V stari motelski sobi sta se nadejala zgolj počitku po naporni vožnji, nikoli pa ne bi pričakovala kaj takšnega, kar ju je doletelo naslednje jutro. Bilo je poceni in priročno, bolje spati na slabem kavču, kot skrčen na dobrem sedežu. Ustavila sta se, najela sobo, popila par kozarčkov, ter skoraj v trenutku zaspala.

Navsezgodaj ju prebudi skeleča bolečina in zvok šviganja, “saj to ne more biti res”…zvok črnega, dolgega, lakastega biča. Ko se jima je pogled razjasnil in je v sobi še vedno odmevalo ječanje, sta ugledala črno, visoko in neusmiljeno silhueto. Bila je…. Črna, lakasto sijoče črna. Od glave do pet. Je to sploh res? Švist in močan udarec, kot ga sploh ni pričakoval, mu je v trenutku razblinil te dvome. Še kako je bilo res. Torej so se uresničile skrite sanje, tiste ure prebite za računalnikom, ko si je dopisoval s skrivnostno domino. Našla ga je. Izdal se je. Izkoristila je njegovo šibko točko, ko se je po močnem orgazmu preveč razblebetal… in zdaj je čas, da plača, nemilostno, kruto in vroče.

Če je v čem dobra, je to to. Popolna oblast, dva moška, privezana vsak na svojo posteljo s široko razkrečenimi nogami in dve debeli, v strop štrleči batini, ki kričita po izlivu. Zopet zamahne z bičem, ga visoko zavihti in zareže z njim v kožo mladcev. Koža je precej pordečela, ampak izgleda, da sta začela v tem…. Uživati. Res je, biti tako zvezan in pod kontrolo črnega privida je svojevrstna slast. To sta jasno nakazovali tudi štrleči batini. Vse je bilo jasno. Vprašanje je bilo samo, ali svoje navdušenje pokazati do konca ali ga skrivati in upati na čim manj batin. Ampak ne, batine so bile del užitka. Dilema je bila hitro razrešena. Odločil se je spregovoriti in prositi za kaj več kot le to, kar ga je doletelo do zdaj. Drznil si je reči, da bi rad lizal njeno črnino… in zato dobil še hujši udarec. Kako si upa govoriti, kaj šele upati. Vse vajeti so v njenem biču in njenih ostrih, vratolomnih štiklih.

Popljuvala je njegovo ozko špranjo in mu vanjo zarinila čep. Ta občutek mu je bil popolnoma neznan, ampak batina ga je vseeno izdajala, pričela je še močneje utripati, zato mu je ukazala, da se mora zadržati in ubogati ukaze ter mu z usnjenim pasom prevezala jajca in kurca tako, da je vse skupaj nabreknilo in se popolnoma napelo. Medtem pa je drugi gledal, čeprav nebi smel… zato mu je na bradavice pripela mrzlo verigo in jo povezala okrog njegovega vratu. Otepač je poskočil, ko je nanj nataknila podaljšek, tako da je njegova batina dobila epske razsežnosti. Ko je on to videl, se mu je le utrnila iskrica upanja, da ne bo vsega konec pri bridkih udarcih z bičem. Veselje je seveda takoj zatrl, ni ga hotel pokazati niti za trenutek, ker je vedel, da bo takoj sledila kazen. Ta pogled je bil naravnost fascinanten, ta moč, nadvlada, ujetost… skoraj se ji je cedilo iz pičke in z veseljem bi se olajšala… ampak bič ima večjo moč. Medtem ko sta moški telesi skoraj drgetali v jetništvu si je bič podrsala po razmočeni špranji in enemu dovolila, da ga poliže… k drugemu je dvignila nogo tako, da se mu je razkril delni razgled na ozko luknjo v laku in stisnjeno špranjo ter mu ukazala lizanje lakiranega škornja… tudi sama je uživala, še vedno z neizprosnim izrazom na obrazu. Mmm, sokovi te nadrejene pizde, čisti opoj. Še nikoli, res nikoli ni s tako strastjo lizal ročaja biča. Kot bi ga čakal konec sveta, če ga ne poliže naokrog in naokrog. Dvakrat. Med lizanjem mu je pogled ušel na njeni fukluknji in spet mu je nabreknil v želji, da občuti to meso.

Pridna sužnja, dokler bosta ubogala ukaze, ne bosta kaznovana. Pogled na nabrekla tiča ji da dodatni zagon, prvemu še bolj močno zategne pas okrog tiča in hipoma oblizne jajca, da mu telo kar poskoči. Drugemu zategne verigo in pri tem uščipne jajca… sunil jo je v usta in za kazen prejel precej rezek udarec biča.

