Takole se z lušnimi reklamami šalijo Američani, kjer se je ideja o prazničnem mesecu tudi rodila. Kakor sem zasledila, so se jim pri rajanju pridružili tudi Kanadčani, ostali svet pa kot kaže še ni našel primernega meseca, ki bi mu lahko nataknil ta laskavi naslov.

Pa da ne boste mislili, da je maj posvečen samo “sviranju kurcu”! Od včeraj naprej pa do 27.5. poteka v San Franciscu dobrodelna akcija pod imenom Masturbate-a-thon, kjer zbirajo sredstva za lokalne skupine, ki se ukvarjajo z izobraževanjem o spolnosti. Na koncu meseca bodo priredili še en hud žur (Creamium – že ime mi da misliti, da po bržkone slasten in masten), kjer se bodo lahko vsi sodelujoči potegovali za laskave nazive, vsi po vrsti pa se bodo seveda nanašali na onaniranje.

Nekaj zanimivosti iz Masturbate-a-thon;
– lansko leto je postreglo s svetovnim rekordom v večurnem drkanju: pornstar Sonny Nash, se je samozadovoljeval kar 10 ur in 10 minut. In pain much??
– leta 2009 se je folku trgalo in multiorgazem je bila najbolj zlorabljena beseda dneva; rekord v številu orgazmov, za moške Big D Hardie in za ženske Loooo-C (obema je prišlo kar 83 krat!) za ZDA in neverjetni rekord v številu orgazmov na Danskem – gdč. Pernille je prišlo kar 223 krat
– Danci so se leta 2009 preizkušali tudi v streljanju, moški 2.5 m in gdč. Pernille za ženske s 3.15 m (kar je obenem postal tudi svetovni rekord)

Če vas mika, da se pridružite mencajočim po vsem svetu, morda nekaj datumov, ki si jih velja zapomniti – več na spodnji sliki:

Imejte se radi – maja in vse mesece v letu!

:*,

maycheee

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!