Pozno ponoči sem sedela pred računalnikom. Znova sem si delo prinesla domov. Do jutra sem morala dokončati en projekt. Zelo sem že bila utrujena, glava je bila težka in črke so mi že plesale po ekranu. Da si malo spočijem oči, sem jih za trenutek zaprla. Le toliko, da so se mi od napora nehale solziti.
Naenkrat sem na ramenih začutila dlani svojega dragega, ki me je pričel nežno a z občutkom masirati. “Ooo kako paše,” sem pomislila in glavo nagnila nazaj. Poljubil me na čelo in mi tiho zašepetal:” Želim si te … Če imaš nekaj minutk časa, te bom nežno razvajal …”

S priprtimi očmi sem mu nežno pritrdila in še preden sem se dobro zavedala, je že sedel pod mizo in mi z rokami počasi razprl kolena. Vsakemu dotiku njegovih rok je sledi gib mojega telesa. Vsak njegov poljub na moja gola stegna me je omamil in globoko sem vdihnila, telo se je streslo … Z vsakim vročim poljubom je bil višje in višje. Zgrabil me je za ritko in me potegne nižje na stol. K sebi bližje. Centimeter, za centimetrom je odkrival moje že vzburjeno telo, ko je prispel do črne čipke, ki je bila zadnja ovira do moje že vlažne muce.

Z zobmi mi je slekel ta kos črne čipke, noge mi je položil na svoja ramena, zgrabil me čvrsto za ritko, tako da sem kar zapredla in nato se je z vso strastjo prisesal na mojega že zelo nabreklega ščegetavčka. Od užitka se mi je naježila koža po celem telesu. Zgrabila sem ga za roko, si jo prinesla do svojih ust in mu z jezikom navlažila dva prsta. “Prosim zarini mi ju čim bolj globoko …” sem ga prosila. Nič ni rekel, le izpolnil mi je željo. Z jezikom je obdeloval mojega ščegetavčka, z prsti me je fukal. Prav glasno sem stokala od užitka. Brigalo me je, da imava odprto okno in da bi naju lahko kdo slišal.

Zgrabila sem ga za lase in na potegnila še bližje k sebi, tako sem še močnje čutila njegov jezik na svoji pički. Moji boki so se pozibavali skupaj v ritmu z njegovimi prsti, ki jih je zabijal vame vse močneje in hitreje. Želela sem si še več, še bolj … Zato sem ga prosila, no bolj ukazala, če lahko dvema, doda še en prst:” Fukaj me z tremi …” sem mu rekla. Z veseljem mi je ugodil in tako me je nabijal z tremi prsti.

Ko sva oba čutila, da se približuje moj cunami, se je še bolj nasadil z usti na mojo pičko in prste zarinil še globlje vame. Nisem se več mogla obvladati od užitka sem zakričala in že sem čutila, kako šprica iz mene po tvojem obrazu. Dihanje se je počasi umirilo, on pa je še naprej lizal mojo pičko, saj si je želel polizati vsako kapljico moje sladkega soka. Ko se je naužil moje mokrote, je zlezel izpod mize, me strastno poljubil, zaželel lahko noč in odšel v posteljo.

Nekaj minutk sem potrebovala, da sta se telo in srce umirila … Ponovno sem se lotila dela. V desetih minutah sem končala in po prstih odšla v spalnico. Da ga ne zbudim in tokrat presenetim jaz njega …

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.9 / 5. Število glasov: 7

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!