Madona spet sem iz preproste zgodbe napisal pol romana,upam da ne bo preveč dolgočasna…
Bog mi je priča ,da se nimam za nekega Cankarja! Zato vsi pravi mojstri besede in zgodbe…prosim bodite nežni v komentarjih.(haha)..
Nekako te dneve ne morem mimo pomisli na to mojo osnovnošolsko učiteljico, na obletnici valete. Na najino flirtanje in rezultat, ki ga je to flirtanje prineslo
Nikakor ,saj mi je svoje sexy zrelo telo predala še enkrat pozneje,ko sem že mislil da je nikoli več ne bom videl.
Zakaj toliko razmišljam o njej? Menda iz dveh očitnih razlogov,eden je zagotovo ta ,da ne pozabiš avanture s pravo žensko Kakor tudi drugi ,ki ga bom odkril na koncu zgodbe.
A kot že tolikokrat rečeno, življenje teče po svoje in preseneča ,ko si to najmanj misliš.
In res! Čas je minil.Tista leta je tako skriven kontakt na daljavo bil nemogoč,zato sem zadnje vroče srečanje obdržal le v lepem spominu.
A prišel je popolnoma nov čas, čas povezav, GSM, Mail, začetki raznoraznih možnosti, ki jih prej ni bilo. Moji podatki so se na medmrežju hitro našli, predvsem zaradi moje dejavnosti.
Res je, in greh bi bil če rečem, da je nisem poskusil nekako poiskati, a neuspešno . Največja težava je bila morda v tem da nisem poznal njenega, po poroki prevzetega priimka, zato sem misel nanjo popolnoma opustil, a nikoli pozabil.
Seveda pa sem dokaj redno visel ob računalniku, na katerem so se vrstili maili, ki so mi bili pomembni.
Zato je bilo presenečenje še toliko večje, ko se nekega dne znova usedem za računalnik in pogledam kaj me čaka v naslednjem tednu.
Med obilico ostalih mailov pa njeno sporočilo.

“ Kako kaj mali…..vidim da si prav priden”.

Noro! Ona je našla mene!
Pošljem ji prav lepe pozdrave, kak kompliment…zahvalo, da se je potrudila in me našla ter čakam na odgovor.
Ta najin pogovor je trajal kak mesec, dva. Sladek , sexy, vroč stavek, eden na dan…..vsak dan sem čakal da se vrnem domov in pogledam mail na domačem računalniku. Vzamem si čas in ji neko noč napišem vročo zgodbo. Tisoč in eno besedo erotičnih dotikov,poljubov ,vročih teles v kateri je ona v glavni vlogi….v kateri uživava skupaj,vsak detajl,vsaj trenutek.
In verjamem, da zavoljo vsebine ni ravno iskala pravopisnih napak.
Naslednji dan znova pričakujem odgovor…..in dobim ga, poslala mi je sliko ..prva ženska, ki mi je do tedaj kaj takega privoščila.
Čepe ob robu sedežne garniture, obuta v elegantne petke…golih razširjenih nog, na njej pa le hlačke in majčka.V hlačkah na muci njeni prsti…verjetno kak tudi v njej . Druga roka pod majčko na prsih….noro! Najbolj je izstopal njen pogled v kamero, katerega še bolj poudari pramen njenih svetlih las, ki pada preko njenih iskrivih oči….odločen,pohoten…z nagajivim nasmeškom pa kot da me vabi ….pridi!
Ni potrebovala niti besede, da me vrže z tira, niti stavka. Obsedel sem in gledal, niti za malo se še ni spremenila…kot, da ji leta ne morejo nič.
Kot pred oltarjem svetnice, sedim in se naslajam na tej zreli sexy lepotički, ki mi meša glavo.
Ko le končno odtrgam pogled, vidim še pripis ki ga je napisala ob sliki.
Torek…datum…Bled….ostanem čez noč, prijala bi mi tvoja družba, če lahko pobegneš za en dan.
Naslov dobiš, ko izvem kje prespim.
V trenutku ji odgovorim …….pridem.!!
Seveda sem prišel.
Peljal bi se kamorkoli,…Bled, Koper, jebeni Madrid…ni važno.
Datum, vožnja, in že se znajdem v baru hotela.
Počasi srkam pijačo in pogledujem proti vratom konferenčne sobe.
Prazno..sorazmerno tiho v tem velikem prostoru,umirjenost ruši le nek podrepnik , ki se na vse kriplje trudi, da bi bil videti pomemben. Verjetno glede organizacije dogodka, a je videti izgubljen kot otrok v veleblagovnici.
Končno se po kakšni uri odpro vrata, vsa smetana šolnikov se vsipa proti restavraciji in hotelskemu baru.
Slikovita mešanica neke posebne interne kulture se razporeja…lepo je videti toliko bolj ali manj privlačnih žensk na enem mestu.
V vsej tej eleganci in vsaj nekaj odtenkov vzvišeni družbi se znova počutim kot nosorog med marjeticami, pa kaj mi mar.
Tu sem le zaradi ene…in tu je, vidim jo kako vodi lahkotni pogovor nedaleč vstran in pogleduje proti meni. Namenim se mimo nje proti stopnišču hotela…čisto na skrivaj ji namignem naj mi sledi.
Dohiti me na sredini etaže ,vrata za njo so se počasi zaprla….sama sma.
Brez besed planema drug proti drugemu, poljub ki sem ga snel z njenih mehkih ustnic obljublja drugega…tretjega, z zobmi rahlo stisnem njeno spodnjo ustnico ,v zimskih škornjih, elegantno visoke pete jo naredijo višjo, všeč mi je, sexy…moje roke se hitro najdejo pod vso obleko, ki jo nosi v tem slabem vremenu.
Med strastnimi poljubi roko zvleče mimo pasu v moje hlače, čutim roko na tiču, ki je trd že odkar sem jo zagledal spodaj.
Hočem vse….tu ,ni važno…..vseeno mi je.
A me le pomiri, stisne me ob steno,v žep mi porine kartico, ki jo najde v priročni torbici….

