Danes sem čisto po naključju preko FB-ja prišla na tole stran, prebrala par blogov in se odločila, da še jaz delim za vami svojo izkušnjo..

Poznam ga že vrsto let, ker prihajava iz istega kraja.. On je tisti, zaradi katerega mi je zastajal dih, zaradi katerega mi je srce začelo biti hitreje. Ampak pred dobrim letom in pol je vstopil v moje življenje v drugačni vlogi..

Med zimskim sprehodom do trgovine sva se, kot že neštetokrat prej, srečala, ko se je peljal mimo z avtom.. Takoj sem začutila, da mi vibrira telefon. Bil je SMS od njega – želim si te. S tresočimi prsti sem hitro odpisala “Pridi pome k mostu.” Takoj sem se odpravila tja, ko se je pripeljal do mene, sem sedla v avto.. Napeto tišino je prekinil on, ko me je pobožal po kolenu in vprašal, če sem si premislila, ker sem tako tiho. Nasmehnila sem se in odkimala, brez, da bi ga pogledala. Ko sva prispela do vikenda me je pred vrati poljubil in mi rekel kako sem lepa. Odšla sva do sobe, objel me je, me poljubljal in mi slekel budno. Tudi jaz sem se odzvala, ga poljubila, začela lizati po vratu in slačiti. Ko sva oba gola stala en ob drugemu sva se ulegla na posteljo. Ko sem ob sebi začutila njegov trd penis, sem se opogumila, šla pod odejo in mu ga pričela fafati. Videla in slišala sem, da mu prija in moj strah, da ne bi bila dovolj dobra zanj, ker je starejši in bolj izkušen, se je razblinil. Ponosna sem bila, ko sem ga zadovoljila. Nato me je dvignil in povlekel nadse, da sem bila z razkoračenimi nogami njemu nad glavo. Začel mi je lizati mojo mokro muco. Nepopisno sem uživala, ko se je igral z mojim ščegetavčkom in ni trajalo dolgo, ko mi je prišlo. Potem sem se ulegla zraven njega in začel me je lizati po joških in se igrati z mojimi bradavičkami. Ugotovila sem, da še ni konec, kakor sem bila vajena z drugimi partnerji. Da imam prav sem videla, ko sem začutila njegov spet trd penis v moji pičkici. Nežno me je fukal in obema je prišlo še enkrat. Bilo je božansko! Ko sva končala se je stisnil k meni in me močno objel. Ko sem ga pogledala mi je pokril oči in rekel “prosim ne glej me s temi lepimi učkami, ker mi je hudo, ker ne moreš biti moja.” Obrnila sem se stran, ker nisem hotela, da vidi, da so moje učke v trenutku postale solzne. Bolelo me je, čeprav sem se zavedala, da ima prav. Nikoli ne morem biti več kot le njegova ljubica. In sedaj po vsem tem času sem še vedno to – njegova ljubica. Ampak s to razliko, da sedaj nimam več solznih oči, ampak sem zadovoljna, da mi nakloni vsaj 2 urici sebe, čudovite nežnosti in noro dobrega seksa, čeprav po tem vedno odide domov k svoji ženi…

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 2 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!