Eden tistih dni. Šefico bi najraje ubil. Domov sem se vračal v poznih urah. Zunaj je bila že noč.

Bejba je ležala na postelji in listala skozi svoje knjige. Opazila je, da sem slabe volje. Hotela me je objeti in potolažiti, jaz pa sem jo nehote zagrabil za lase in jo grobo potegnil vstran. V zameno za dejanje sem pričakoval klofuto, a se mi je samo nebogljeno zazrla v oči in mi dala vedeti, da bo moja lutka. Nisem pomislil dvakrat in potisnil sem jo nazaj na posteljo.

Majčko in spodnjice sem strgal z njene kože. Tiča sem ji zaril globoko v usta. Skušala me je odriniti, pa sem jo prijel za roke in jih zvil na njenem hrbtu.

Klofnil sem jo po licu in potisnil na stran. Z nohtim sem se zaril v njene boke in jo potegnil k sebi. Zabil sem ji ga v njeno tesno pičko in od presenečenja je zakričala. Udaril sem jo po njeni popolni ritki, koža pa je zavalovila po njenem ukločenem hrbtu, vse do konic njenih prstov, s katerimi je trgala odejo pod sabo.

Grabil sem jo za boke, grizel po ritki in pljuval v njeno pičko. Hotel sem ji ga zariti globoko, kot še nikoli. Odkrival sem nove razsežnosti njene globine in ji trgal muco od znotraj. Ščipal sem jo po ščegetavčku in bradavičkah. Potila sva se in dvigovala temperaturo v sobi.

Zagrabil sem jo za lase in potegnil k sebi, da je vstala iz pasjega položaja. Slišal sem, kako od bolečine škriplje z zobmi. Privil sem jo k sebi in jo ugriznil v vrat. Ustnice sem pomaknil k njenim ušesom: »A uživaš, psica?«, sem rekel in jo stisnil za joške in trebuh. Bila je preveč otopela, da bi kaj izjavila. Potisnil sem jo nazaj na na tla in še bolj vneto drsel vanjo. Njen svilnato gladek hrbet se je spreminjal v risarsko platno živo rdečih prask izpod mojih nohtov. V rokah se mi je mesila kot mačka, a stokala kot psica, kakršna je bila.

Prihajalo mi je. Spodnesel sem jo in jo obrnil k sebi, zagrabil za lase, tiča pa sem ji zaril med zobe. Nima rada, ko ji pridem v usta. Niti me ni zanimalo. Iz kotičkov ust ji je curljala sperma, ko sem ji ga nabijal do grla.

Dobila je svojo porcijo. S skuštranimi lasmi in žarečo kožo se je privila k meni in zaspala kot pridna punčka, kakršna drugače je. Gledal sem njen speči obraz in jo božal po njenih krhkih dlaneh. »Jutri bom nežnejši«, ji zašepetam, ko se mi v polsnu nasmehne …

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 1.7 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!