”pojdi…Idi gor, počakaj me. Kakšno uro.”
Še poljub….in s tičem z katerim bi lahko sekal drva, ostanem sam na stopnišču.
Le gledam jo lahko kako se s to sexy ritko, pokrito z krilcem, niti ne do kolen oddaljuje proti vratom njiže.
Sledim ji. Že stoji z sodelavkami v gneči hotelskega bara, z zavezanimi očmi bi jo našel tam…sledil bi njenemu sladkemu prepoznavnemu vonju…
Počasi se prebijam v njeno bližino, mimo nje. Tako na skrivaj jo s celo dlanjo kar očitno primem za njeno ritko….haha! Tako malo za igro…ravno dovolj, da zardi in mi nameni kratek pogled, preden plačam pijačo in izginem v sobo.
Prijetno toplo hotelsko sobo s pogledom na jezero. V led ukleščena obala, pa daje v večernih urah z javno razsvetljavo prav poseben čar.
Penina je na mizi…vse je perfektno.
Umirjeno se uredim, stuširam, nase navlečem le hlače.
Ležim v postelji, ko se odpro vrata, vstopi lepotica, ki jo čakam vsaj zadnjih pet let. Stopi pred posteljo.

“Pridi” jo na tiho povabim.

“Takoj…daj še mi nekaj minut,dolg dan je za mano”, dobim v odgovor

“Noč ne bo nič kaj krajša, kar izvoli vzemi si svoje minute, potem si moja” ji odvrnem.
Vstanem iz postelje ,da ji snamem poljub iz teh mehkih ustnic, katere sem pravkar spravil v nasmeh.
Mehke ,voljne…moje, vsaj za to noč.
Pripravim kozarce in penino ob postelji,
Slišim da prihaja..in osupne kot vedno.
Vem da je lepa in sexy a ko se ponovno pojavi pred mano,znova zastane dih..tako za nekaj sekund.
Ne potrebuje kiča…ne podvezic…ne samostoječk…ni neka za silo povabljena prodajalka ljubezni, ki želi da se čimprej izprazneš.
Le naravno spuščeni lasje…bordo rdeč komplet spodnjega perila pravega kreatorja. Bosa…okusno sveže bordo rdeče lakiranih nohtov…..in preko le na hitro oblečena moja svetla srajca ki sem jo pustil v kopalnici.
Na njej vsekakor izgleda bolj fukiš kot na meni.
Kot lena muca po kolenih prileze k meni v posteljo…pripravil sem ji kozarček penečega. Ne mudi se…naj bo perfektno.

