Sedem v avto in prižgem radio.

danes bo sončno in vroče. Ponekod so možne kratkotrajne nevihte-
Čez kake pol ure se pripeljem na mesto, kjer sva dogovorjena. Že od daleč te zapazim, v lahni poletni oblekci, ki ti sega do polovice stegen. Skoznjo se zarisujejo tvoji boki, rit, joški. “Brez modrca?”
Nikoli te ne čakam, vedno si zgodnja. Jaz pa vedno točen. A vseeno me pogledaš kot bi zamujal. Trapa. 
Skloniš se in pobereš torbo. Obleka se ti napne preko stegen in riti. Obožujem tvojo rit.

Sedeš v avtu, jaz pa ti namignem na predal pred teboj. Odpreš ga in izbereš enega izmed cd-jev, ki so v njem. Tako predvidljiva si, da mi gre kar na smeh. 
Zavijeva na avtocesto in čez slabo uro z nje, potem pa nadaljujeva skozi idilične kraške vasice po tistih ozkih ulicah, med tistimi ličnimi hiškami. Končno prispeva. 
Parkirava na parkirišču in se povzpneva po hribu. Približuje sa nama neka skupina turistov, po regljanju sodeč Italijanov.
Smukneva v nasprotno smer po sprehajališču pod borovce in jo mahava okrog proti parku. Naredim nekaj fotografij ruševin in gradu, tebe ne slikam, ker si mi že nekajkrat zabičala, da se ne maraš fotografirati.
 Naenkrat strela preseka nebo in debele kaplje začnejo padati po nama.

“Ploha!”, oba v en glas bistroumno ugotoviva. 
Brž pospravim fotoaparat v torbo in stečem za teboj. Povsem si mokra, kar teče s tebe, oblekca pa je prilepljena na tvoje bohotno telo. “Brez hlačk?” 
Dohitim te, te primem za roko in ti nakažem na paviljon na koncu parka. Tja pritečem ves zadihan in moker, slečem srajco ter preverim fotoaoparat. Naslonjena na steber loviš sapo, lasje se ti lepijo na obraz, bradavički silita skozi tkanino. Naredim dve fotografiji.
Planeš proti meni in mi hočeš iztrgati aparat. Dvignem ga kvišku, da ga ne dosežeš. Na svoji goli koži skozi prosojno oblekico začutim tvoje bradavičke.

Umaknem ti lase z obraza in spustim roko. 
“Bom zbrisal, velja?”
 “Res?”, me nezaupljivo vprašaš. 
“Obljubim …” 
Poljubim te na usta in pritisnem ob steber. Z roko ti grem po stegnu in te zgrabim za rit. Sežem proti tvoji muci in ugotovim, da sem imel prav.
Pod obleko nimaš prav ničesar. Razvname me, da si packa ves čas sedela poleg mene skorajda gola, razen te lahkotne oblekce, ki je sedaj malodane nevidna. Kot tančica.

Obrnem te okrog in ti dvignem krilce čez rit na hrbet, ter te z vso močjo užgem po riti. 
Zastokaš, se z rokami nasloniš na betonsko ograjo, z desno nogo pa se opreš na izboklino enega od stebrov ograje ter mi nastaviš svojo kolosalno rit. Z obema dlanema sežem po njej, jo gnetem in mečkam, te grizem vanjo, udriham po ritnicah in ližem tvojo pičko, od katere se mi cedi po bradi. 

Še vedno ščije, nad nama se trgajo oblaki, nama se trga v glavi, z enim sunkom ti ga zabijem od zadaj, da kot utopljenec hlastneš po zraku.
Bliski parajo nebo, jaz pa ti param muco. Zapletam se v hlače na gležnjih, stresem jih z noge in ti ga jadrno zabijem nazaj v pičko.

Grabim tvoje joške skozi tkanino, suvam vate in te grizem v ramo.
“Pr … šlooo mi booo!”
“Ne, ne sme ti!”

Počepneš predme ga vzameš v usta in mi ga fafaš. Čeprav je razgled na Vipavsko dolino prekrase,n mi zanj ta trenutek dol visi. Stoji mi pa zate. Zaradi tebe. Zaradi teh tvojih porednih učk, ki mi vrtajo v lobanjo medtem, ko moj kurac vrta v tvojo. 

Zatulim v deževno pokrajino ter izstrelim globoko v tvoja usta. Ne prijemam te za glavo. Ko mi pride, si ga potisneš še globlje v grlo.
Napolnim ti žrelo in se prislonim na ograjo. Dvigneš se in me zaližeš. Ti tvoji čarobni žnabli. 

Posedem te na klop.
Sedaj jaz čepim med tvojimi nogami, s koleni na tvojih natikačih ter ližem tvojo slastno muco, vanjo rinem prste, grizljam tvoj ščegetavček in sesljam tvoje sramne ustnice. 

Slišim tvoje vedno bolj glasno vzdihovanje. To me še bolj podžge. Še hitreje in globlje ti zabijam vse prste v pičko, le s palcem trem tvoj klit, te grabim za joške in rit, grizem v tvoja stegna vse dokler v krču ne doživiš orgazma. Še vedno ti jo ližem in poljubljam.

Vstanem in iščem cigarete. Nimam jih.
Sežem po fotoaparatu.
“Kaj pa delaš.”
“Brišem fotke.”

Nasmehneš se in si popraviš mokre lase. Lepa si ko ti pride.

Zbudim se, ves prepoten in s tako trdo kajlo, da bi lahko z njo trl orehe.
Primem telefon in te pokličem.

“Greva na izlet?”

 

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!