Dan počasi prehaja v večer. Skozi okno v kuhinji je zapihal mrzel veter, spreletela me je kurja koža. Odklepanje vrat…končno si prišel iz službe. Že po tebi vidim, da si utrujen, vendar ta pogled v tvojih očeh me takoj podžge in da vedeti, da boš opravil še eno dobro delo. Prideš do mene, takoj zavoham tvoj parfum, ki povzroči eksplozijo čustev. Nežno me poljubiš na vroče ustnice, z jezikom te poližem od brade pa vse do nosa malo bolj grobo.

Nasmejiš se, kot se znaš le ti takrat, ko veš, da sem že zdavnaj zrajcana in mokra med nogami. Zagrabiš me za dolge lase in jih potegneš nazaj…v vsej dolžini padejo preko kavča. Približaš se mi in mi začneš počasi pihati po vratu. Mislim, da že čutim utrip v pičkici. Z jezikom greš po vratu navzgor, do ušesa…zvijem se od ugodja.

Potem me brez kakršnega koli opozorila ugrizneš v vrat, tako močno, da zastokam od bolečine, vendar dobro veš, da mi ta bolečina paše. Čeprav nekje v ozadju razmišljam, da mi bo ostal flek na vratu, vendar se ne obremenjujem več s tem dolgo, in s tem kaj si bodo drugi mislili. Stisneš me grobo za vrat, tako hitro, da nisem utegnila niti zadihati. Ugodje nadvlada nad bolečino, gledam te s svojimi zelenimi, velikimi očmi in ob tem spustim nežen zvok ugodja. Upiram se ti z vso silo, čeprav mi pašejo zmeraj malo bolj grobe igrice. Vendar nevem zakaj me bolj grob fuk in vsa predigra tako prekleto rajca, da že boli. Pičkica mi je že gorela. Ti me še bolj stisneš. »Moja prasica si«, jezik mi zabiješ v usta, in igraš grobo igrico z mojim. Na svoji nogi čutim tvojega trdega kurca, kar me še bolj razrajca.

Slečeš mi majčko, vržeš jo na drugo stran sobe. Modrček še hitreje pade na tla. Spustiš se do bradavičk, ki so že vse nabrekle. Joški ti prav lepo sedeta v roko. Z jezikom se igraš okoli njih in vsake toliko časa ugrizneš v njih. Dihanje postaja vedno globlje in glasneje. Z eno samo potezo mi slečeš hlače in črne tangice. Noge mi potisneš vsako na svojo stran. Nad nama gori luč. Nekaj časa me gledaš v pičko. Pihneš vanjo…mmm…celo jo poližeš, mene pa kar zvija na kavču od užitka. Rad se igraš s sramnimi ustnicami, ki meni osebno niso najbolj všeč- po mojem mnenju so prevelike- vendar ti jih obožuješ. Sesaš jih, vlečeš na vse strani. Prestaviš se k luknjici, tam dobro veš, že predobro, da me spravi ob pamet. Začenjaš počasi, nato zmeraj bolj divje. Srce mi razbija sto na uro, stiskam blazino na kavču, da je že neprepoznavna. Uhan, ki ga imaš v jeziku zadovoljstvo samo poveča. Pičkica mi bo zgorela od užitka, vedno bolj me fukaš z jezikom…noro, vroče… “Tvoja prasica sem, tvoja, pofukaj me, prosim!”

Vse, kar si odvrnil je bil te tvoj zloben nasmešek. Prestavil si se k ščegetavčku. Razgnalo me bo, če ne dobim kurca takoj zdaj. Primem te za glavo in te hočem potisniti stran. Vstaneš in mi primažeš klofuto. Fak, adrenalin mi požene po celem telesu. Zabiješ mi trdega tiča v usta, ližem ti ga počasi, po glavici, kolikor je velik, pljunem nanj. »Prasec«. Grizljam ga zmeraj bolj močno in hitro, sodeč po tvojih vzdihljajih ti paše, zmeraj ti. Vzamem ga v roke, drkam ga tako močno, da me boli, roke mi potisneš vstran in mi ga zabiješ do konca.

Ostanem brez zraka, brez vsake milosti me fukaš v usta in pri tem divje vlečeš za lase. Obrneš me na vse štiri, udariš po riti, da je zapeklo ko hudič…paše mi…pljuneš od zgoraj navzdol in razmažeš slino po riti in celi pički. Mislim, da je bila slina nepotrebna, ker sem imela zaliv med nogami. Takoj ga potisneš v muco, celega je pojedla v trenutku brez upiranja. Tisti prvi občutek, ko ga čutim celega je božanski. Ne morem se več zadrževati. S prsti grem po muci, ki je bila gnila od pohote. Prste položim nanjo in jo začnem božati. Ti tudi uživaš v tem, jo čutiš še bolj močno kot prej. Ploskanje je odmevalo po celem stanovanju.

Jebalo se mi je, da je pred blokom polno ljudi in, da imajo pornič v živo. Prišlo mi je tako močno, da so me verjetno čuli še v drugi ulici. I don’t give a fuck!

Mogoče je pa koga zrajcalo, nikoli ne veš…

Akasha

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!