»Našel sem ga. Ime mu je Tilen,« sem rekel, ko je stopila skozi vrata.

Maja je bila zmedena. »Koga si našel?« je vprašala.

»Kandidata,« sem odgovoril z nasmeškom na licu. »No, zdaj ni več kandidat.«

Zastal ji je dih. Zardela je. Dobro je vedela, o kom govorim. Ko se je pred mesecem dni strinjala, da na spletu poiščem »kandidate« in nato izberem nekoga, ki jo bo v pričo mene divje pofukal, je verjetno mislila, da se šalim.

»Ti to resno?«

»Resno.«

»Misliš, da ne bi tudi jaz mogla imeti besede pri tem? Mogoče mi ne bo všeč.«

»Všeč ti bo. Izmenjala sva več mailov in danes sva se dobila na pijači. Mlad, približno meter osemdeset, temne lase, športnik, inteligenten, kurca ima približno takega kot jaz.«

»Si mu ga pogledal?« se je namuznila, sedaj že bolj sproščeno.

»Zahteval sem sliko na kateri je gol.«

»Je lušten?«

»Ni grd, če je lušten boš ti povedala?«

»Kdaj bom povedala?«

»Zmenil sem se s tvojo mamo. Otroka gresta za vikend k njej«

Spet se je zresnila. Eno je draženje in fantaziranje, realnost je nekaj drugega.

»In kaj bova midva?«

»Vidva se bosta noro pofukala. In po tem te bom še jaz noro pofukal,« sem rekel in ji z eno roko prekrižal roke nad glavo, z drugo pa sem jo prijel za joško in jo zalizal. Z roko sem ji začel drsti po trebuhu proti njenemu mednožju. Dihala je hitreje.

»Ne. Morava po tamala v vrtec.«

»Bosta danes pač še malo počakala,« sem ji odvrnil in dvignil krilo.

********

Sobota, sedem zvečer. Pozvoni domofon.

»Zdravo. Jaz sem,« se zasliši moški glas.

»Zdravo. Četrto nadstropje, drugo stanovanje na levi,« rečem, pritisnem gumb za odpiranje vrat in se odpravim v dnevno sobo.

»Živčna sem,« je rekla in vstala s kavča, »šampanjec ni pomagal«.

Porinil sem jo nazaj na kavč se usedel zraven in jo poljubil.

»Ne skrbi. Super bo,« sem rekel. Spustil sem se na kolena, ji z rokama počasi segel pod ozko rdečo obleko in ji sunkovito slekel čipkaste hlačke.

»Neee.«

»Ja,« hlačke sem pospravil v žep in se odpravil proti vratom. Pozvonilo je ravno, ko sem jih hotel odpreti in pogledati, kod hodi Tilen.

»Zdravo,« je rekel in malo zmedeno stal pred vrati.

»Zdravo. Kar naprej. Te že pričakujeva.«

Ko sva prišla v dnevno sobo je Maja vstala s kavča in si potegnila obleko bolj proti kolenom, čeprav ji je še vedno le komaj skrila sramne ustnice.

»Maja, Tilen. Tilen, Maja.«

»Me veseli,« je rekla Maja in mu dala roko.

»Tudi mene«.

Spet trenutek tišine.

»Dobro, bomo še kozarec šampanjca? Z Majo te že malo vodiva,« sem presekal tišino, vzel na pol prazno steklenico in stočil preostanek šampanjca v tri kozarce. Usedli smo se (Maja s prekrižanimi nogami) in pogovor je stekel.

Po kakšni uri kramljanja in na polovici že druge buteljke sem Majo vprašal:

»In? Kakšen se ti zdi Tilen? Ti je všeč?«

Rdečica ji je zalila lica. »Mogoče.«

»Samo mogoče?«

»No saj je kar lušten,« se je nasmehnila in ga sramežljivo pobožala po nogi, »kakšnih deset let mlajši, ampak to mu štejem v plus.«

»Ne zgledaš deset let starejša,« je rekel Tilen in jo prijel za bok.

Stisnil jo je k sebi. Maji je zastal dih, ko se je približal njenemu obrazu, a ko jo je poljubil, se je že vidno sprostila. Odprla je usta in spustila notri njegov jezik. Prijel jo je za vrat in še tesneje pritisnil k sebi. Maja je zastokala.

»Oprosti, nisem hotel…,« je rekel Tilen.

»Ne skrbi, všeč mi je,« mu je odvrnila in ga potegnila nazaj k sebi in spet zastokala, ko se je prisesal na njena usta.

Prijel jo je za koleno in začel počasi drseti gor. Jaz sem čutil kako mi narašča napetost v hlačah. Vedel sem, da ga bom moral kmalu vzeti ven in začeti drkati. Nogi ji je dal narazen in šel po stegnu proti njenemu mednožju. Ko se je dotaknil njene gole depilirane pičkice je trznil od presenečenja.

»Nimaš hlačk,« je rekel. Maja je pogledala proti meni.

»Zdele so se mi odveč,« sem se nasmehnil, jih potegnil iz žepa, pogledal Majo v oči in jih povohal. Vonj njene pičke je bil še na njih. Le rahlo, pa vendar. Prijel sem se za kurca in si ga popravil v hlačah.

