Dobiva se na kavi. Znanka. Blizu mi je in všeč mi je. Zna predirati s pogledom. Konstantno zavija z očmi. Ne vem po kakšnem ključu, ampak to me rajca. Včasih sploh ne veš, a ji greš na živce ali si ji všeč. Je nekje vmes verjetno. Klepetava. Kaj dela, kako je, kaj pravi o nasedlih kitih, kako so lepo uredili Kongresca, kakšno usrano morje je v Ankaranu, kako vsako leto upa, da bo ušla iz te luknje, a je še vedno tu … Kako jo konji rajcajo, kako že dolgo ni seksala, kako ne mara, ko ji tipi drajsajo suho pičko, kako uživa, če jo fukajo starci, kako vedno poriva le s tistimi, ki jih ima rada … Krajši prepir – ji pač ne verjamem; ženska ima preveč libida za kaj takšnega, je preveč brezkompromisna. Zdaj me še grdo gleda. Ko se ji napol iz sile razmer in potrebe v hlačah opravičim, zavije z očmi. V glavo se mi vbije misel, da jo moram pofukat. Enostavno moram. Ne morem spustiti teh čednih rok, teh zlajdranih oči in skodranih las, svetleče kože, majhnih in zavitih ustnic, nabrane majčke, pod njo pa roza modrčka. Ko sem ji pobiral s tal izgubljeno špango, sem ji še pošpegal pod kiklco in videl kanček temnomodrih hlačk. Naročava še eno rundo. Viskikola in cigarete zanjo. Kadi. Cigaretni dim se ji vali iz polpriprtih ust. Zgleda naveličana sveta in potrebna velike doze adrenalina. Med čvekanjem pišem nekaj na listek in ji ga podam skupaj s kulijem.

          Priznam. Rajcaš me.  

Pogleda me rahlo čudno, a ne zavije z očmi. Tiho je. Svoje noge prisloni na moje, na obrazu pa čisti poker fejs. Prijetno toplo postane. Omehča me do te mere, da se zatrapam v parih sekundah. Občudujem jo v motni svetlobi tečnih varčnih sijalk in čakam, da kaj reče, zato jo izgubim, ker čakam, ker mi je preveč všeč. Zberem se, prisilim se, da začnem zopet vodit igro. Spet govoriva o bedarijah, sprostim se in neham misliti na fuk. Pa ji vmes vseeno podam še en listek.

          Garderoba. Pojdi tja čez 15 minut. Pridem za tabo, ko plačam.

V lokalu imajo garderobo za posebne dogodke. Drugače pa je čisto prazna in ravno dovolj stran, da se nič ne vidi in veliko sliši. Govoriva o njenem norem mačku, ki da samo žre in spi. Enkrat se je že skoraj obesil, ko je skakal čez priprto okno, a so ga še ravno pravi čas rešili, bedak mačji. Odide. Grem poravnat račun in hitro za njo. Čaka me naslonjena na steni, prvič jo vidim zardelo. To bitje je res simpatično. Grem do nje in se pritisnem k njej. Kurac mi je že stal, začutila je, kako ji ga, seveda ne nalašč, rinem v boke. Pogleda me. Vpraša, zakaj jo matram. Odgovorim, da si pač ne morem pomagat, da so stvari, ki jih človek lahko pozabi, nje pa pač ne morem. Poljubim jo. Dolg, počasen, moker poljub. Zaprla sva oči in zasanjala. Odplavala iz duš v telesa in uživala v občutkih na koži. Ko končno spet zaslišim hrup iz lokala, se spomnem, da moram vseeno malo pohiteti. Zagrabim jo za ritnici, trdo jih primem, jo rahlo ugriznem v vrat. Rečem ji, naj si sleče hlačke. Ko hlačk ni več, se spravim na kolena, ji obliznem mucko in uživam v žabji perspektivi. Joški od spodaj zgledajo res ogromni, čvrsti. Zarinem ji jezik v mehko meso, ki ga pazi med nogama, opazujem dihe s trebuha, spremljam njen ritem in si popravljam hlače, ker mi tiščijo tiča v nepravo in bolečo smer. Vstanem, jo poljubim s sokcem od spodaj vred, se nasmejim. Povlečem ga iz hlač. Hoče mi ga povleči pa jo ustavim.

          Ni časa ljubica, ni volje, moram vate in to takoj.

Od zadaj ji porinem samo glavico. Tesna je. Hudič babji me je obsedel. Sloni na nekem lesenem pultu, ki je pred nama, rahlo sklonjena naprej. Obraz skrijem med lase in uživam v očitno frišno oprani zmešnjavi. Vdihnem. Celega ji rinem res počasi. Hočem občutit vse skrivnosti, ki jih skriva pod to nesrečno oblekco. Rahlo naju trese, kar čakava se in gledava, kdo bo prvi popustil. Pa ga zaženem in jo zagrabim za izbokline, jo nabijem nase. Do konca in nič manj. Prvič, drugič, tretjič. Kratke premore imam vmes, vsakič različno dolge, da jo vedno vsaj malo presenetim, ko upa na mojega kurca, ko se mi vije pod rokami in hlasta za zrakom. Z desno roko ji še malo zaokrožim s prsti po gumbku, da jo še bolj zvije skupaj. Ječi. Pravi, da ji bo prišlo. Nekje zadaj se sliši razbitje krožnike, prisotnost drugih in možnost zasačenja ji budita tek po nasladi in orgazmu. Zgrabi me za dlani in me drži, med orgazmom me hoče celega. S tamalo mi grabi tiča. Pride mi v njo. Obrne se okoli in mi prisloni lice na ramo, stisnem jo, objamem.

          Lepo je s tabo, mi pravi.

Vse zmešana na skrivaj zbeživa iz lokala. Vsa zadihana, premočena in nasmejana. Poljub na lice pa moram zbežat, da se ne zaljubim, da je spet ne izgubim v svoji nerodnosti, sramežljivosti in pretirani ustrežljivosti.

 

Lep pozdrav.

Pušlc

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.8 / 5. Število glasov: 5

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!