj navedenih splošnih pogojih uporabe plačljivih in brezplačnih vsebin/storitev spletnega mesta Blog69.si Z registracijo, prijavo oziroma z uporabo portala se strinjate s splošnimi pogoji uporabe. V kolikor se s splošnimi pogoji ne strinjate, registracija oziroma prijava ni možna, uporabo spletnega mesta pa vam odsvetujemo. Prav tako vam prosimo, da zapustite spletno mesto Blog69.si v kolikot niste polnoletni (18+).

Izdajatelj splošni pogojev in uporabe bloga

Limo ltd – Spain (Teneriffe), v nadaljevanju ponudnik.

Splošne določbe

Ti splošni pogoji in pravila (v nadaljevanju pogoji) se nanašajo na pogoje uporabe storitev plačljivih in brezplačnih vsebin/storitev na spletnem mestu Blog69.si ter predstavlja pravno veljaven in zavezujoč sporazum med ponudnikom ter uporabniki spletnega mesta.

Definicije pojmov

(v nadaljevanju ponudnik)

Ponudniki poti so ponudniki spletne povezave, ki jo pri njih najema uporabnik ali ponudnik.

Uporabnik je vsaka oseba, ki obišče spletno mesto Blog69.si in ga na kakršen koli način uporablja.

Splošni pogoji veljajo in zavezujejo vse vrste uporabnikov, ki uporabljajo spletno mesto.

Uporaba spletnega mesta Blog69.si

Uporaba spletnega mesta Blog69.si je pogojena s temi pogoji uporabe, vključno z veljavnimi predpisi Republike Slovenije na tem področju. Z uporabo spletnega mesta vsak uporabnik:

 • izrecno soglaša s splošnimi pogoji uporabe;
 • se obvezuje, da bo spletno mesto uporabljal na zakonit način;
 • se obvezuje, da storitev ne bo uporabljal z namenom objavljanja ali propagiranja katere koli vsebine in/ali oglasa, ki je v nasprotju z veljavno zakonodajo in javnim redom ter moralo;
 • odgovarja za poznavanje in spoštovanje veljavnih predpisov Republike Slovenije, ki se nanaša na uporabo spletnega mesta Blog69.si
 • ne bo objavljal vsebine in/ali oglasov v imenu drugih oseb;
 • storitev ne bo izrabljal v komercialne, nelegalne ali kakršne koli druge namene, kot tiste, ki so določeni v teh pogojih;
 • ne bo distribuiral avtorsko zaščitenih vsebin ali vsebin, ki so v lasti druge pravne ali fizične osebe;
 • ne bo poskušal pridobiti, zbirati in/ali shranjevati osebnih podatkov drugih uporabnikov;
 • ne bo na noben način kopiral, shranjeval ali posredoval celih ali delov vsebine spletnega mesta Blog69-si
 • ne bo uporabljal računalniških kod, škodljivih programov ali česar koli, kar bi lahko motilo, onesposobilo ali škodovalo tej storitvi, ponudniku storitev ali njegovi programski ter strojni opremi, ponudniku poti ter telekomunikacijskim napravam.

Uporabniki lahko spletno mesto uporabljajo tudi z namenom kreiranja vsebine na spletnem mestu Blog69.si. Uporabniki lahko svoje vsebine za objavo na blogu oddajo preko e-pošte ali preko spletnih obrazcev, ki se nahajajo na spletnem mestu Blog69.si.

Pogoj za oddajo vsebine in oglasa je v celoti izpolnjen kontaktni obrazec in potrditev teh splošnih pogojev. S potrditvijo splošnih pogojev se uporabnik zavezuje, da je v celoti prebral splošne pogoje, jih v celoti razume in se z njimi strinja in jih sprejema.

Uporabnik se zavezuje, da bo oddana vsebina in/ali oglas v skladu z vsebinsko usmeritvijo spletnega mesta. Ponudnik si pridržuje pravico do izbrisa katerega koli dela objavljene vsebine ali oglasa brez vnaprejšnjega obvestila, ki ne bo ustrezal vsebinski usmeritvi spletnega mesta.

