Ja, je že tako, da se marsikateremu tipu dvigne krvni tlak (ali pa tudi kaj drugega), ko pomisli na zloglasni trojček, Ménage à trois. Prav tako verjamem, da tudi dosti punc zaščemi med nogami, ko si v mislih zamišljajo priljubljeno verzijo te zanimive posteljne popestritve.

Kot pri večini mladcev, se je pri meni relativno hitro pojavila želja po tovrstni izkušnji in to kmalu po tem, ko sem ga komaj prvič namočil. Logično, kater tip si pa ne bi želel ob sebi dveh brhkih deklet, ki se igrata med seboj, s teboj in na koncu bi kot Casanova brez problemov zadovoljil obe.

Vse lepo in prav, če se zadeve lotiš takrat, ko si zrel zanjo.

Sam sem na žalost to spoznal s precej, no, ne morem reči slabo, prej klavrno izkušnjo.

S takratno fuk frendico (kaj bi se sprenevedal z izrazom kolegica, če pa kolega res nisva bila) sva preko ene od spletnih strani našla primerno kandidatko. In moram reči, da sploh ni bilo potrebno dolgo iskati. Po nekaj smsih in enem telefonskem pogovoru, sva se s FF zmenila, da se odpraviva do te bejbe. Ni kaj, punca nama je odprla v kopalnem plašču in naju povabila naprej. Razkazala nama je svojo sobo, pokazala pestro zbirko igračk in nama zaupala, da kar nekaj časa swinga, kar pa vedo tudi njeni starši. Nisem mogel vrjet svojim ušesom, prav tako ne očem. Bila je študentka drugega letnika medicine in reeees huda mačka. Že takrat je bilo v hlačah kar pretesno, ko pa je predlagala, da gremo skupaj pod tuš, sem komaj čakal, da ga osvobodim. Po skupnem tuširanju in božanju v tuš kabini, smo se prestavili v dnevno sobo, kjer sta se punci začeli poljubljat, se božat po joških, ritkah. Kmalu mi ga je ena od njiju veselo vlekla, medtem ko se je druga z jezičkom lotila gladko obrite pičkice. Kmalu smo obrnili. Končno sem prišel na svoj račun, da okusim dve pohotni muci naenkrat. Tič je stal kot Kip svobode, vam rečem! Vsi smo stokali, vsem je bilo vroče, ko sem bil z jezikom zdaj v eni, zdaj v drugi mokri muci. Po nekajminutnem oralnem zadovoljevanju in treniranju ročnih spretnosti (na žalost me ni bilo v Černobilu, da bi me radioaktivnost blagoslovila z dvema jezikoma), se medicinka postavi na vse štiri in mi reče, kar si želi slišat vsak potreben mulc: »Pofuki me!« Dreams came true, right?

Ja, tud zame, samo moj, do pred nekaj sekund nazaj pokončen in trd »minimi« se s tem nekako ni strinjal. Si lahko zamislite kako mi je bilo? 19 letnemu fantu, ki je pred kratkim spoznal sladkosti, ki mu jih lahko nudi nikoli precenjena pičkica? Ki je imel pred seboj ne eno, ampak kar dve pohotni prasici, ki sta komaj čakale, da ga sprejmeta vase? V glavi mi je še vedno vrela pohota, bil sem na polno narajcan, le da se to ni poznalo tam, kjer bi se najbolj moralo.

Tolažil sem se s tem, da je zgolj trema. Tudi kasnejše partnerke ali kolegice ali FF so bile tega mnenja. Samemu mi pa ni bilo jasno. Kakšna trema, če niti za sekundo nisem pomislil na karkoli, niti se nisem obremenjeval, kakor so domnevali, kako bom zadovoljil obe. Enostavno SPLOH nisem razmišljal.

Ampak z leti in izkušnjami sem spoznal, da enostavno nisem bil dovolj zrel. Ne moreš kot mlad teliček skozi zid. Just go with the flow. In z zrelostjo, ki ti jih izkušnje prinesejo, lahko sedaj uživam v katerikoli varianti, brez težav.

neznani2011

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.5 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!