Ležim naslonjen na visoko nastavljen vzglavnik čakam in uživam da se usede name.
Med vročim poljubom nekaj kapljic penine po nerodnosti pade name.
Z ustnicami jih nežno pobere z mojih prsi, s prsti grem skozi njene lase medtem ko potuje nižje proti robu hlač.
Ta predigra traja že leto…komaj čakam, da odpne gumb, da jih slečem, tudi moja srajca kar hitro izgine z njenega telesa,
Nadaljuje, kjer je končala, s prsti objame tiča in oblizuje glavico, ves čas me pogleduje v oči, okusno urejeni nohti dodajajo čar, ko njeni prsti spremljajo gibe jezika.Vzame ga globje….še malo globje, pospešuje tempo….vsak živec čuti, vse mišice so napete.
Začetek odločen vroč, preveč..obrnem jo, da preprečim odločno prehiter konec..
V naslednjem trenutku leži pred mano,na njej še vedno rdeč modrc, slečem jo, moram . Takšne si želim … gole. Na njej ostane le njen vonj in diskretna verižica okrog gležnja, dodatek na katerega sem že pozabil, pa sedaj razmišljam, da pa je mogoče mož le kaj vedel…
Steklenica z tistim ostankom sladkega vina bo moj pomočnik pri razvajanju te zrele lepotice nocoj.

Znajdem se med njenimi pokrčenimi nogami, zalepljen na njeno telo z ustnicami na svileni koži njenega vratu.
Počasi nadaljujem nižje do njenih polnih prsi, izberem mehko nežno bradevicko in jo globoko in strastno sesam.
Stikam ob postelji, da najdem steklenico,
Hladna je, ustje naslonim na drugo bradavičko, začutila jo je…hladno steklenico hitro nadomestim z ustnicami…da jo znova segrejem. Otrdi, čutim jo med ustnicami.
Naslonim se na komolec ob njej, pogledam njene oči medtem ko nekaj sladkega vina iztočim nekje med njene prsi in popek. Globoko vdihne, vsa napeta skozi zobe iztisne….

” ti si nooor,kaj mi delaš!”

