Odločil sem se opisati nekaj srečanj z mojo prasičko. Oba sva toliko fuknjena, da je verjetno kakšen trenutek komu neprimeren.. Ampak jebiga, fuknjen/a sem/sva 😉

Družili smo se občasno, vedno sam smeh in zajebancija. Nikoli nobenega namigovanja.
Zveza v kateri je bila takrat se je zaključila, ona vstopila v novo, jaz še vedno sam.. Kakorkoli, opaziti je bilo, da postaja privlačnost vedno večja.
Prvič sva se dobila na nočnem kopanju, nič posebnega, nekaj nabitega adrenalina, prvič sva bila sama nekje, jaz sem vedel da ima nekoga. Saj veste, kopanje, kakšen dotik, vendar nihče opogumljen za karkoli več.. Pred izstopom iz vode, sem ji po hlačkah spuščal kamenje, katero je polzelo čez njeno verjetno kar že takrat pripravljeno pičkico.. Videlo se je nekaj provokacij vendar nič. Iz nobene strani.
Prideva iz vode, prasičko zazebe.. Med pogovorom odpne zgornji del kopalk in BAM! Njene perfektne, čvrste joske padejo pred mano na zrak.. Delal sem se kot da ni nič… Vendar v meni je vrelo, tič se je prebudil, nisem vedel kje sem. Nekako gledam, vendar ne gledam.. Saj veste, najraje bi jih zagrabil!
Ok, ona se obleče, odpeljem jo domov, tu se prvo srečanje konča. Vendar na srečo obeh, samo prvo 😉

Čez nekaj tednov dopisovanja, provociranja in vidne naklonjenosti obeh, se gospodična vendar odloči in pripelje k meni. Poletje, sam doma, toplo..
Vstopi, čuti se napetost, mravljinci po telesu.. Oblečena v dolgo poletno modro obleko. Že ko je prišla v stanovanje, mi je bilo jasno da bi jo najraje kar strgal iz nje.
Nekaj časa debata, vemo kako to gre.. Uvertura, poskušaš prebiti nervozo. In začne se..
Tisto prvo, nepozabno noč za oba.. 5x 😅
Na kavču sediva, se zaliževa, počasi se usede name v obleki, meni začne nabijat kri v tiča. Privzdigne obleko, zagrabim za toplo mehko ritko.. Ja, obožuje da jo grabim za ritko. Sleče se ko sedi na meni, ponovno vidim njene joške kako me čakajo.. Velikost, perfektna.. Točno za v moje velike roke.
Opazim da spodaj nima nič. Ufff, tič mi stoji, nekoliko se podrsa nanj, spravi se na kolena in mljask… Vzame ga v usta, liže, vleče, igra se z jajci. Ne močno, tako, z občutkom saj ni vedela kaj mi paše. Oba napeta, komaj čakava da ga prvič dam not.
Zleze na kavč, jaz cel trd klečim, na hitro polizem lepo roza picko in… Nisem mogel čakati. Potisnil sem ga not, tisti občutek vrele in mokre mastne pičke, ko ga je vzela vase do jajc brez problema… Ohjej, še zdaj mi stoji ko pišem o tem.
Kakorkoli, trajalo je nekaj minut, zalijem jo, obema je bilo jasno, da je prvič in nisva zdržala.
Obriševa, spijeva en kozarec in se premakneva na teraso. Dvosed, sediva, nekaj govoriva meni pa tič še vedno trd.. Malo se tikam, kar itak opazi ampak me pusti.. Vidi da bi želel drugo rundo. Na skrito, da sosedi ne vidijo v tišini vzame kurca ponovno v usta, mi ga malo močneje obdeluje in moral sem jo pofukati.. Ni bilo kaj, kot da se stisneva na dvosedu.
Slišati je bilo sosede v okolici, jaz pa od strani drugič potiskam trdega tiča v njeno (takrat se nisem vedel koliko) nenasitno pičkico. Držim jo za usta da nebi kdo slišal kako porivam, grabim za lepe joške.. Po nekaj minutah, je prvo prišlo njej, jaz itak nisem več zdržal in spustil do zadnje kapljice vanjo. Fak, neverjetno… Drugič v eni uri, pred nama še cela noč..
Prestaviva se not, po filmu se odpravimo spat.. V postelji sem jo še 3x, torej vsakič ko sem se zbudil, napičil od zadaj leže in zalil po ritki in hrbtu. Fak kako dobro, kakšen začetek..

Verjemite, vredno branja nadaljevanja.. res vredno vsakega greha ki sva ga storila.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.2 / 5. Število glasov: 42

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!