»Ne pustita se motiti,« sem ju spodbudil.

Tilen je začel nežno grizljati in sesati njeno spodnjo ustnico. S sredincem ji je zdrsel preko ščegetavčka do luknjice. Bila je popolnoma mokra in Tilen ji je kar padel v pičko. Vzdrhtela je in rahlo sunila z boki proti njegovemu prstu, da ga je dobila celega.

»Fak ja!« je tiho zastokala. Meni je bilo dovolj. Odpel sem si hlače, potegnil ven kurca in ga začel počasi masirati. Maja me je pogledala, Tilen pa se ni dal motiti. Še naprej ji je masiral ščegetavček in porival prst v njeno potrebno pičko.

Maja je segla proti njegovemu mednožju in mu začela odpenjati hlače. Kurac mu je kar skočil ven. Bil je trd kot kamen. Maja mu ga je začela počasi drkati medtem, ko se mu je še vedno vrtela na prstu.

»Pofafaj mi ga,« ji je ukazal. Vprašljivo me je pogledala, češ, a res to hočeš? Prikimal sem ji in si ga še vedno drkal. Zdaj že malo hitreje.

Pokleknila je na kavč poleg njega in ga dala v usta. Obleko je imela dvignjeno do pasu, tako da sem imel lep pogled od strani na njeno popolno rit in na njena usta, ki so obdelovala Tilnov kurac. Cmokala je in goltala njegovo batino ter od časa do časa pogledala proti meni. Bila je naravnost čudovita. Prava jebačica, sem si mislil. Ustvarjena za fuk. Če se ne bi ustavil, bi mi prišlo. Ampak ne še. Vsa sperma, ki se mi je nabirala v jajcih, bo zanjo.

Tudi Tilen ni bil dosti dlje od orgazma, kot jaz. Prijel jo je za lase in odmaknil njeno glavo s svojega kurca.

»Ne še. Daj, da najprej jaz tebe poližem,« ji je rekel.

»Ne,« je odvrnila. »Lahko me boš potem. Hočem te čutiti v sebi.«. Pogledala me je in podal sem ji kondom. Segla po njem in ga počasi odprla, da si je Tilen lahko vsaj za trenutek spočil. Nataknila mu ga je na glavico in z ustnicami v enem sunku porinila do korena, da se je skoraj zadavila, ko je dobila njegov kurac globoko v grlo.

Obrnila se je proti njemu in ga zajahala. S hrbtom je bila obrnjena proti meni in imel sem čudovit pogled na to, kako si je glavico njegovega kurca nastavila na pičko in jo začela jahati. Samo glavico, nič dlje. Začela je počasi, a ni dolgo zdržala. Stopnjevala je tempo, na kar jo je Tilen prijel za boke in jo začel vleči vse bolj globoko na svoj kurac. Kmalu ga je jahala od glavice do korena.

»Oh ja, tako imaš dobrega. Tako dobro fukaš,« je stokala in z ritnicama udarjala ob njegova jajca, ki so bila že visoko v mošnji. Stopnjevala je tempo. Vse glasneje sta stokala in udarjala drug ob drugega, jaz pa sem vse hitreje drkal. Pogled na Majo, ki se goni po kurcu nekoga, ki ga je šele pred dobro uro videla prvič v življenju, me je nekajkrat pripeljal do roba orgazma in vse težje sem se zadrževal.

»Nehaj, ne morem več, prišlo mi bo« je rekel Tilen in jo hotel ustaviti.

»Neeee!«. Odmaknila je njegove roke iz svojih bokov, jih zabila na naslonjalo in ga še ne naprej divje jahala.

»Oh, ja! Ja! Ja! Prihaja mi! Še mi ga daj. Do konca mi ga daj!« je začela kričati in orgazmirati na njegovemu kurcu. Tilen se ji je pridružil in lepo sem lahko videl njegovega utripajočega kurca, kako se prazni v Maji.

Še preden so njuni krči popustili sem bil pri njej. Zagrabil sem jo za lase, ji potegnil glavo nazaj in jih začel divje prihajati po obrazu. Najprej ni vedela, kaj se dogaja, nato pa je široko odprla usta in z jezikom lovila spermo, ki je špricala po njej. Ko sem končal me je prijela za kurca in pocuzala še zadnje seme iz njega.

Padel sem na kavč. Izmozgan, izcuzan… in blažen. Končno sem izživel svojo fantazijo. Maja je razjahala Tilna in se usedla k meni, me prijela za obraz in zalizala.

»Mogoče bi se mogla obrisati,« sem rekel.

»Mislim, da ne. Tako mi je bolj všeč« je odvrnila in se še enkrat prisesala name, da sem lizal lastno spermo iz njenih ustnic. Tilen je počasi prihajal k sebi.

»Tole pa lahko še kdaj ponovimo«, se je oglasil, ko je odprl oči, »k vama pa še pridem.«

»Ne misli, da že greš,« se je nasmehnila Maja in razprla noge,»nisi me še polizal.«

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.5 / 5. Število glasov: 39

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!