“Prasec, zdaj si moj suženj”.

Postala je še bolj neusmiljena, zato mu je z razkrečenimi nogami počepnila tik nad usta, kjer je ni mogel doseči in se mu poscala po obrazu, tako da ga je zalila celega. Ni hotel izpustiti niti kapljice, vse je pogoltnil in se hitel oblizovati okrog ust. Kakšna osvežitev, naravnost z neba. Zadovoljno se je nasmehnil, takoj zatem pa je že začutil novo marogo. Gospodarica je bila res neusmiljena z bičem, to je lahko pomenilo le eno. Pohota. Pohotna je bila kot že dolgo ne. Podžigala jo je rdečina na koži sužnjev in ta dva trda kurca, ki sta se ji ponosno in štrleče razkazovala ter jo rotila odrešitve. Vzela je najdebelejši črn dildo, mu odstranila čep, mastno popljuvala luknjo in ga nabila do konca. Telo se mu je napelo, imel je občutek da lebdi, ona pa ga je ponovno nabila, spet in spet…Uh, fukati moškega, z največjim užitkom. Iz pičke ji je curljal slasten sok in kapljal na njegovo nogo… skoraj si je ni drznil občutiti. Obliznila je njegovo mrcino, njegovemu kolegu je ostro peto zarinila v kožo in mu ukazala, naj jo gleda. Ošvrknila je njegovo batino da bi se prepričala kako se ponosno razkazuje v vsej svoji nabreklosti. Pizda ji je utripala in gumbek se je že krčil… morala se je podregniti ob njegovo koleno, medtem ko ga je še vedno divje porivala in uživala, kako se njegova luknja razteza in vedno bolj voljno sprejema vase črno plastiko. Končno, odrešitev je bila na poti. Njegova sestradana ritna luknja je z bolečino sprejemala črnuha, ampak se je tudi užitkoma raztezala, utripala in sprejemala vase njeno odločnost.

Kakšni dvojni občutki! Vse na svetu bi dal, da bi bil njegov kurac tisti, ki bi prodiral v njeno mesovje, hkrati pa je bil to nek poseben užitek, biti podrejen gospodarici in ji prigovarjati, naj ga končno pofuka, kot se ji zahoče. Da je njen suženj in njen prasec, pripravljen na vse. Moral bo počakati, neusmiljenost gospodarice je neomajna. V luknji mu pusti tiča, da se še naprej pridno razteza in se loti kolega. Osvobodi ga verige z bradavičk ter mu jo napne okrog vratu in zategne, medtem pa se mu ob tiča drgne s svojo, iz črnine štrlečo špranjo ter ga maže s svojim sokom. Pri tem se s petami upira ob njegove noge. Telo pod njo ječi, prosi odrešitve, ko po zraku zopet švigne črna linija in žgoče pristane na njegovi koži. Sprosti verigo, jo nastavi okrog jajc in zapne. Pod mrzlo kovino tako zelo nabreknejo, da se kar svetijo, ona pa jih z največjim užitkom grizlja. Ni ga hujšega kot spremljati, kako gospodarica svojo pozornost namenja konkurentu. Še huje je, ko je rit polna črnuha, ta pa se ne premika v ritmu, ampak miruje in počasi polzi ven. V velikih škripcih je. Hoče ponižanje s strani gospodarice, hoče njeno pozornost. Ošvrkne ga s tako hudim pogledom, kot bi zopet občutil bil, nato se počasi priplazi k njemu, pobere črnino in z njim udari po njegovemu kurcu. Ubogljivo se upogne in tako ga namlati z njim. Kurac se vsakič znova ponosno postavi pokonci in vztrajno štrli ter prične utripati….

