Po dolgem oklevanju in prepričevanju prijateljice sem se odločila, da obiščem maserko. Poklicala sem gospo, starejšo, mislim da blizu štiridesetih. Številko mi je dala prijateljica. Z gospo, Mija ji je ime, sva se dogovorili da se dobiva naslednji dan pri njej doma. Dala mi je še naslov in se poslovila. Zvečer sem ležala v dnevni sobi in gledala televizijo, roko na srce pa se mi tudi sanja ne, kaj je bilo na sporedu.

Zaspala sem kar v dnevni in se zjutraj zbudila vsa neprespana in utrujena. Še sreča, da je bila sobota in da sem bila naročena na sprostitev.

Ker nisem vedela kaj me čaka, sem bila malo nemirna. Dopoldan sem se stuširala si uredila make-up in odšla na dogovorjeno mesto. Bila je lepa mala hiška in na vratih me je čakala prijetna mala Mija. Imela sem prav, res je bila stara nekje štirideset let in imela je kratke svetle lase. Oblečena je bila v hot hlačke in majčko s kratkimi rokavi. Imela je velike joške in nagajiv nasmeh.

»Pozdravljena. Mija je moje ime,« mi je rekla in mi podala roko.

»Božena,« sem komaj slišno dejala in ji ponudila roko.

»Poglej Božena. Naj ti ne bo nerodno. Nisi ne prva in ne zadnja punca, ki jo bom obdelala.«

Prijela me je za roko in odpeljala v svoj salon. Le kaj je mislila s tem OBDELALA?

»Cunje lahko daš na obešalnik.«

Pričela sem se slačiti, Mija pa je med tem pripravila vsa potrebna olja za masažo. Ko sem tako stala v samih tangicah in modrčku pred njo se je samo zasmejala.

»Do nazga se sleči,« mi je rekla in se zopet nagajivo nasmejala. Ko je videla da sem v zadregi, je meni nič, tebi nič slekla svojo majčko, si odpela modrček, da so njeni lepi veliko joški zasijali v vsej svoji veličini in vse skupaj vrgla na omaro. Na moje veliko presenečenje je slekla še hlačke in tangice. Imela je obrito pičko in res hudo postavo. Postalo mi je nerodno in nisem vedela ali naj kar zbežim.

»E e eeee,« je bilo vse kar je prišlo iz mojih ust.

Pička pa se mi je tako zacedila da sem imela čisto mokre tangice. Stopila je k meni in mi začela slačiti tangice. Počepnila je pred mene in se zazrla v mojo pičko.

»Kakšna lepa češpljica,« se je nasmejala in vstala.

Odpela mi je modrček in me popeljala na masažno posteljo. Skozi odprtino v mizi sem gledala kako hodi okoli mene. Na hrbtu sem začutila njeni topli roki kako sta me začeli masirati. Moja tamala pa je iz sekunde v sekundo postaja bolj mokra. Njene roke so potovale po notranji strani stegna od pete proti ritnici. Moje misli pa so vedno bolj uhajale k njeni postavi. Kako sem si ta trenutek želela, da bi lahko poljubila njene joške jo prijela za pičko in ji svoj prstek porinila globoko v pičko. Že naslednji trenutek ,kakor da bi brala moje misli, sem začutila kako mi je začela masirati moji ritnici. Gnetla ju je kakor pek gnete kruh. Postelja je bila čisto mokra od mojih sokov.

»Obrni se« mi je ukazala.

Obrnila sem se in jo pogledala naravnost v oči. Besede niso bile potrebne, saj je dobro vedela kaj si želi. Poljubila me je na bradavičko, z eno roko je prijela za razmočeno pičko z drugo pa me je prjela za bradavico in jo začela stiskati. Kaj hitro sem imela v pički dva prsta. Začela sem stokati in se tresti. Razširila mi je nogi in se približala moji žareči tamali. Z jezikom je potovala po notranji strani stegna vedno višje dokler ni prišla do ščegetavčka. Polizala ga je, jaz pa sem zaječala. Kako je ona lizala pičko. Bila je prava poezija. Z jezikom mi je obdelovala mojo potrebnico, prstki pa so se sprehajali zdaj od pičke pa vse do ritke.

»Samo še malo olja vzamem,« je dejala in že sem imela njen prst v svoji riti.

So to nebesa sem pomislila in si poslinila bradavičke ter jih začela ščipati. Orgazem je bil tako silovit, da sem se morala prijeti za mizo, da nisem padla iz nje. Mija mi je pričarala najlepši orgazem kar sem jih kdaj doživela. Ko sem se umirila sem si želela samo še okusiti njeno pičko. Približala se je in me sočno poljubila. Najina jezika sta se poigravala v vrtincu naslade. Prijela sem jo za njeno češpljo in ji začela masirati ščegetavček. Sedaj sem lahko tudi jaz poljubila njene velike joške. Bili so umetni pa me to ni čisto nič motilo. Lizala sem bradavice, jih stiskala, cuzala in grizljala. Tudi ONA je postajala vedno polj mokra. Položila sem jo na mizo in ji razširila noge.
»Kaj nebi morala jaz tebe masirati?«

Toda jaz nisem več slišala ničesar saj sem imela pred sabo najlepšo obrito pičko. S konico jezika sem ji oslinila njen gumbek . Zaječala je. To pa mi je dalo elana saj sem vedela da sem na pravi poti. Lizala sem ji sramne ustnice, jo nabijala z jezikom, moji prsti so potovali po njeni notranjosti. Bila sem prava mala prasička, pa čeprav je bila to moja prva izkušnja z žensko. Najprej en, potem dva in na koncu so se trije moji prsti sprehajali po njeni pički. Čeprav sem jaz obdelovala njo pa sem doživela že drugi orgazem. Moj jeziček se je preselil njeno zadnjo odprtino. Navlažila sem ji anus in počasi in nežno s prstom prodrla v njeno ritko.

»Jaaaa še daj. Bolj me daj!« je vpila Mija in se zvijala na mizi.

Kakor je želela sem pospešila ritme in enemu prstu se je pridružil še drugi. Sama pa sem pila njene sokove iz pičke, ji lizala ščegetavček in jo fukala z jezikom. Prišlo ji je zelo silovito, da je samo obležala na mizi. Sama pa sem se povzpela na mizo, se ulegla na njo in jo začela poljubljati. Upala sem, da bom vsaj tu dobila malo crklanja. Poljubljali sva se, božali, ljubkovali in se počasi umirjali. Moja pička je bila danes deležna prav posebnega obdelovanja in lahko rečem, da sem se imela lepo.

Mija ne morem te pozabiti. Tvojih velikih joškov. Tvoje obrite pičke, ki tako lepo diši. Tvojih kratkih las. Polnih ustnic…… Tvoj tatu na stegnu.
Še danes se božam po pički in premišljujem kako je bilo lepo.

Draga Mija zopet se kmalu oglasim.

O svoji prijateljici pa sem dobila čisto drugačno mišlenje.

 

No, to pa je tema za drugo zgodbo.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!