Imel sem naporen dan v službi. Pogajanja za nov posel so se prelevali v ključno fazo, pritiski s strani vodstva so bili veliki, kar mi je dodobra pobiralo energijo. Kljub temu, da se redno ukvarjam s športom me je ta dan dodobra zdelal.

Prišel sem domov v poznih popoldanskih urah, si zrahrljal kravato in padel na kavč. Na hitro sem preletel kanale na TV-ju, ostal na MTV Dance in se odpravil v kuhinjo, da si pripravim kosilo. Medtem ko se je kuhala juha in se koščki pišanca cvrli na olju mi zavibrira telefon. Bila je Ana, prijetna punca, ki sem jo pred kratkim spoznal na eni od zabav kamor sem bil povabljen. Vprašala me je, če imam zvečer že kakšne plane. Odvrnil sem, da ne, vendar da sem konkretno zdelan in se mi ne da nikamor iz hiše. V njenem glasu sem začutil, da jo je to rahlo užalostilo, zato sem želel malce popraviti vtis in ji rekel, da pa vseeno lahko pride do mene na kozarček vina in morda kakšen film. Veselo je privolila in dogovorila sva se, da se vidiva čez dobro uro.

Pozvonila je. Ko sem odprl vrata je stala v vsej svoji žareči podobi. Ana ni bila punca, ki bi ti ob prvem snidenju vzela dih, imela pa je tisto iskro, tisto nekaj v očeh, ki te nenormalno privlači, čeprav ne moreš točno zdefinirati kaj naj bi to bilo. Oblečena je bila dokaj preprosto a še vseeno izredno zapeljivo. Na sebi je imela črne pajkice in črno ohlapno majčko na naramnice, čez katero je lepo izstopalo oprsje. Majčka je bila sicer zaprta, vendar si videl, da se spodaj skriva pravo malo bogastvo. Dvignila je sončna očala, se mi nasmehnila in mi dala poljub na lice. Ponudil sem ji copate in jo povabil gor. Spustil sem jo predse, da sem lahko na stopnicah opazoval lepo zaobljeno rit v tesnih pajkicah ki se je počasi bohotila pred menoj. Komaj sem se zadrževal da ne planem po njej. Na poti v stanovanje mi je nekaj razlagala o tem kako vroče je zunaj, na kar sem odgovarjal samo s pritrdilnimi odgovori in medmeti, ter upal, da me vmes kaj ne vpraša, ker sem bil preveč zatopljen v to rit in stegna, ki so mi silila v obraz.