Vem, kaj ti delam ,hladim te…in znova grejem, popolnoma v efektu strastno z jezikom poberem vsako kapljico z njenega telesa! Sladke bradavičke so še slajše, v tej mešanici občutkov… trde, ko jih sesam in z zobmi narahlo dražim.
Z rokami me vleče nase, njene nohte čutim povsod po hrbtu in laseh. Zadnje sledi vina z ustnicami popivnam iz njenega popka, preden se z jezikom po njeni koži premaknem do njene muce ki mi že diši.
Razširi se..ponudi mi vso pizdovje obrito na črtico, noge sklene na mojem hrbtu,
Vsa usta potopim v to vročo pičko, jezik globoko v njo … povabim se na zabavo z ščegetavčkom ….sesam ga, grizljam in stiskam, znova dodam malo vina … ki teče z tega svetega hribčka preko vse mokre pičke.
Znova opazim, kako se napne, kot struna, le na ritki in lopaticah, sama si razvaja bradavičke, medtem ko z jezikom pobiram vso vsebino, ki sem jo zlil na njo z njenimi sokovi vred.
Naredim si malo prostora med njenimi nogami, med strastnim sesanjem njenega ščegetavčka z dlanjo ogrejem vrat steklenice in jo počasi porinem v široko odprto pičko brezkompromisno do odebeljenega dela.
Vleče me za lase, vzdihuje, stoka in drhti. Odnehati bi bil greh.
Ostanek sladkega vina izlitjem v njeno notranjost,pripravim se da iz te vroče pičke vzamem vse kar bo iz nje priteklo,preden izvlečem steklenico …pehar,sveti gral iz katerega bom pil,vrelec mladosti,izvir življenja.
Jebeni Kralj Artur ga je iskal veliki del svojega življenja … nekateri ga še sedaj, Lancelot ga je našel v kraljevi ženi … jaz pa na tej lepotici … svoji učiteljici iz mladosti. In prav vsaka ga ima.
Izvlečem gladki vrat steklenice, ko vino brizgne v moj obraz …usta ponovno namočim v popolnoma mokro mednožje in z jezikom poiščem vse kapljice, ki so ostale v njej.
Vsa erotika, energija in pohota naju je oba prevzela do konca. Sedaj jo vzamem.
Razširim in dvignem te lepe noge visoko, tiča ji zasadim do konca v premočeno pičko, kot žival se spravim nad njo, nič več nežno ampak močno strastno do konca. Vidim kako poskakujeta njeni bradavički v ritmu globokega dihanja, noge sklene za mojim hrbtom ,z rokami pa grabi preko pleč, njene nohte čutim globoko v koži..boli…a vdržim.
Objem popusti, zato kar hitro izkoristim priložnost, umaknem se in jo obrnem na vse štiri…hočem vse!
Do dobra pofukana pičkica se tako zelo lepo pokaže med nogama.
Primem jo za boke in znova na polno zarijem v njo. Zasveti se mi slatka ritka .. ne sprašujem butastih vprašanj, poskusil bom … reakcija bo tista, ki bo izdala kako naprej.
Z palcem masiram od vina in najinih telesnih sokov namočeno luknjico, počasi poskusim prodreti vanjo, medtem ko sem s tičem globoko v njeni pičkici.
Vidim kako z rokami stiska posteljnino, drhti ji vso telo….ko prst počasi izginja preko magične meje, počasi cel.

Njen glas je vse višji, fukiš zvoki pohotne ženske, so prava melodija za moja ušesa.

Počasi izvlečem prst iz te vroče tesne odprtine.
Kar sama se mi sname z tiča in uleže na bok ….

”tako me daj….ti me boš, če bo kdo me boš ti!!”

Uležem se za njo, dvigne nogo … sama si ga nastavi v ritko .,. a mi reče ,

“ bodi pri miru ,bom sama…” .

Meša se mi ,ko gledam kako se počasi nasaja, počasi nesigurno, pa vendar nadaljuje ,kar naenkrat je pol tiča v njej, zaustavi se.
Ufff ne! Še hočem še ….. a nič na silo, počasi nadaljuje …. vedno glasneje,

“Sama bom,,,,sama bom”

,dokler ni skoraj cel v njej…..
Z roko sežem pod njo, da jo primem za prsi, z celimi dlanmi..stisnem jo celo k sebi.
Sama je z obema rokama na mokri pički …. pripravlja se za vrhunec!

Z prsti sežem do njenih dlani ,jih grobo umaknem in zarinem prste v njeno ozko špranjo.
Nekako mi je jasno, da je bilo zanjo prvič, da je podržala ritko , ne boi zahteval preveč, a ne morem si pomagati.
Vseeno zvleče prste pod mojo dlan in si grobo masira ščegetavček. Umaknem dlan,ko iz ritke preidem spet v njeno vročo razgreto pičko. Čutim kako se napenja…zadržuje dih … stiska pičko, da mi skoraj preščipne tiča … ne popuščam. Še vedno rinem globoko v njo, držim jo tesno ob sebi
Upam ,da mi uspe zdržati tako dolgo … ko končno zaslišim tanki glas ,ki je vedno glasnejš

“i…..iiiiiijjjjjjjjjaaaaa…”

Samo nekaj zadnjih sunkov še moram zdržati, in tudi sam sem tako daleč …. zadihan, prepoten ….. nič kaj manj glasen, končam neke globoko v njej.

