Bil je lep poletni dan, kot nalašč za pohajanje po toplem soncu. Prišla je domov polna energije in upanja na lepo popoldne. Adam jo je že čakal doma. »A greva ven na sonce?« je vprašala.
Lahko bi šla, vendar včeraj nisi bila pridna. Nisem pozabil. Usedi se za mizo, da se pomeniva.
Pozitivna energija se je počasi spreminjala v strah, kaj jo čaka, vendar se je nasmehnila, ko je na mizi zagledala igro Človek ne jezi se. »A ni to bolj primerno za zimske dneve?« ga je vprašala.
Igro sem pripravil samo zaradi kock. Vzemi v vsako roko eno in jih vrži, da vidiva, koliko jih boš dobila po ritki. Kar začni, jaz pa bom pisal na tablo.
Res je vzela dve kocki, ju ogrela v rokah, kot je to videla v filmih in vrgla na mizo, nakar ni mogla verjeti svojim očem, kajti dobila je dve šestki.
»Pri šestki se vrže še enkrat,« se je muzal.
Spet je dobila šestico in petko. In ko je vrgla še enkrat spet 5.
Danes imaš pa srečo, to je zdaj 11-krat po levi ritki in 17-krat po desni. Ker ti gre tako dobro, lahko vržeš še enkrat za rezervo.
Tokrat je dobila 4 in 5.
«Pridi v spalnico, bova kar začela. Ni se treba slačit, bova samo dvignila krilo in umaknila hlačke, ti pa si lahko sama izbereš, kako mi jo boš nastavila. Ker je kar nekaj udarcev, je mogoče najbolje, da prideš k meni v naročje«.
Ker ni mogla več razmišljati, se je brez besed ulegla v njegovo naročje, on pa ji je odkril ritko in jo nežno pobožal po obeh ritnicah:« Malo te bo bolelo, boš pa drugič bolj pridna. Boš lahko štela?«
Rekla ni nič in je čakala na prvi udarec. Vendar jo je še prej potipal med nogami in rekel: »Ampak tukaj si pa mokra, ne vem, če ne bo treba uporabiti še rezerve.« Udarci so padali najprej na eni strani in ko sta prišla do številke 11, je bilo že kar precej hudo.

Malo se spočij in začneva še na drugi strani. Med tem ji je gladko vtaknil dva prsta v popolnoma razmočeno mucko in jo namazal po pordeli ritki. Na drugi strani sta štela v obratno smer in vsak udarec se ji je zdel hujši. Pri zadnjih petih se je začela tresti in stokati. »Malo še potrpi, saj bo kmalu konec,« jo je potolažil in nadaljeval.
Samo še zadnja dva ti dam in si rešena. »Ampak jaz ne morem več,« je rekla in se začela še bolj nemirno premikati. »Kako da ne, saj sva na koncu, globoko vdihni, sprosti ritko in bo konec.« Res se je prepustila, da je lahko končal.
Zdaj pa vstani in se poglej v ogledalo, kakšna si. Prestrašena se je res pogledala, vendar sploh ni zgledalo hudo in tudi bolečina se je počasi umirjala. Na obrazu se je videlo, da ji je pravzaprav rdečina celo všeč. Poskusila sta nekaj novega in vsa čustva, ki so nastala ob tem od presenečenja, strahu, bolečine in tudi vznemirjenja in pričakovanja, so naredila na njej pozitivno izkušnjo. Pogladil jo je po laseh in rekel: »Vidiš, da je vse ok.«
Ok, a greva zdaj lahko ven?

»Pozabila si na rezervo. Morava jo porabiti, ker si bila včeraj res poredna. Nisi pustila, da ti ga zabijem v ritko, pa bi bilo manj naporno kot tole. Uleži se zdaj še na hrbet in daj noge narazen kolikor gre. Štela boš do devet in jih dobila še po muci. Ampak ne z roko, tudi jaz sem utrujen, ti pa bi glede na to, kako si že mokra, v tem celo uživala. Poglej v paket, kaj sem kupil zate. Lahko si sama izbereš orodje.« Odprla je škatlo in zagledala pripomočke za šeškanje, ki jih je do sedaj videla samo na internetu. Sploh ni več sledila, kaj se dogaja in izbrala je takega, za katerega se ji je zdelo, da ga bo najlažje prenesla na tem mestu.

Medtem je šel po brisačo in ji najprej obrisal mokroto med nogami, ji podložil razbolelo ritko ter še bolj raztegnil noge, da je bila popolnoma razprta in začel. Tokrat ni stokala, ampak je ostala popolnoma na miru, saj se je bala, kaj vse bo še sledilo, če se bo upirala. Ko je končno tlesknilo devetič, ji je po licu spolzela solza. Vso nebogljeno in prestrašeno je objel in pobožal po razboleli pički:« Kaj jokaš zdaj, saj si že velika punčka? A jih kot otrok nisi nikoli dobila po nagi riti? Dvomim, da si bila tako pridna. Obleči se, zdaj pa lahko greva ven na sonce.«

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!