Enkrat si želim spat z bejbo. Trezna! 😀

Pa ne zgolj nekaj poljubčkov in težkanja jošk na zahtevo moške horde za sosednjo mizo. Hočem vse. Hočem, da mi sedi na obrazu, jaz pa lahkomno mlackam po njeni mehki pizdi. Okušam, vonjam, se izgubljam v omami. Na vseh štirih, da ji z užitkom prisolim nekaj krepkih po nagi riti. Joški, joški, joški …

Niste samo tipi nori nanje. Grizljala bi jih in sesala, božala in pohotno grabila po njih. Nič kaj damsko se ne bi lotila dame, morda na začetku, en prst, dva, tri … Preskočiva raje na dlan. Obožujem porniče polne ritastih babnic, če pa se scena razvije še v kak konkreten fisting, se rdečica iz mojih ličk seli tudi v nižje predele. Kakšna romantika neki, šparam jo za stara leta. Pač fuk, živalski f-u-k, tokrat z žensko.

Ni mi pomoči, zadnje dni vidim samo še krivine, izbokline, vbokline … Mja, dekline. Dež mojo novo obsesijo še krepi. Premočeni prameni las, ki se limajo na lica, dežne kaplje na prstih in rokah. Če je še zjutraj kazalo na sončno vreme, je poletna ploha zagotvo presenetila tudi kako brhko krasotico v prosojni obleki. Zarisane linije spodnjega perila, naježena koža. In igra asociacij se lahko začne. 😉

Pravzaprav ne gre vedno le za to, kako dobro izgleda punca na prvi pogled, velikokrat me dodobra namede že kak mačji nasmešek, prifrknjen nosek, občutno prevelika šobica, prijazne oči, za katerimi tako ali tako nikoli ne veš kaj se skriva.

Morda kaj umazanega. Tista teza »povej mi kako izgleda, pa ti povem kakšna je v postelji«, je po mojem mnenju en drek vredna. Te iste, na ulici prijazne učke, dobijo v pravih rokah (ali jeziku) čisto drug sijaj. Vsaj rada si mislim tako.

Danes bi za večerjo nekaj mesenega in to gotovo niso navadne klobase.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.2 / 5. Število glasov: 5

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!