S Katy sva prijateljici že od malega. Skozi najstniška leta sva postale prijateljici in skupaj sva velikokrat odkrivali tudi lepoto mokrih muck. Sama sem uživala, ko sem se igrala s tipi a Katy je uživala v svoji nedolžnosti. Igrali sva se neštetokrat. In moji prstki so včekrat hoteli poredno v njeno mokro pičkico. A me je vsakič prevzela s svojo odločnostjo. Postala je povsem poredna in njena dominantna stran je postala zelo očitna.

Večkrat sva klepetali o mojih spolnih podvigih. In fantazirali, da si tipa vzameva skupaj. Tako sva prišle na idejo, da bova njeno nedolžnost doživele skupaj.

Andrej je bil idealen. Midva sva imela kar nekaj avantur. Je eden tistih tipov, ki zna lepo obdelati žensko. Je poreden in potreben a zna biti tudi nežen. Sploh pri predigri zna razmočiti vsake hlačke.

Ko ga gledam tako nemočnega pred nama se mi je kar malo zasmilil. A vem, da mu paše. Odločim se, da se bom še malo igrala z njim. Približam se njegovemu trdemu tiču. Tako nebogljen leži na sedežni. Njegove noge so široko razkrečene. Noge ima trdno privezane na kavč in res je popolnoma negiben. Njegov tič je obdan z igračko, ki mu je lepo zategnila kožico pri jajčkih, ki so že čisto nabrekla. Všeč mi je pogled na to igračko, ki me je že večkrat spravila do užitka. Njegova glavica je čisto otekla in z ustnicami se prisesam nanjo. Všeč mi je, ko se lahko z jezičkom igram z kožico. Tako poreden občutek, medtem ko tipi običajno gledajo, kako jih zapeljujem. Andrej je imel na obrazu vidno rdečico. Razganja ga. Moj jeziček kroži po njegovi glavici. Kar na enkrat pa prične vibrirati v njegovi ritki. Vidim, kako se zvija.

“Vidve me bosta ubili,” reče. Katy je namreč prevzela aplikacijo in njegova ritka je spet popolnoma vibrirajoča.

“Do konca ti bom stitnila jajčka. Da te bo bolel,” reče in s prstki nežno podrsa po telefonu. Igračka prične stiskati njegova jajčka in Andrej prične vpiti od bolečin. Katy pa me odrine od njegovega tiča.

“Poglej, kako uživa mucek moj,” reče Katy. Njegova jajčka so res močno stisnjena in na vrhu tiča se pojavijo prve kapljice. Katy zaliže Andreja. S prstki pa objame njegovega tiča in prične res divje drkati kožico po njegovi glavici.

Kaj takega res še nisem doživel. Ti dve porednici me bosta čisto izmozgali. Nisem imel še trdega tiča tri ure skupaj, brez da bi mi prišlo. In Katy s svojimi rokami res grobo napada mojega tiča. Želim si samo, da bi lahko špricnil iz sebe vso nabrano energijo. V tistem trenutku spet zapiska in obe se pričneta smejati. Napravica je spet ugotovila, kdaj mi bo prišlo.

“A bi rad, da ti pride?” me vpraša?

“Kaj misliš. Razneslo me bo.” jima odgovorim.

Katy prime Špelo za roke in jo potegne k sebi. Spet se začneta lizat in Katy s svojim sredincem zarine globoko v Špelino mokro pičkico. Špela pa jo nežno boža po njeni popolni ritki. Spet se prestavita na posteljo. Katy vstane in reče:

“Špela. Zdrkaj mu ga do konca. Naj mu pride na moje joške.”

Kakšna nagrada si mislim a hkrati me je že strah, da ne bo spet kaj drugega.

Špelca mi res prime mojega tiča in prične z nežnim drkanjem. Katy se uleže na tla in mi prisloni stopala direktno na moj prsni koš. Tako imam pred seboj razkrečeno Katy z mokro pičkico, medtem ko mi Špela drka mojega tiča.

Gledam, kako ima Katy res lepo telo. Njene joškice so prav sočne. Z lepimi bradavičkami, ki so se zaradi vročine malce povečale.

Ne zdržim več. Moja sperma bo šla končno na plano. Mišice se napnejo. Špela me močno stisne in usmeri spermo proti Katy. V tistem trenutku se v moji prostati spet sproži močan električni sunek. Tako me stisne, da se sperma kot projektil izstreli po Katyinih joškicah. Dobesedno zalilo jo je, mene pa še kar trese od orgazma, ki je res dolgo čakal, da pride na dan.

“Kako je vroča,” reče Katy. In se z usti približa mojemu res razdraženemu tiču. Špela je spet mojstrsko opravila svoje delo. A Katy se ne ustavi.

Še ona ga vzame v usta. Iz tiča še kar kaplja in Katy se trudi iz njega izsesati vsako kapljico. Nato mi iz riti vzame igračko. Končno imam sproščena jajčka. Ki jih v roke takoj vzame Špela. Porednica izkoristi, da imam še malce mastno rit in en njen prstek je že nežno v meni. Ti dve prasički sta res nori. Katy prične spet z divjim drkanjem. Moj razdraženi tič ni popustil prav nič po tem, ko je iz sebe izstrelil vročo spermo.

Kaj se bo še zgodilo?

Se nadaljuje.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.7 / 5. Število glasov: 31

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!