Muca se ne znuca

Saj veste, da je, vsaj pri moških, pol seksa to, da se o njem nekomu zaupate? A tudi dekleta in ženske ne zaostajate. Prepričan sem, da svojim prijateljicam razkrijete še več sočnih podrobnosti, kot to naredimo moški. Pa nič zato!

Morda na ta način, zaradi tega ker ne znate držati jezika za zobmi, komu kasneje zopet pade sekirca v med, po principu dober glas seže v deveto vas.
Moti pa me predvsem, kako se ti pogovori začnejo. “Kwa je pol mudel- a ti je dala?”, v pretežno moški družbi recimo, kjer vedo, da se za kako frajlo pehaš že en čas in te pušča na suhem, saj ubožica kot kaže, še ni slišala za v naših bivših bratskih republikah precej razširjen rek – Nije pička sapun da se troši. Vulva kot taka, se ob še tako silovitem trenju in uporabi, ne obrabi. Nič manj je ni in prav nikjer ni videti, koliko uporabnikov je bilo tam že pred vami. Nima števca, ne da se zmeriti zlizanosti.

S čimer vas nikakor ne nagovarjam, da fukajte z vsakim tepcem, ki vam nameni poželjiv pogled. Če pa se nek fant okrog vas izdatno trudi in vam namenja pozornost, ki vam godi, ki jo rade prejemate pa ne bodite trape in mu ne odrekajte telesnosti, ker se bo prej ali slej naveličal dvorjenja in bo šel naprej. Mimo vas.

“Ne, ne bom mu še dala…”

Ne boš mu dala česa!? Fukat’? Od kdaj pa je ‘fukati’, nekaj kar se lahko nekomu da? “Na tukaj imaš!”

Fuk, seks, ali kakorkoli že poimenujete to aktivnost je nekaj kar se počne skupaj z nekom, v sodelovanju, za obojestransko zadovoljstvo, ne pa ‘na, tu imaš nekaj pičke, pa malo fukaj’. Če bi bilo temu tako, potem mi jo raje zavij za domov, bom doma vzel ven iz folije in fukal tam. Dala fukat. Bodite resne, lepo vas prosim. Če pri seksu že kdo kaj daje, je to moški. On ga da ven iz gat, nakar ga da v muco, rit , usta, ga da med joške in Ve, drage moje češpljice, ste tiste, ki ga vzamete.

MORAŠ PREBRATI  Galerija: Princeske

Kamorkoli si ga že želite vzeti. Fuk je fajn, fukati je lepo, če to počneš z nekom, do kogar ti je mar. Fuk je površinski, plehek in brezvezen, če fukaš z nekom, ker (pač) lahko. Ker je tam in na voljo. Fuk ni poslovanje, kjer šteješ orgazme in vodiš evidenco v stilu tri proti ena zate, dolžan si mi polizat muco dvakrat, preden mi smeš špricniti na trebuh. Fuk je lahko čudovit z dolgoletnim partnerjem ali pa z nekom, ki ga komaj poznaš. Če se le ujameš in na to ne gledaš kot daj- dam varianto. Fuk ni jemanje, ni dajanje, ni transakcija in ne pogodbeništvo z roki. Zato fukajte, seksajte, ljubite se, spite en z drugim, imejte se radi … ali pa se jebite.

In če vam kakšna reče, ‘ne dam ti’ (a zdaj misli pičke ali fukati, ne vem – a predpostavimo, da govori o mucici) ji povejte, da sem jaz rekel, da se tega ne da, saj ji tudi po tem, ko seksa z vami le-ta ostane in jo ne odnesete s seboj. Lahko jo da kvečjemu na posodo, ali pa za krog, dva. In če se deklič le odloči, da se smete povzpeti nanjo, stopiti za njo, pa bodite dober gospodar in ravnajte s sposojenim kot bi bilo vaše.

Si že imel to borbo s kakšno, ki ‘še’ ni bila pripravljena ‘dati’ ali pa si morda ti tista, ki si si rekla ‘ne dam mu še’?