Ko sva prispela v kuhinjo sem ji ponudil kozarec mrzlega Traminca in posedla sva se v dnevno sobo, kjer sva padla v krajšo debato. Ana je bila punca zelo svobodnih nazorov. Čeprav je bila dobro situirana je bila prava mala hedonistka in vedela je kako je treba uživati življenje. Nič me ni presenetilo, ko je iz torbice vzela majhno črno škatljico, rizle in cigarete in me vprašala, če si lahko enega zvije. Privolil sem. Ko je s svojimi prsti z lepimi dolgimi nohti delala filter se je za trenutek ustavila, me pogledala in me vprašala, če si ji pridružim pri kajenju. Načeloma nisem pristaš drog, vendar joint sem ter tja še nobenemu ni škodil, zato sem v seanso privolil. Njen pogled je za trenutek ostal na meni, na usta se ji je prikazal nasmešek, potem pa je naprej zvijala joint in razlagala o dnevu v službi. Opazoval sem njene roke kako drobijo marihuano na list papirja. Nisem si mogel pomagati, ne da bi razmišljal kako bi te lepe roke in lepi nohti izgledali medtem ko objemajo mojega debelega kurca in mi ga počasi drkajo tako da kožica drsi po glavici gor in dol. Zopet sem za trenutek odplaval. Prekinila me je in me vprašala »Greva?«. Videla je, da z mislimi nisem bil čisto pri debati in dozdelo se mi je, da je vedela kam mi uhajajo misli, vseeno pa je prikrito dejala »Dolg dan ane?« in se zopet nasmehnila. Odpravila sva se kar na wc, odprl sem okno, da se preveč dima nebi zadrževalo v sobi. Kot pravi gentleman sem ji dovolil da prižge prva. Sicer sem nekadilec, vendar me ženska s cigaretom neizmerno privlači. Pravzaprav me prav narajca, če se lahko poljubljam z žensko ki je ravnokar kadila, čeprav sam nebi nikoli prižgal cigarete. Ko se kadi marihuana pa je impakt še toliko večji in Ana ni bila nobena izjema. Naredila je 3 pljuča in dim na rahlo izdihnila, medtem pa še malce zamrmrala in se zahihitala. »Po celem telesu sem dobila mravljince, dobro robo mam« mi je dejala v smehu in mi podala joint. Tudi sam sem začutil mravljince, ko sem dim potegnil vase. Mravljinci so mi preleteli celo telo in se nekako ustavili pri mojem mednožju. Sem en izmed tistih srečnežev, ki mi trava naredi še veliko bolj potrebnega kot že tako sem. Ko kadim je, kot da bi moj kurac dobil na tisoče novih živčnih končičev in erogenih con in seks pod vplivom marihuane je bil vedno še za odtenek boljši kot kakšen drug. Vmes ko sem kadil, se je Ana posedla na školjko, dala glavo nazaj in razširila noge. Delovalo je kot spontana hedonistična gesta, a kaj ko so meni razprte noge na ženski največji afrodiziak. Ko sem ji podal joint nazaj so se nama roke kar naelekrtrile ko so se dotaknile. Vzela ga je, zamrmrala in zopet globoko potegnila.
Ko sem ga še zadnjič dobil jaz je pohvalila moje hlače in kravato in me s svojo nogo nežno pobožala po moji nogi vse do riti. Poskusil sem se zadržati kakor sem se lahko in se ji samo malce nasmehnil. Odšla sva nazaj v kuhinjo. Trava, ki sva jo kadila je imela izjemno energičen vpliv. Zelo dobro je zadela, še vedno sem imel mravljince po telesu, postajal pa sem tudi vedno bolj potreben. Na TV-ju se je ravno vrtel eden izmed poletnih hitov in Ana je začela veselo poplesavati po dnevni sobi. Lase si je spustila da so ji preplavile obraz, med divjim poplesavanjem pa so se ji iz majice tudi same od sebe snele naramnice. Česa tako sexy že dolgo nisem videl. Vsedel sem se na kavč in jo opazoval. Bila je tako prepuščena glasbi, da je nikakor nisem želel motiti, čeprav sem mislil, da se mi bodo jajca razpočila. Ne rabim posebej poudarjati kako lepo je bilo gledati že samo njene joške ki prosto poplesujejo v ritmu.

Vmes me je nekajkrat pogledala in se samo nasmehnila in plesala naprej. Bila je v svojem svetu. Ko se je komad odvrtel je odšla v kuhinjo po še malce vina. Preden je izrekla »Kje pa imaš…« sem že bil za njo, jo obrnil in strastno poljubil. Usta je imela vroča in mokra z rahlim okusom po marihuani, kar me ni niti približno motilo, ravno nasprotno. Počasi, a strastno sva se poljubljala in oba doživljala nepopisne občutke. Roke so mi polzele po njenih joškah in riti. Z vsakim močnejšim prijemom je nežno zamrmrala in me narahlo ugriznila v ustnico. Rajcalo me je kako mi globko diha v obraz, medtem ko jo jaz strastno grabim po celem telesu. Prijel sem jo za ramena in jo porinil ob steno. Pogledala me je, se nagajivo nasmehnila in rekla »Oh, I like«, jaz pa sem že postajal neučakan in neukrotljiv. Sprostila se je tudi ona in me začela grabiti za kurca. Všeč mi je bilo, da sem imel na sebi še vedno obleko iz službe, kajti čez njo ga je lahko dodobra čutila. Začela mi je odpenjati zadrgo, ko sem jo rahlo prijel za vrat in ji rekel »Ne! Danes boš prosila zanj!«. Postavil sem jo na kolena predse in naredil 2 koraka stran. Zasmejala se je in rekla »A tko al kaj? Uuuuu«.