Uporabnik se zavezuje, da bo za oddano vsebino in/ali oglas v obliki besedila pridobil soglasja za objavo na spletnem mestu Blog69.si vseh oseb ali podjetij, ki se bodo v tekstu pojavljala z osebnim imenom in priimkom ali imenom podjetja. V primeru, da bo uporabnik pri oddani vsebini in/ali oglasu priložil tudi fotografijo ali video, se uporabnik zavezuje pridobiti soglasja za objavo vseh oseb, ki bodo prepoznavna na priloženi fotografiji ali videu. Prav tako se uporabnik zavezuje pridobiti soglasja za objavo vseh avtorjev priloženih fotografij ali video posnetkov. Prav tako se uporabnik zavezuje za oddano vsebino in/ali oglas pridobiti soglasja za objavo logotipov podjetij, ki bodo priloženi za objavo.

Po oddani vsebini za blog (zgodbica, slika, video, itd…) ponudnik objavi vsebino na spletnem mestu Blog69.si. Registrirani uporabniki lahko spreminjajo ali brišejo svoje objavljene vsebine. V primeru spremembe ali izbrisa vsebine, mora uporabnik kontaktirati ponudnika na elektronski naslov, ki je objavljen na spletnem mestu Blog69.si. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe ali izbrisa katerega koli dela objavljene vsebine ali oglasa brez vnaprejšnjega obvestila.

Ponudnik ne preverja avtentičnost oddane vsebine, ne odgovarja za vsebino povezave v oglasu in ne odgovarja za oddano vsebino s strani uporabnika.

Uporabnik se s posredovanjem vsebine vsakokrat strinja, da ponudnik oddano vsebino objavi na socialnih omrežjih ponudnika, drugih spletnih mestih, ki so v lasti ponudnika, razpošiljanju novic (t.i. newsletter) in v kakršne koli promocije ponudnika, vse brez predhodne dodatne privolitve uporabnika.

Uporabnik z oddajo vsebin in oglasa izrecno izjavlja, da:

 • uporabnik z objavo svojih vsebin na spletnem mestu Blog69.si dovoljuje ponudniku javno pridobitev na spletnem mestu Blog69.si in dovoljuje, da si katera koli tretja oseba na spletnem mestu Blog69.si vsebine ogleda in pretoči na svoj računalnik ali začasno ali trajno fiksira. Za morebitno nadaljnjo razpolaganje tretjih oseb z vsebinami in oglasi ponudnik ni odgovoren, niti nima vpliva na ravnanje tretjih oseb in zato napram uporabniku v zvezi z nadaljnjo uporabo ni odgovoren, s čimer je uporabnik seznanjen in se strinja;
 • uporabnik izrecno zagotavlja, da z objavo vsebin, ki jih objavlja na spletnih straneh portala Blog69.si, niso kršene pravice intelektualne lastnine niti osebnostne pravice tretjih oseb;
 • bo storitev uporabljal v skladu z veljavno zakonodajo in javnim redom ter moralo;
 • dovoljuje ponudniku objavo iz posredovanih vsebin na socialnih omrežjih ponudnika, drugih spletnih straneh, ki so v lasti ponudnika, razpošiljanju novic (t.i. newsletter) in v promocijske namene ponudnika.
 • uporabnik z registracijo in objavo svojih vsebin na portalu Blog69.si dovoljuje javno priobčitev na vseh medijih in v vseh zakonsko določenih oblikah, za Blog69.si in njej povezanih pravnih oseb in dovoljuje, da si katera koli tretja oseba na portalu
  Blog69.si vsebine ogleda in pretoči na svoj računalnik in začasno ali trajno fiksira.
 • z objavo vsebine na portalu Blog69.si avtor omogoča uredništvu portala uporabo vseh vsebin v kakršnekoli namene (marketinške, prodajne,…) naprej brez predhodnega obveščanja avtorja.
 • za morebitno nadaljnjo razpolaganje tretjih oseb z vsebinami Blog69.si, ni odgovoren, niti nima vpliva na ravnanje tretjih oseb in zato napram uporabniku v zvezi z nadaljnjo uporabo ni odgovoren, s čimer je uporabnik seznanjen in se strinja.

Dostopnost spletnega mesta

Spletno mesto je praviloma dostopno 24 ur na dan in vse dni v letu. Ponudnik si pridržuje pravico do krajših ustavitev v dostopu od spletnega mesta zaradi tehničnih razlogov vzdrževanja in zamenjave opreme. Zaradi razlogov, povezanih z vzdrževanjem, si ponudnik pridržuje pravico do ustavitev tudi ob morebitnih izpadih v omrežjih ponudnikov poti ali kakršnih koli izpadih, napakah, drugih tehničnih motnjah ali prekinitvah delovanja tretjih strank (električno napajanje …) ter višji sili.

Starostna omejitev in odgovornost

Pogoj za oddajo vsebine na spletnem mestu je polnoletnost uporabnika.

Ponudnik lahko po lastni presoji zavrne objavo vsebine, ki je posredovana s strani uporabnika, ki ni polnoleten.

Moderiranje komentarjev

Ponudnik si pridružuje moderiranje komentarjev uporabnikov na spletnem mestu Blog69.si.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni uporabniki sami. Ponudnik bo pomagal pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, če bodo to zahtevali pristojni organi.

Moderirani bodo vsi komentarji, ki:

 • bodo zmotili, izzvali, napadali ali žalili druge;
 • so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;
 • kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;
 • oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček ali kakšno drugo korist komentatorja;
 • so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;
 • vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska, poštni ali elektronski naslov, rojstni datum ali emšo;
 • vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z vsebino bloga
 • niso vezani na temo, nakazano v objavi bloga;
 • opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;
 • jih uporabniki vidijo kot nezaželene oziroma tako imenovane spam komenarje (ponavljajoči komentarji z eno ali podobno vsebino);
 • niso v skladu z veljavno zakonodajo, javnim redom in moralo.

Zasebnost in varstvo podatkov

Ponudnik se zavezuje, da bo skrbno varoval podatke uporabnikov ter jih uporabljal izključno za potrebe izvajanja storitev. Osebne podatke uporabnikov bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Ponudnik na spletni strani/blogu uporablja piškotke. Ponudnik si pridružuje pravico do shranjevanja informacij na uporabnikovem računalniku, tablici ali telefonu v obliki piškotka ali podobne datoteke. Uporaba piškotkov je pod nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik. Uporabnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

S pomočjo uporabljene programske opreme se zbirajo in shranjujejo tudi nekateri tehnični podatki, vključno z IP-naslovom uporabnika. Nikakor pa ne pride do identifikacije ali zbiranja osebnih podatkov o osebah, ki se skrivajo za temi podatki ali osebah, ki uporabljajo terminalsko opremo. Teh podatkov tudi ni mogoče povezati z drugimi osebnimi podatki, ki so jih posamezni uporabniki tudi dali na razpolago. Uporabnik se zaveda, da je ponudnik storitev dolžan na utemeljeno zahtevo in ob zakonski podlagi podatke o uporabniku posredovati državnim organom, kadar so podani razlogi za sum storitve kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.

Kršenje pogojev

Ponudnik si pridružuje pravico, da uporabnikom, ki kršijo splošne pogoje ali delujejo v nasprotju z njimi, onemogoči dostop do vsebin na spletnem mestu Blog69.si.

Če uporabnik s svojim ravnanjem povzroči ponudniku kakršno koli škodo, zanjo v celoti moralno, materialno ter kazensko odgovarja.

Uporabniki lahko morebitne kršitve sporočijo na elektronski naslov ponudnika info@blog69.si.

Spremembe

Ponudnik lahko obstoječe splošne pogoje spremeni brez predhodnega obvestila. Uporabnik se zavezuje, da bo občasno preverjal, ali so se pogoji uporabe spremenili. V primeru, da uporabnik s spremenjenimi pogoji uporabe ne bo več soglašal, mora takoj prenehati z uporabo spletnega mesta Blog69.si. Sicer pa z vstopom na spletno mesto potrjuje, da se z morebitnimi spremembami in dopolnitvami strinja.

Spletna trgovina blog69.si ne obratuje več.