Evo sem spoznal ravno v fitnesu pred kakšnima dvema letoma. Simpatična in prijazna rjavolaska 2 leti starejša od mene je prava raketa. Oba dva sva tja zajahala bolj v poznih urah in od small talkinga naprej sva presla na resne debate in občasno sva šla tudi na pijačo. Bila je v zvezi, tako da nikoli niti nisem kaj poskušal, no pred pol leta pa sem izvedel, da se je razšla s fantom. Takrat sem jo poskusil osvojiti vendar, mi ni dala kakšne konkretnejše reakcije zato sem jo v tem smislu pustil pri miru.

No, med božičnimi prazniki pa prileti SMS, če se dobiva zvečer v fitnesu. Zmeniva se za okrog 10h, saj Eva dela v trgovini do devete. Ko sva prišla je bilo še nekaj drugih obiskovalcev, proti koncu, saj se fitnes zapre ob polnoči pa sva bila sama.

Jasno ji dam vedeti, da si jo želim, ko jo premerim od glave do pet z očmi. Globoko v sebi čutim, da se bo danes zgodilo. Med debato, se mi nastavlja. Nekajkrat se ujameva s pohotnimi pogledi saj nama zmanjka besed. Ostane name se kakšne pol ure, ko obnemiva eden ob drugem ona me gleda in jaz njo, čutiti je hormone v zraku. Nato pa Eva prekine molk “Zdaj nebo več nikogar, čez pol ure zapirajo”. “Greš z mano v garderobo?”. S pogledom mi samo nakaže naj grem za njo. Vstopiva, takoj zaprem vrata in jo strastno zaližem. Takoj mi sleče majico in sekundo zatem še kratke hlače. Ko sem čisto gol pred njo se samo skloni, ga obliže in mi reče “Mmm veš kako rabim tega kurca”. Strastno ga začne fafat, božanska je. Držim jo za lase in sledim z roko njenemu tempu. Dvigne se, potegne si pajkice samo čez ritko in gre na vse 4 na klopco in se nasloni na steno. Napeto in čvrsto ritko izboči, “Jao ne veš kaj ti bom naredil”, “Mmmm daj me plis”. Najprej grem parkrat z jezikom odzadaj čez muco, “ohhh” stoka in se že zvija. Nato ji ga zabijem not, nimava kondoma vendar nobenemu ni bilo kaj prida mar.
“Jaaa oh jaaa, se me daj jaaaa”, stoka in se zvija, res ga je rabla. Držim jo za ritnici, s prstom malo zaokrožim tudi po drugi luknjici medtem, ko jo nabijam na polno kolikor gre. Čutim kako ji prihaja telo ji drgeta, ritka se ji tresa vzdihuje kot, da je doma. Začne se sama nabijati na kurca. Začne prihajati še meni, potegnem jo za lase h sebi ” daj da ti špricnem v usta”. Pohoten pogled in že se na vseh štirih obrne in ga začne fafat. Ko začutim njene ustnice je konec. Našpricam ji vse v usta, ona pa me gleda v oči, pri strani ji malo pricurlja ven. Meša se mi. Njej se vidi, da ji ugaja imeti napoljnena usta. Pogoltne z nasmeškom jaz pa še kar ne pridem k sebi. Poljubi mi kurca nato pa se na hitro urediva in oba z nasmeškom odideva.

Nadlajevanje z Evo sledi.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.1 / 5. Število glasov: 29

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!