 

BoneR

Rating: 4.6. From 17 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

18 Comments

 • Sofija says:

  On ze ves napaljen, jaz niti ne, ne poznam ga se, ne morem se tako hitro sprostiti ob nekom neznanim. On bi, jaz pa bi se se malo pogovarjala. Ne dam mu se, ceprav me njegova zrajcanost zabava in po malem rajca. Ne dam mu se.

  No votes yet.
  Please wait...
 • nikz says:

  smeh je 1/4 pa fuk je 3/4 afkorz!

  No votes yet.
  Please wait...
 • Biatch says:

  Smeh je pol zdravja, sex pa druga polovica 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  @Biatch – tole je resen prispevek z resno tematiko! Vajino smejanje je skrajno neokusno in povsem neumestno. 😀
  hehehe- no me veseli, da vaju je nasmejalo. Zdravje vama ne uide. Če je smeh pol zdravja, je definitivno fuk vsaj tretjina.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Biatch says:

  Po sexu sva si z mojim ”sex-frendom”, al kakor koli imenujete, prižgala cigareto, nakar se spomnim, češ, bom prečekirala blog69.si … Njemu pa pač ni bilo do tega vse dokler me ni slišal in videl, kako ”idiotsko” se iz srca na glas, smejim v računalnik… No, če sem bila jaz idiot, ker sem se smejala v računalniški ekran, potem je tudi on..
  Tale stavek naju je nasmejal za 3 dni skupaj 😀
  :”Če bi bilo temu tako, potem mi jo raje zavij za domov, bom doma vzel ven iz folije in fukal tam.”

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  @voc- a se ti mal zajebavaš al še nisi spil kafeta danes? 😀

  No votes yet.
  Please wait...
 • voc says:

  Super napisano … še naš BoneR ne vem, če bi napisu bolš 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • nikz says:

  Ne, mislm na ljubljanske čefurje k se majo za jebače 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  @pridna sem – hvala, bom drugič poskusil pustiti toliko manevrskega prostora, da ne boste zgolj prikimavali napisanemu, ampak bo moč kaj dodati. 😉
  @nikz – misliš Brajovića, doktorja dentalne medicine? 😉
  @kokica – najprej se ne bi mogla bolj strinjat, potem pa govoriš o nagradi. Kaj pussy kot medalja’ 😛
  Potem lahko tipi jemljemo kurac kot pokal, ki vam ga damo v roke in iz katerega lahko pijete sladki nektar? 😀
  @valun- točno ali čist točno ali skoraj tako? 😀

  No votes yet.
  Please wait...
 • valun says:

  točno tako je 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • kokica says:

  @BoneR, če je pravšnja mera privlačnosti in kemije, je po mojem mnenju malo neumno zavlačevati z užitkom 🙂

  je pa spet ena zanimiva ločnica (vsaj v moji glavi): če tipa dojemam kot one night stand, potem mu bom “dala” enkrat in nikdar več. če ga imam za potencialnega partnerja (oz. sva v razmerju), pa bom počakala, da občutim neko zaupanje in varnost v odnosu. sam potem je pa nagrada toliko bolj bogata in pogosta seveda :P…

  No votes yet.
  Please wait...
 • nikz says:

  Jebači so npr. ljubljani, uni polizani v belem ponavadi s priimkom ki se konča na iĆ in podobno 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • pridna sem says:

  Bravo tistemu, ki je to napisal. Se čist strinjam! 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • blog69.si says:

  tale nikz je cel jebač 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Elvira says:

  Bogi piki mali 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  @nikz, saj te mamo radi, samo daj se malo potrudi, pa napiši tko, da ne rabim skoraj anevrizme zraven fasat al si jo kresnu prvi dan, al si jo gajžljal cel dan al kaj si hotel povedat. 😛
  @kokica, pol nisi ena tistih ki cincaš ali bi ‘dala’ ali ne bi ‘dala’? 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • kokica says:

  ravnokar sem se naglas smejala ob branju napisanega 😀 in se ne bi mogla bolj strinjat! 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • nikz says:

  Z usako k sm začeu hodt je biu sex 1 dan :DD

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *