V Ljubljani je bilo še vse sivo in mrzlo. Ko se službeno spet odpravim letošnji kongres. Tiste tri dni v letu, ko sem lahko kaj drugega kot prezasedena farmacevtka z dvema frocema. Letos gremo na nek mali Azijski tropski otoček. Kjer bo kot običajno dopoldan vse podprto z nekimi navideznimi delavnicami, popoldan in zvečer pa bomo z litri alkohola in še česa pozabili na vsakdanje skrbi.

Pred leti sem na prvem takšnem kongresu prvič prevarala svojega moža. Avantura življenja je bila vredna vsake slabe vesti. Naveličala sem se tistih rutinastih seks poz ob ugasnjeni luči, ob predvidenem urniku in s premišljevanjem, kaj vse moram početi jutri in kako moram biti tiha, da v sosednji sobi ne zbudim tamalih. Kje so časi tresočih orgazmov in mokre posteljnine. Odnesel jih je nek drug čas.

Letos sem na kongres prvič šla s svojo pripravnico. Moja zlata Špela je v službi postala res nepogrešljiva. Nobeno poročilo zanjo ni pretežko, obvlada preglednice in predvsem je hitra z računalniki. Ko sem imela možnost izbrati še eno sem se takoj odločila, da bo to Špela. Mlada dvajsetletnica je s svojo energijo osvojila vse in očarljivo jo obiskujejo tudi vsi možni dobavitelji. Ne vem sicer, ali so prišli spočit oči na njeno lepo postavo ali jih je očaral njen večni nasmeh.

Let je bil miren. Po dveh prestopih in dolgi poti si na poti v sobo želiš samo vroč tuš. Ob prihodu v hotel so se nama opravičili, ker bova morali spati skupaj, a namenili so nama veliko suito v opravičilo. Prešvicana, še malo tečna od poti sem samo čim prej želela v sobo. Špelo pa je receptor osvajal še preden je oddala dokumente.

Prideva v sobo. Bila je res pravo tropsko razkošje. Vsaka sva imeli svojo spalnico in veliko kopalnico, ki je s stekleno steno omogočala razgled na postlejo.

“Sexy” reče Špela. “Res kar pregrešna soba” jo dopolnem. “Ej sorry šefica. Ampak to sobo morava res izkoristi” doda. Še vedno me kliče šefica, čeprav sem ji že neštetokrat rekla, da sem Maša. “Sej tukej ni nič narobe, če sexamo?” me vpraša. V glavi mi pričnejo utripati slikce iz prejšnjih avantur. “Špela, ti se kar prepusti. Kar se zgodi tukaj ostane tukaj,” ji odvrnem in grem proti tušu.

Odvržem svoje cunje in si nastavim res na tropsko vročino. Vlaga takoj zapolne prostor in uživam v trenutku. Mokra voda mi paše in za trenutek se že malo preveč vneto milim po svoji sveže obriti mucki. Potrebna že cel mesec sem prišla na tole kot zver. Ko spiram iz sebe poredne misli v kopalnico gola vstopi Špela. “Sej te ne moti golota?” me vpraša. Ko pomislim, da je to moja pripravnica mi je malo nerodno a ji vseeno pritrdim. “Ni panike”.

“Sam kako pa hudo zgledaš šefica. Kdo bi rekel, da maš dva frocka. Bravo mami,” mi podeli kompliment. Malce zardim in si z brisačo pokrijem svojo mucko. Navajena sem, da Špela kar vse pove, kar si mislim. Zato mi kompliment lepo paše. “Veš, če te ne bo noben dobro obdelal te bom jaz” reče in pokaže jeziček ter se nasmehne. “Sej si že bla z bejbo,” mi kar položi v usta. Z izjemo kakšnih srednješoslkih lizanj res nisem imela nekih izkušenj s puncami si mislim. “A veš da še ne,” ji kar bleknem. “Ne vermamem. Prehuda si,” mi prav odločno odvrne. “Sem bi. Rada imam tipe, sedejo mi. Ampak sex z bebjo je nekaj svojega. Paše mal svobode,” mi doda in iz sebe spusti še hlačke. Nikoli nisem mislila na njo kot na sexualni subjekt. A tamala ima res neko divjo energijo.