Počasi sem začel odpenjati zadrgo na hlačah ona pa se je grabila za svoje joške in čez pajkice drgnila po muci. Videl sem, da komaj čaka, da ga dobi v usta in da sem jo s to potezo samo še bolj narajcal. Stegnila je roko proti meni in mi s prstom pokazala naj hitro pridem do nje. Počasi sem si odpel in slekel hlače. Čez moje boksarce se je že videla lepa oblika mojega kurca ona pa je izdahnila samo »Wau«. Počasi sem stopil do nje in ko je že mislila da ga dobi v obdelavo sem jo prijel, vzel pas iz hlač, in ji z njim zavezal roke. »A tko al kaj?« me je malce presenetljivo pogledala jaz pa sem ji odvrnil z »O, ja«, vzel kravato in ji jo zavezal okrog oči.
»O fak model, a veš kaj ti men delaš, oh my god!« sem zaslišal iz njenih ust, medtem ko sem ji snel dolmajčko tako, da so ven pogledale bujne joške. Bradavičke so bile že trde in napete in kar klicale so po mojem jeziku. Zagrabil sem jih in narahlo ugriznil v bradavičko. Rahlo je zastokala in dejala »Še!«. Nežno sem krožil z jezikom in nato vse hitreje lizal bradavičko. Vzdihovala je vedno bolj, vmes pa sem ji šel z roko do njene muce. Narahlo sem jo božal, tako da mi je roka lepo drsela po napetih gladkih pajkicah. Dobro je čutila kaj delam. Dotikal sem se je čisto narahlo, ravno toliko da sem jo puščal na robu ekstaze. Vedel sem, da si želi, da mi roka zdrsne pod hlačke in da ji prste zarijem v mokro, kurca potrebno pičko, vendar ni še bil čas zato. »Naj punca še malo trpi«, sem si mislil in ji lizal joške naprej, njej pa se je mešalo.
Vstal sem in se ji z boksarcami počasi naslonil na njen obraz. Drgnil sem se vanj, ona pa je vzdihovala in vdihavala njegov vonj. Ko sem se približal njenim ustom se je dvignila in na rahlo ugriznila vanj. Nato sem se ji umaknil. Postajalo ji je všeč, kako se poigravam z njo. Mojega debelega žilavega kurca sem vzel iz hlač in ji rekel naj iztegne jezik. Rahlo sem ga potrepljal po njem in ko se je že nagnila naprej sem se zopet umaknil. Vrnila se je v sedeči položaj, jaz pa sem jo z njim malce tepel po ličnicah. »Bi ga mela mal a? Si mala potrebnica, ki ma rada kurce v ustih a?« sem jo podžigal, ona pa je odgovarjala z vedno glasnejšimi »Ja…JA«. »Pros zanga!«, sem rekel glasneje. »Reč prosim, a ti ga lahko pofafam«. Ponovila je za menoj. Na rahlo sem jo udaril po licu, jo prijel za ličnice in ji od blizu ponovil »Prosim, dej mi ga v usta, ne morem se več zadrževati, ponov to za mano!«. Zopet je ponovila za menoj, potem pa začela kar sama »Model men se bo zmešal, lej delala bom kar boš hotu, sam dej mi že enkrat prosim tega kurca za pofafat, ker se mi meša. Lahk boš..« – prekinil sem jo in ji kurca zaril do konca v grlo, tako da se ji je požiralnik napel mojga kurca pa je zalila gosta slina. Ni je motilo, fafala ga je kot zmešana jaz pa nisem uspel slediti vsem božanskim občutkom ki so me obdajali. Delala je vakum, tako da so se slišali glasni poki, ko ga je popustila. Fafala ga je zdaj hitro, zdaj počasi, na vsake toliko pa je celega vzela do grla in z jezikom še malce pobožala jajca. Za kratek čas ga je spustila iz ust, da je prišla do zraka. Zopet ga je začela obdelovati, tokrat je z jezikom krožila po njegovi glavi in po razdelku. Ustavila se je in mi z rahlo jeznim glasom dejala »Prosim fuki me v usta, paše mi to, kadar maš kontrolo nad mano«. Prijel sem jo za glavo in jo začel nabijati v njena usta. Po 15 sekundah sem ji dal zopet malce časa da zadiha. Prosila mi je, da ji odvežem roke, da ga lahko še bolj obdeluje. Nisem pristal na to, prijel sem svoja jajca in ji jih zatlačil v usta. Imam velika jajca, vendar je Ani uspelo v usta spraviti obe naenkrat. Mešalo se mi je, v tem trenutku je imela predvlado nad mano. Bilo mi je kot da nisem več fizično v tej kuhinji, ampak da lebdim nekaj metrov nad tlemi. Začel sem ga drkati in ji s kurcem in jajci božal obraz. Mešalo se ji je.
Dvignil sem jo in jo položil na kuhinjsko mizo. Odvezal sem ji pas iz rok in jo dvakrat udaril najprej po levi in nato še po desni ritnici. Zadrhtela je. Odvrgel sem pas in ji slekel pajkie skupaj s tangicami do kolen. Pred mano se je odprla prelepa pobrita muca. Že na daleč je bilo videti kako mokra je. Počepnil sem za njo in ji z rokami razprl rit in muco. Sramne ustnice so se počasi odlepile ena od druge. Počasi sem se približal in z jezikom nežno in počasi potegnil od ščegetavčka, mimo luknjice in zaokrožil pri ritki. “O fak” je bilo tokrat glasneje slišati iz njenih ust. Začel sem ji divje lizati muco in se praktično ljubiti z njo. Bilo je skoraj, da se strastno poljubljam ne pa da ližem muco. Med početnjem se glasno vzdihoval, rinil svoj jezik malce v muco malce v ritko. Ana ni prihajala do sape, tako je uživala v mojem početju.

