Bila je navadna sobota. Navadna pravim zato, ker se ni začela s seksom, za kosilo nisva imela časa, medtem ko je zapravljal urice s svojimi prijatelji, se nisva slišala niti enkrat. Bila je pač tista navadna sobota. Takšna, ki sem jih bila vajena že od tretjega leta najine veze dalje. Tista sobota, ob kateri me je po kozarčku rdečega vinčka ob večernem filmu začelo tresti od pohote.

‘Kako naj punca v svojih poznih 20. letih sploh vztraja v takšnem odnosu’ je bila moja tolažba. Poslušam vrstnice in prav vse brez izjeme doživljajo vrhunce, ki jih jaz nisem še niti poskusila, niti sanjati nisem upala o njih.

Tretje leto zvezi brez seksa diši po razpadu. To mi je šele danes kristalno jasno. In to kar sem naredila takrat, je bilo prav.

Poklicala sem ga. Njega, ki je ostal brez mene, ker sem takrat pred tremi leti izbrala drugega. Bil je vedno prava žival. Vsak mesec, ob praznikih ali posebnih priložnostih sem od njega dobila sporočila, ki jih nisem upala pokazati nikomur. Sporočila ob katerih sem vedno zardela in se zgovarjala na to, da se mi je zaletelo.

Prišel je, pozno, okoli 22.00. Prisežem, da mi je bilo čisto vseeno, če bi se takratni dragi vrnil domov kaj prej. Oblekla sem se v spalno srajčko, svileno, tisto, v kateri sem videti najbolj poredna. “Koliko časa imava?” je bilo njegovo prvo vprašanje. Prej kot začneva, bolje bo, sem si mislila in ti v roke podala nekaj, s čimer sem zasenčila tudi tiste tvoje sms-e. Dobil si štiri usnjene trakove. Vedel si, kaj želim.

Vrgel si me na posteljo, mi razprl roke in mi ukazal naj široko razširim noge. S poljubi si me spremljal od ene roke, do druge, mimo moje mokre muce do obeh nog. Zvezal si me. Na postelji sem ležala kot vojni ujetnik, ki ga bodo posebej usposobljeni možje zdaj zdaj pričeli mučiti. Uživala sem. Drgetala. Tresal sem se in čutila, kako mi po notranji strani stegen teče sok moje muce.

Nikoli nikomur nisem znala razložiti, kako sem se počutila takrat. Bilo je popolno. Bilo je noro. Nekaj med strahom, strastjo, grozo, zavedanjem, da počnem nekaj zelo prepovedanega… na tako veliko nivojih! Bilo je noro. Uživala sem, ko sem vedela, da sem čisto tvoja in uživala, ker sem si tako zelo močno želela, da bi skozi vrata stopil moj “dragi” in videl, kako me s svojim trdim korenjakom nabijaš globoko v mojo mokro muco. Tja, kamor on že dolgo ni več želel in kamor od takrat tudi nikoli več ne bo vstopil.

Prišlo mi je enkrat, tebi trikrat. Videla sem, kako ti korenjak sploh noče uplahniti. To je bil seks mojega življenja in prepričana sem, da so tudi tvoji sms-i od takrat dalje dobili povsem novo dimenzijo.

Moj “dragi” se je vrnil v nedeljo zjutraj. Smrdel je po drugi muci. To je bilo zadnjič, ko sva se videla.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 2 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!