“Grem pod tuš. Mal se bom zrajcala, da bo lažje počakat do večerje,” se zasmeje in odpre vodo. Sama se ji zasmejim nazaj in grem na posteljo, da si malo odpočijem.

Steklena stena šele sedaj dobi svojo vrednost. Kako je Špela odprta. Sploh ne skriva svojih potreb. POl ure sem bila pod istim tušem in se nisem upala pošteno zrajcat. Ona pa si prstke takoj spusti v svojo, na črtico pobrito mucko. Res ima hudo telo. Dolge noge, natreniran trebuh in tiste njene sijoče modre učke. Malo čudno se počutim a ne morem, da ne bi gledala. Svojo ritko je naslonila na steno. Tuš škropi po njenem telesu in lepo se vidi usločenost njenega telesa. Noge je že malce razširila in prstka sta vedno bolj poredna. Glavo je dala nežno nazaj in njeni bradavički sta nakazali, da je voda pošteno mrzla. Očitno se je odločila, da se bo do konca sprostila. Tudi sama se opogumim in s prstki pričnem nežno ogrevat svojega ščegija. Raztegnem se čez posteljo in krožim po točki naslade. Kako sem jezna, ko mož ne zna tako lepo obdelat mojega ščegija, kot ga znam sama. Slišim vodo, kako teče in čivkanje tropskih ptic pod oknom. Moja muca pa postaja vedno bolj mokra. In v nekem trenutku začutim čisto mokre roke, ki se dotikajo mojih stegen. Hkrati pa po mojih joških pričnejo padati kapljice. Odprem oči in zagledam zrajcano Špelo, ki se je stegnila nad mene. Spet zardim. “Šefica, sprosti se. Vem, da ti paše,” mi odvrne in se z jezičkom spusti do mojega popka. Čutim, kako s prstki raziskuje mojo muco in tipa njene obline. Očitno bom izgubila nedolžnost še s punco si mislim. Čutim jeziček, kako gre proti ščegiju. Kako me je pričela objemati s svojimi ustnicami in se z jezikom res poredno igra z mano. Moje noge se čisto stegnejo. Razprem se ji in ji prepustim, da se čisto igra z mano. V sebi čutim njen sredinec, kako se igra z mojo muco. Hkrati me poredno ugrizne za ščegija. Kar malo zaboli a ta bolečina mi trenutno zelo paše. Njeni prstki v meni utripajo. Špela točno ve, kje mi paše si mislim. V tistem trenutku mi nežno zarine še prst druge roke v mojo ritko. Čisto malo samo prvi členek. Njeni gibi so hitri. Moja muca iz sebe že spušča sokove. Čutim, kako me zaliva. Ona pa hitro in spretno liže ščegija. Vedno hitreje. Ujela sva ritem, ki mi zelo paše. Čutim, kako se v meni nabira energija. Kako se mi napenjajo mišice na nogah. Prste na nogah že krčim, ko čutim in slišim, kako mi Špela cmoka z mojo muco. Poreden občutek v prevroči hotelski sobi. Čutim, da mi bo prišlo. Tokrat ne rabim zadrževati in iz sebe pričnem spuščati stokajoče zvoke. Paše. Tisti občutki se širijo po celem telesu in za trenutek mi zastane dih. Špela me je razdevičila. Noge so čisto trde. Odprem oči in zagledam Špelin nasmešek.

“Všeč si mi Šefica,” mi reče. “To je blo noro,” ni vrnem kompliment. “Znaš se sprostit. Tole bova še ponovili, mogoče še s kakšnim tipčkom,” in v usta vzame prst, ki je bil prej zarinjen globoko vame. Razkrečena pred svojo študentko si želim, da se to nadaljuje. Pogledam med noge in opazim velikanski moker madež na posteljnini. “Lepo squirtaš,” mi reče Špela. “Ne morem verjet, da je ta ozka pička kdaj rodila dva froca.” mi še doda. Presenečena ostanem brez besed. Špela pa vstane in se odpravi nazaj proti kopalnici. Mokra in po obrazu vsa mastna od mojih sokov. “Se ti pridružim,” ji rečem in grem za njo do kopalnice.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.6 / 5. Število glasov: 53

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!