Za hip sem prenehal in ji do konca slekel pajkice, potem pa sem se ulegel na tla in jo posedel na svojo glavo. Odprl sem usta ona pa se je nasadila na moj obraz kot največja pohotnica na trdega tiča. Drgnila se je v moja usta in poplesavala po mojem obrazu. “Iztegni jezik” mi je dejala in se začela kontrolirano nasajati nanj. Vsakič ko sem prodrl v njo je bolj zastokala. Vmes sem jo začel močno grabiti za rit in jo s svojim kazalcem nežno masirati. To jo je še bolj podžgalo dokler ni začela vse hitreje in hitreje poplesavati po mojem obrazu. “Zdaj…prišlo mi bo” je zakričala in utihnila za nekaj sekund nakar se je začela nekontrolirano vzklikati “O…o ja…o…shit…” in se počasi ustavljati. Bil sem moker po celem obrazu s slastnimi sokovi iz njene muce.
Oddahnila se je in se samo spustila name, ter ga še malo vzela v usta. Vmes je poplesavala s svojo ritko nad mojo glavo, kot da jo nekdo v vmesnem času še nabija od zadaj. Nad mojim kurcem se je res izživljala, ga lizala po glavici, čemur je sledil deep throat in rahlo drkanje kurca. Bila je tako dobra, da mi je že skoraj prišlo, zato sem jo prekinil in vstal. Ona je ostala na vseh 4ih. Kravato, ki jo je imela zavezano čez oči sem ji poveznil preko glave do vratu in zategnil. Prijel sem za kravato in jo odvlekel do dnevne sobe, ona pa se je plazila za menoj po vseh 4ih kot prava spolna sužnja.
Splezala je na posteljo in ostala v doggy položaju. Obrnila je glavo in me vprašala: “Kako me želiš?” Nič ji nisem odvrnil, ampak sem le stopil bližje in jo začel s kurcem rahlo masirati po muci gor in dol in jo z njim tepsti po riti. Spreletavali so naju neverjetni občutki. Bila je tako mokra, mastna in željna kurca da sem že z drgnjenjem užival, kot da sem v njej. Nisem se mogel več zadržati in počasi sem zdrsnil vanjo. Občutek te muce je bil fenomenalen. Bila je tako ozka in vroča, da je bilo kot da jo fukam in da mi ga fafa hkrati. Nabijal sem jo vedno bolj in vedno sem zabijal do konca. Hitrejši kot je bil ritem, bolj so mi moja viseča jajca nabijala ob njeno muco, kar ji je povzročalo še dodatne užitke. Takoj sva ujela ritem in nabijal sem jo, kot da je to zadnji seks mojega življenja. Vmes sem jo udarjal po riti in ji grabil njene velike joške, ki so prav tako poplesovale v ritmih najinega fuka.
Začela je vedno glasneje stokati in vedel sem da ji bo kmalu prišlo. Zagrabil sem kravato in jo rahlo potegnil nazaj, tako da se je začela rahlo dušiti. Vedel sem, da ji bo to samo še potenciralo orgazem. “Prišlo mi bo po tvojem debelem kurcu” je dejala, kriki pa so utihnili, čutil sem da se želi spustiti nazaj na posteljo, zato sem spustil kravato in jo začel nabijati kakor sem imel moči. Prepustila se je. Na kurcu sem čutil kako me stiska z vaginalnimi mišicami. Stokala je in tresle so se ji noge. S svojim telesom sem se spustil nad njo in jo poljubil na moker hrbet.