Polnim ozko spranjo z obilico tople sperme, medtem ko čutim njeno krčenje.
Čutim utrip njenega srca nekje v njeni notranjosti , valovi ki še prihajajo po vrhuncu .. za oba.V tišini sobe slišim le njene besede

”Kaj pa ti delaš z mano”

Nič ne odgovorim, če bi vedela, da mi skoraj prišlo v njena usta, takoj na začetku…..bi bil ta pogovor odveč.
Oba omagana obležima na postelji.
Počasi razširi noge in z prsti seže do muce, z prsti pobira ostanke sperme in vso vsebino maže na svoje telo, spet nekje med prsi in popkom.
Obrnem se k njej naslonjen na komolec in vprašam”A tako skrbiš da svoje lepo mladostno telesce?”
“Ne ne mali,vzela sem svoje….vse to kar vidiš, je pa nocoj tvoje”

, prime me za glavo in stisne v lužo sperme na njenem telesu. Uffff presenečenje, a nimam nič proti … tudi tako se da vzdrževati vroča noč, ki naju še čaka.
In res je bila, vroča polna erotike, fuka in nekih novih občutkov, maraton ki bi ga takoj ponovil.
A jutro hitro pride. Ko sem se prebudil, je pred mano znova stala elegantno urejena lepotica, še bolj seksi kot včeraj…
“Da ne zaspiš mali, jaz moram dol ,sodelavke že gnjavijo.”
Le poljubček in že je ni več….
No kar tako slovo.

Ja nič kaj naj.
Uredim se, vzamem si čas in na recepcijo. Plačam sobo z izdatno dodano nagrado! Z vinom in najinimi sokovi prepojena posteljnina, verjetno ne bo izvabila nekih nasmehov.
V tem trenutki pa tedanji višek tehnologije zabrni… SMS….

”počakaj me na WC-ju , pritličje, da se poslovima kot se spodobi.” Mi sporoča vroča gospa.
A pa le, sem že mislil, da odhajam domov z poljubčkov na lice.
Počakala je ona …. znova jo stisnem ob steno, najraje bi jo odpeljal nazaj v sobo. Znova je njena roka v mojih hlačah.

“Dokončala bom to kar sem včeraj začela” mi med poljubi na tiho pove.

Po steni se odpelje v počep, odpne hlače in znova začne z čarovnijo, ki jo do podtakosti obvlada ….. sedaj se ne zadržujem. Ni dobrih zavor, prepustim se popolnoma. Slišim njeno sesanje, tiho mrmranje ,medtem ko jemlje znova trdega tiča do grla.
Mesto, ki sva ga izbrala za to igranje, še doda vzburjenje.
Njene oči me pa uničijo, ko me pogleda…
Njen trud je hitro poplačan, ne umakne se, prihaja mi v njena usta, vse kar se je uspelo nabrati po večernem maratonu.
Izmolze me do konca, počasi vstane in pogoltne nabrano, si popravi usnjeno krilo in s prsti pobriše ustnice in kapljice sperme ki so ušle po bradi.
Na hitro se urediva kot smrkavca v šoli, da naju kdo ne zasači.
Poslovima se z dolgim sočnim poljubom, in prav hudo mi je bilo, ko sem spet gledal to sexy žensko odhajati po stopnicah.

Avantura …. mogoče,

Goli fuk ….. niti pod razno

Doživetje, uživanje v trenutku, erotika in neverjeten seks s pravo žensko!
In tega nikoli ne pozabiš …

No v začetku zgodbe sem obljubil še drugi razlog, zakaj ravno sedaj toliko razmišljam o njej.

Naključje je namreč hotelo, da sem sredi lanske jeseni bil…..recimo temu na eni drugi strani naše dežele.

V osnovni šoli, kjer sem bil na željo prijatelja, ki me je povabil, zaradi nekega projekta.

Ravno govoriva sredi hodnika o povsem drugih stvareh, ko se mimo sprehodi skoraj identična gospa.

Pregovor je … vsak ima svojega dvojnika …. jaz sem našel dvojnico.Vsaj petnajst let mlajša, a identična.
Povsem normalno sem jo pozdravil …. a okamenel, ko sem slišal njen glas.

Bil je enak!

Komaj čakam, da se projekt začne.

Vsa čast vsem ki ste prebrali vso zgodbo do konca.

Imejte se ….. vroče!

Napak je veliko. Upam da ne bo veliko kritike.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.7 / 5. Število glasov: 30

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!