Še nikoli ni bil tako na robu, hotel jo je podreti na tla in ji zabiti kurca, da bi jih pogledal skozi usta ven. Seveda je dobro vedel, da je to nemogoče, ker je on le suženj, ona pa gospodarica. To jo je tudi najbolj rajcalo, ko je videla sužnja, kako trpi zaradi odrekanja užitkov. In prav to je hotela doseči. Popolna nadvlada. Na trenutke se ji zazdi, da bodo postelje pod njunimi rokami popustile čeprav njeni vozli niso še nikoli. Z zadrgo je malo osvobodila svojo potrebnico in z njo podrgnila po njegovem obrazu. Ko jo je želel ugrizniti je spretno odskočila in bič je poknil po kolegu. Za kazen se je odločila, da ga pusti še malo v pričakovanju in mu ukazala, naj jo gleda, medtem ko se je nasadila na klin njegovega kolega sužnja. Samo nasadila se je, z vso silo in popolnoma na suho. Oba sta zaječala od bolečine, katero je prevladal užitek in tako je obstala. Na svojih razprtih ustnicah je čutila hladno kovino verige in kot kamen napeta jajca. Z roko jih je uščipnila in divje zajahala z boki. Nato se je vstala in mu dovolila, da oblizne njeno potrebnico in okusi njen sok. Kurac je hotel špricniti, zato ga je bridko ukrotila z bičem. Ni se vdal, še vedno je ponosno štrlel in si jo želel še. Slekla si je nogavice in vsakemu posebej eno prevezala čez usta. Nato se je lotila blažjega bičanja štrlečih nabreklin. O, ne! Takšnega mučenja pa še ne. Njegova tekmovalna nrav je privrela na dan, ko je videl, kako je drugi kurac prvi napolnil njeno pohotnico. Testosteron v njem je protestiral, napenjal je vrvi, njegov kurac je hotel opravičiti svoje poslanstvo – pofukati gospodarico.

“Trpel boš in pridno čakal na moje usmiljenje”.

Njegov vrh batine je objela z zobmi in ga neusmiljeno drgnila da ji je kar pokalo po ustih. Ko ga je hotel suniti vanjo ga je trpko zaustavila z zobmi. Dvignila se je, poželjivo obliznila nekaj prstov in z njimi poiskala voljno špranjo ter jo z dolgimi nohti raziskala tako globoko, kolikor je lahko. Zopet je sunil z boki navzgor, dobil pa samo krut pogled.

“Še boš počakal. Nisi dovolj pripravljen”.

Zopet se je dvignila, da sta jo lahko dobro gledala, si v usta porinila ročaj biča in ga goltala, dokler se ji ni nabralo dovolj sline, da je njegovemu kolegu obliznila rit in vanjo pljunila svojo mastno slino. Nato je začutil trdo, neusmiljeno črnino, kako poskuša prodreti vanj. Začuda je prekleto močna, in tako ji tudi uspe… nabija ga z ročajem, s konico škornja se drgne po sosedovih nabreklih jajcih. Katastrofa, gospodarica ga je postavila v kot, ker je zahteval preveč njene pozornosti. Klasična napaka, kot vedno. Hotel je priti po bližnjici, toda lahko bi že vedel, da pri gospodarici ne gre tako. Prepustil se je usodi. Vedel je, da je to edina pot. Zakrčeno telo se je sprostilo in voljno čakalo novih izzivov. Gospodarica je to opazila in takoj ukrepala. Počepnila je nad njegov obraz in sprostila svojo luknjo, da je nekaj njenega soka steklo po njegovem obrazu. Hlastal je po njem, kot da ga še nikoli ne bi okusil. Prislužil si je močno klofuto in zopet je stopila dol. Malo bolj je odpela zadrgo na svojem, hm….bodiju? kolikor ga pač je skupaj, njene bradavice so štrlele kot bi okamenele, s hrbtom se je obrnila proti njima, se sklonila in s prsti potegnila preko svoje pičke do luknje, jo zapolnila s štirimi prsti tako močno, da so ji klecnila kolena. Stopila je do prvega, počepnila nadenj obrnjena s hrbtom in se nataknila na jebeni štil. Oba sta zaječala, skočila je dol in z usti pričakala njegov ognjemet. Željno ga je popila in polizala do zadnje kapljice. V trenutku se je vdal. Ona pa je želela še, zato je počepnila nad njegova usta in mu ukazala, naj jo liže. Hlastno se je zagnal vanjo z jezikom in končno občutil njen nabrekli gumb. Z užitkom ga je sesal in lizal. Skoraj bi končala, zato se je zopet lotila kolega. Do zadnjega koščka nabito palico je zajahala v počepu, nasadila se je do konca, spustila noge in se drgnila ob njegov kožuh, nekajkrat se je dvignila in tudi njega pričakala s široko odprtimi usti. Svojo potrebno pizdo je drgnila ob njegovo kosmato koleno in ko je pričel bruhati kot vulkan, se je drgnila še močneje. Tako močno, da jo je žgalo. Potem je začutila samo še sunke, kako stresajo njeno telo. Kot da bi se dvignila in se opazovala s stropa. Čutila je vroče seme, skoraj nevedno lizala in se končno vdala.

V naslednjem trenutku je izginila v kopalnico, se kmalu zatem vrnila v opravi čistilke, svoje stvari naložila v voziček in ju zapustila. Zvezana, gola, potešena in popolnoma nemočna.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!