Ona je bejba, ki je izredno seksapilna. Njene obline so idilične. Parkrat sva se že zapletla. Sam bi ji dodal se nekaj centimetrov a pustimo to.

Dobila sva se v sobi znanega hotela. Že ko sva se menila je bila nažgana in vedel sem, da ne bo lahka. Ko sem vstopil v sobo hotela sem jo zagledal golo na rdeči posteljnini. Na sebi ni imela prav ničesar. Ko sem se ji približal je vstala in se z roko prijela za svojo mokro mucico in dodala s svojim zapeljivim pogledom – Čakam te.

Vedel sem, da jo bom lepo obdelal. Še sam sem se slekel, medtem pa je ona plesala po postelji. Vrtela se je kot kača, njeni prsti pa so masirali njeno luliko. Nisem se ji mogel upreti. Skočil sem nanjo in jo poredno zažvalil. Najina jezika sta se poredno igrala, medtem pa se je s prsti še vedno poredno igrala s svojo luliko.

Z jezikom si je oblizovala ustnice in vzdihovala. Moj pogled je šel v njen dekolte. Njeni joski sta bili lepi in čvrsti. Bradavički sta bili lepo vzbureni, med joskami pa je imela kar nekaj prostora. Pričel sem jo masirati z rokami prav v to razpoko. S pristi sem šel vedno bolj proti vsaki bradavicki in ona se je pričela zvijat. Kakšna porednica.

Zase sem vedel, da bom zdržal do konca, njo pa sem hotel pripraviti, da bo čisto mokra, ko ji bo prihajal. Pogled sem nadaljeval na njen trebuh. Bil je čvrst in prav športen. Njen popek je bil izredno erotičen. Vzburjal me je že sam pogled nanj. Seveda se nisem uprl in med njenim zvijanjem sem zagledal njeno lepo luliko, ki je bila sveze pobrita, kar je dokazovala ranica od britja. Kri se še ni ustavila in drobna ranica je bila še rdeča. Med obema stegnoma pa je lešala lepa luknjica z nabreklim ščegetavckom, ki je želel moje obravnave. Nato se mi je obrnila in razkrečila nogi in jih vroce zvila nazaj k telesu.

Prijel sem jo za njena stopala, požgečkal in ona je ječala. S prstom sem šel med stegni in zacčutil mokroto njene lepotičke. Sam sem jo prijel za stegna in obrnil okoli. Mojega napadalca sem nameril v njeno mastno votlinico in začel z dlanmi počasi prodirati pod njena hlebčka. Njena ritka je bila fantasticna in nabijati v to čvrstost bi bil tudi uzitek. Ko sem prvič porinil v njeno votlinico je zajecala in dejala: uau, kako te čutim. Nadaljeval sem vedno hitreje in njen ščegi me je praskal po napadalcu. V njeni votlinici sem začutil misice, ki mi masirajo mojega napadalca in želel sem si, da bo to trajalo. Videl sem, kako sama z jezikom masira svojo ustnico, kako razteza roke in steguje prste. Kako ima trdne stegenske misice, ki so pritiskale name. Začela je še glasneje vzdihovat in poredno dodala – to, še, še mi to deli, paše, pase, juj, aaa,?
Začutil sem, kako mi po počasi brizgnila tekočina izpod mojega nadzora, ga potegnil iz njene votlinice in v tem trenutku sem ga že imel v njenih ustih. Gledal sem, kako mi z jezikom liže glavico in kako mi ga počasi spravlja v zavetje njenih ust. Obdelovala je in v trenutku sem ji zapolnil usta. Zaprla je oči, jaz pa sem ji s prstkom počasi spet rinil v njeno luliko. ”Mi je ze prisloš” mi je rekla in mi dala znak, naj ji raje dovolim, da se se mace igra z mojim napadalcem. Jaz pa sem ji na koncu sesal prstke na nogah.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.8 / 5. Število glasov: 8

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!