Saj veste, da je, vsaj pri moških, pol seksa to, da se o njem nekomu zaupate? A tudi dekleta in ženske ne zaostajate. Prepričan sem, da svojim prijateljicam razkrijete še več sočnih podrobnosti, kot to naredimo moški. Pa nič zato!

Morda na ta način, zaradi tega ker ne znate držati jezika za zobmi, komu kasneje zopet pade sekirca v med, po principu dober glas seže v deveto vas.
Moti pa me predvsem, kako se ti pogovori začnejo. “Kwa je pol mudel- a ti je dala?”, v pretežno moški družbi recimo, kjer vedo, da se za kako frajlo pehaš že en čas in te pušča na suhem, saj ubožica kot kaže, še ni slišala za v naših bivših bratskih republikah precej razširjen rek – Nije pička sapun da se troši. Vulva kot taka, se ob še tako silovitem trenju in uporabi, ne obrabi. Nič manj je ni in prav nikjer ni videti, koliko uporabnikov je bilo tam že pred vami. Nima števca, ne da se zmeriti zlizanosti.

S čimer vas nikakor ne nagovarjam, da fukajte z vsakim tepcem, ki vam nameni poželjiv pogled. Če pa se nek fant okrog vas izdatno trudi in vam namenja pozornost, ki vam godi, ki jo rade prejemate pa ne bodite trape in mu ne odrekajte telesnosti, ker se bo prej ali slej naveličal dvorjenja in bo šel naprej. Mimo vas.

“Ne, ne bom mu še dala…”

Ne boš mu dala česa!? Fukat’? Od kdaj pa je ‘fukati’, nekaj kar se lahko nekomu da? “Na tukaj imaš!”

Fuk, seks, ali kakorkoli že poimenujete to aktivnost je nekaj kar se počne skupaj z nekom, v sodelovanju, za obojestransko zadovoljstvo, ne pa ‘na, tu imaš nekaj pičke, pa malo fukaj’. Če bi bilo temu tako, potem mi jo raje zavij za domov, bom doma vzel ven iz folije in fukal tam. Dala fukat. Bodite resne, lepo vas prosim. Če pri seksu že kdo kaj daje, je to moški. On ga da ven iz gat, nakar ga da v muco, rit , usta, ga da med joške in Ve, drage moje češpljice, ste tiste, ki ga vzamete.

Kamorkoli si ga že želite vzeti. Fuk je fajn, fukati je lepo, če to počneš z nekom, do kogar ti je mar. Fuk je površinski, plehek in brezvezen, če fukaš z nekom, ker (pač) lahko. Ker je tam in na voljo. Fuk ni poslovanje, kjer šteješ orgazme in vodiš evidenco v stilu tri proti ena zate, dolžan si mi polizat muco dvakrat, preden mi smeš špricniti na trebuh. Fuk je lahko čudovit z dolgoletnim partnerjem ali pa z nekom, ki ga komaj poznaš. Če se le ujameš in na to ne gledaš kot daj- dam varianto. Fuk ni jemanje, ni dajanje, ni transakcija in ne pogodbeništvo z roki. Zato fukajte, seksajte, ljubite se, spite en z drugim, imejte se radi … ali pa se jebite.

In če vam kakšna reče, ‘ne dam ti’ (a zdaj misli pičke ali fukati, ne vem – a predpostavimo, da govori o mucici) ji povejte, da sem jaz rekel, da se tega ne da, saj ji tudi po tem, ko seksa z vami le-ta ostane in jo ne odnesete s seboj. Lahko jo da kvečjemu na posodo, ali pa za krog, dva. In če se deklič le odloči, da se smete povzpeti nanjo, stopiti za njo, pa bodite dober gospodar in ravnajte s sposojenim kot bi bilo vaše.

Si že imel to borbo s kakšno, ki ‘še’ ni bila pripravljena ‘dati’ ali pa si morda ti tista, ki si si rekla ‘ne dam mu še’?

 

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!