Spoznala sva se v študentskem domu, v sobi od Aninega kolega, kjer smo se tisto poletje pogosto zbirali. Visok, odtenek temnejše polti, rjavih las in temnih oči, deloval je zmeden. V resnici ni bil ravno priseben. Od prijateljev sem slišala, da je precej neresne narave. Ima pa punco in naj bi ji bil zelo zvest. Anin prijatelj Luka je rekel, da naj bi bil Damjan v spolnosti divji. Takoj sem se zatreskala vanj. Šli smo v njegovo sobo in tam kadili travo. Tisti večer ni bil nič posebnega, z Ano sva šli po zabavi domov, bili sva cimri. V Damjanovi sobi sem pozabila knjigo za študij. Naslednji dan smo imeli izpit, zato sem šla takoj ponjo.

Damjanu sem poslala sporočilo, da prihajam po knjigo. Ko sem bila že na njegovi lokaciji sem šele opazila njegov sms: Pridi drugič. Vseeno sem nekaj minut za tem potrkala na vrata. Odprl je. V sobi je bil s cimrom, ki je ravno odhajal po opravkih. Soba je bila za razliko od prejšnjega večera lepo pospravljena. Pri vratih na desni strani je bila visoka omara s policami, na kateri so bile med drugim knjige. Zraven omare je bil temno rjav lesen stol, tudi omara je bila podobnega videza. Na lesenem stolu so bile naložene knjige, na vrhu je bila moja, manjša žepna knjiga, vendar dokaj debela. Zraven stola je bila postelja. V levem delu sobe je bila ob steni pisalna miza in računalnik na njej, ob mizi pa je bil pisarniški stol. Usedla sem se na posteljo.

Obrnil se je k mojemu obrazu in vprašal, zakaj sem prišla, če mi ni dovolil. Nato je rekel, da glede na to, da sem tu, me še ne izpusti. Bila sem nekako presenečena, bilo mi je nelagodno. Prijel je moje roke in jih s temno zelenim svilenim trakom nežno zavezal nad posteljo, vsako roko posebej, tako, da bi se z lahkoto lahko rešila, če bi želela. Usedel se je na pisarniški stol. Rekel je naj zravnam telo, ubogala sem. Rekel je, da si je premislil. Nisem vedela kaj sploh govori. Vzel je leseno palico, ne debelo in tudi ni bila daljša od 50cm. Vzel je vžigalnik in jo vžgal. Majico si j zavihal na gor, tako, da je imel gol hrbet.

Rekel je, naj se ga s palico dotaknem po koži. Uprla sem se, tega nisem hotela storiti. Sedel je na rob postelje. Upihnil je palico, se nasmehnil in si jo spustil po hrbtu navzdol. Sedela sem za njim. Pobrala sem palico s tal. Vzel mi jo je z roke in z njo šel po mojih nogah. Oblečene sem imela pisane kavbojke z visokim pasom in belo majico do popka. Zdelo se mi je nenavadno in po drugi strani prijetno. Hotela sem vzeti knjigo in oditi. Sežem k knjigi, on pa mi roko preusmeri k njegovim hlačam, bil je trd. Vprašam ga zakaj palica, odgovoril je, da je ogenj klic k bivanju, k življenju. Res so me vedno privlačili bolj čudni, filozofski tipi, mislim so ok.

Začneva se strastno poljubljati, njegova roka boža moje lase in počasi celo moje telo. Počasi se sleče in se smeji. Čaka. Vzamem ga v roke. Približam se z usti. Globoko. Slečem se. Prižgem cigaret. On se uleže na posteljo in začne brati odlomek neke knjige; Tke in se oblači v posmeh. Vprašam ga, če je ok, če grem. Približa se mi, me objame od zadaj in vstopi vame. Cela se tresem od vznemirjenja. Prosim ga naj ne neha, že skoraj kričim od užitka. Tako velik in trd, tako hitro in jaz sem cela mokra. Pride mi, pritisk izpodrine njegov penis in tekočina se izlije. Zgrabi me še enkrat, še močneje. Nato se uleževa na posteljo in grem nanj. Med aktom ga opazujem, kako se poti in kako pride vame. Smejeva se drug drugemu, zvije, skadiva in se oblečem, vzamem knjigo in grem.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.1 / 5. Število glasov: 22

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!