Spomnim se njegove bele Fiestice. Kupil si je prvi avto, krstila sva ga in od takrat naprej je bila to najina stalnica skozi celo zvezo. Imela sva par svojih kotičkov, kamor sva se zapeljala in imela popoln mir. Seks v avtu je super zadeva, ker imaš oporo in se lahko z nogami opreš in oprimeš bližnjih sedežev, volana, ročne, armature. Ponavadi sva spustila sprednje sedeže in zamenjala vsaj pet položajev. Vedno sva ga popolnoma orosila. Rada sem ga jezila, ko sem se z rokami dotikala teh zarošenih šip. Poleti je bilo v avtu prevroče, zato ga je nadomestila narava. Pozimi pa sva imela pripravljeno deko, za slučaj, če naju je po tem, ko sva se ohladila, zazeblo. Fiestica je postala najin domek. Včasih sva tam preživela tudi več ur skupaj. Včasih celo noč. Nisva imela stanovanja, to je bil najboljši približek temu. Doma pri starših nisva mogla tako sproščeno seksati, ker se skozi zidove vse sliši. Skoraj rajši sem seksala z njim v avtu, kot v postelji. Tam sva se popolnoma ujela. Bila v nekem svojem svetu. Samo da sem videla tak avto na cesti, sem postala v trenutku mokra.

Včasih sva se dobila tudi ponoči, ko je končal z delom. Zmuznila sem se od doma in odtihotapila za dve do tri urice v njegov avto. Nato pa nazaj spat. Kot da se nič ni zgodilo, kot da sem pridno spala celo noč. Take noči so me najbolj vzburjale. Predvsem zaradi nevarnosti, da me dobijo. Ponavadi je končal okrog 2h, 3h ponoči, jaz pa sem že zaspala. Moral me je večkrat poklicati, da me je prebudil. V polsnu sem smuknila ven. V takih nočeh mi je hitro prišlo, vendar sem bila vseeno nenasitna. Pripeljal me je domov pred sončnim vzhodom. Zlezla sem nazaj v posteljo. On pa me je dokler se ni pripeljal do doma dramil z smsi. Temu bi lahko rekla nekaj vmes med »petelinjim zajtrkom« in seksom pred spanjem.

Takrat sem ugotovila, da obožujem seks sredi noči. Da pride fant do mene, ko že spim, se uleže zraven, mi dvigne spalno srajčko, me začne dražiti in ga kmalu potisne vame. Ob takih urah mi zelo hitro pride. Najboljše je, kadar je ura okrog 5h zjutraj in se zunaj prebuja dan, midva pa se poseksava in potešena zaspiva še za slabo urico, preden je treba zjutraj vstati. Kadar sem sama, nadomestim to potrebo z jutranjim tekom. Menjava na slabše, vem, a njega ni zraven, da bi ga lahko izkoristila.

M

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 2.5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!