Naroči se na VIP zgodbice

Poslušaj me ;)

Z uporabo spletnega portala Blog69.si se strinjaš z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji ter potrjuješ, da si star/a več kot 18 let.

O nas

Blog69.si trenutno ustvarja 19 od pet do glave odprtih pohotnežev. Devet deklet in deset fantov. Stari smo od 19 do 43 let. Smo iz vseh koncev Slovenije (eden celo izven meja), vseh tipov izobrazbe (psihologija, medicina, marketing, fotografija, glasba, gimnazija…), ukvarjamo se z vsem mogočim. Nekateri top fit, drugi s prepolnimi oblinami 🙂

Težko nas boste spravili v zadrego. Vemo, kje so meje, ampak so tako visoko, da je pot do njih zahtevna, potna in včasih mnogim nedojemljiva. Nekateri pišejo pod vzdevkom, drugi so se že razkrili. Vse, kar napišemo, je nastalo v eni izmed naših devetnajstih glav ali postelj.

Postani del ekipe

Blog69.si lahko piše vsak. Tudi ti. Pravzaprav... zakaj ga ne bi ravno ti? Si upaš? 😉

Vizija

Želimo postati najbolj okusen spletni erotični portal, kjer boste lahko našli in z nami delili vse čudovite erotične zgodbice, debatirali o seksu na forumu, delili svoja prekrasna gola telesa, ki jih je ujel vaš objektiv, poslušali pohotne zvoke, ki vas bodo podzavestno rajcali, se učili tehnike zadovoljevanja, virtualno seksali (še pride:)), ter si sem ter tja privoščili nakup kakšne super truper seksi igračke. Naj se predigra začne na Blog69.si.

Naša misija ne pozna meja, tu smo zato, da boste vi brezmejno uživali, razvajali sekusalne borbončice in polnili svoj zaklad seksualnih fantazij.

Erotični izdelki

Z združenimi močmi smo za vas pripravili top ponudbo erotičnih pripomočkov, oblačil in tudi tistega, za kar ne boste takoj vedeli za kaj se uporablja 😉

Vse od klasične ponudbe vibratorjev, dildotov, analnih čepov, famoznih napihljivih lutk, umetnih vagin, čudovitega seksi perila do sado-mazo mašinerije ter pulz- in še kaj dvigajočih erotičnih pripomočkov po najnovejših porno trendih. Več o ponudbi naših izdelkov boste našli v naši spletni trgovini. Skoraj vedno je čas za novo igračko.

Poslovni partnerji

Naši dragi partnerji, ki nam pomagajo, da vas lahko zadovoljimo tako, kot si to želite. Za vsak čut, oblino, borbončico, žep ali luknjico se bo nekaj našlo…

Več o Blog69 partnerjih