Ulegel sem se poleg nje in jo postavil na bok. Dvignil sem ji levo nogo, da sem lažje prodl v njeno muco potem pa nogo spustil zopet dol, da mi je njena muca mojega korenjaka dobro stisnila.
Postal sem malce bolj čuten in nežen. Tempo sem spremenil v malce bolj počasne ritme in jo poljubljal po hrbtu in ramenih. Vmes sem se igral z njenimi divjimi joškami in ji ovohaval dišeče lase. Stokala je, njene roke pa so uhajale na mojo rit in jajčka, ki jih je previdno gnetla. Tako sem užival, da nisem vedel kaj naj še počnem z njo. Kot da bi lahko cel zlezel v njeno muco in mi tudi to nebi bilo dovolj.
Zlezel sem na njo,ker sem si jo zaželel še v misijonarcu, da jo lahko vidim kako uživa. Ko sem prodrl vanjo sem jo prijel za roke in jo pritisnil ob posteljo z vso svojo težo, da se ni mogla premikati. Začel sem zelo počasi in jo vedno hitreje nabijal. Zrla sva si iz oči v oči in vzdihovala drug drugemu v obraz. Z glavo sem se spustil nižje in ji z jezikom lovil joške ki so vedno bolj poplesovale v divjem ritmu. Tudi sama se je premikala z medenico, tako da mi je kurac rahlo krožil v njeni muci kar me je še dodatno rajcalo. Spustil sem ji roke in se dvignil. Prijel sem jo za boke in jo začel neusmiljeno nabijati ona pa si je začela zraven rajcati svojo muco. Zaprla je oči in dala glavo nazaj in se prepustila užitkom, jaz pa nisem vedel na kaj naj bom pozoren. Na njene prste ki se tako lepo igrajo z muco, na njene prelepe mehke joške, ki delajo prelepe valove ali na mojega kurca, ki ga njena muca tako brezskrbno požira. Nisem se mogel več zadrževati. Rekel sem ji, da mi bo kmalu prišlo, ona pa me je pogledala in dejala “Veliko ane, povsod po men…hočm da ti pride povsod pa velik ok?”. Vzel sem tiča iz njene muce in ga začel drkati in drajsati ob njenega ščegetavčka. Začelo mi je prihajati in curki sperme so špricali vsepovsod. Malce sem ji spustil v njeno muco, nekaj je odšlo po trebuhu, nekaj do brade, nekaj po postelji, ker je ščegetavček curek ravno usmeril tja. Vsak curek sperme je njeno muco naredil še bolj gladko, tako da sem z vsakim brizgom bolj užival. Za konec sem ji svojega korenjaka še malce ustavil v muco in naredil še nekaj počasnih gibov.
S kurcem še vedno v njeni muci sem se spustil do nje in jo nežno poljubil potem pa se ulegel poleg nje in si rahlo oddahnil. Obrnila se je na bok, si z roko podstavila glavo, me pogledala in mi dejala “Bi ti mogoče še enega skadil”?

 

Guru

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!