Glasna glasba se širila po sobi, plesal je medtem, ko se je oblačil. R&R, ni ga poslušal skoraj dve leti, sedaj je polnil ušesa. V ritmu kitare in bobnov se je premikal po sobi.

Svoboden sem. Razšla sta se, mislil je da bo težje.

Skupaj sta bila več kot dve leti, ljubila sta se, vedno sta bila skupaj, na začetku. Spremenil se je; skrajšal lase, oblačil po njeni želji. Nobenih verig, jeansa. Štof hlače na črto na kateri bi se lahko urezal, srajca je zamenjala mikice, belo je zamenjalo črno. Tudi ona je opustila ples, prenehala je trenirati balet, a opero in gledališče ni mogla. Vsako drugo nedeljo sta hodila v abonma.

Ljubezen in potreba sta po malem ugašala, ni vedel kdaj se je to začelo a zadnjih šest mesecev sta se stalno kregala. Pripravljala sta se na poroko, zdelo se mu je da gre vse prehitro. Ni bilo nujno, pazila sta, a straši so stalno pritiskali. Tudi ona ni bila za, a ko je začela izbirati poročno obleko se je spremenila.

Mrak mu je padel preko oči, ko je prvič oblekel tisto obleko. V ogledalu je videl tujca. Ona se je smejala; srečna ko se je vrtela v obleki pred ogledalom, jokala, ko ga je videla z izrazom strahu na obrazu.

Dogovorila sta se, da malo počakata, da najprej zaživita skupaj, da vidita kako je ko si 24 ur skupaj, sam brez staršev. Nasvet mu je dal Stric. Črna ovca v družini. Poroko je zapustil, v trenutku, ko bi moral reči ”Da.”

Rekel mu je:” Do sedaj sta bila skupaj, kot da bi bila na obisku. Vse lepo, ko se skregaš, greš domov. Nekaj drugega je, ko si z osebo 24 ur, ko ne moreš domov, ko je vse na tebi. Če nisi siguren, da lahko, ne stori tega. Prekini sedaj, ne čez leta. Sedaj bo lažje, par solz in konec. Čez leta bo težje, zlobno, žolčno – vojna.”

Najela sta stanovanje in se vselila. Bilo je super. Mesec morda dva. Prijatelji so prihajali, pripravljala sta večerje, zabave, hodila na obiske. Delal je on, delala je ona. Zapravljala sta, zmanjkalo je. Plači sta bili premajhni za vse želje, zabave, druženja.

On je prihajal pozno iz službe, ona je imela preveč časa, bila je sama.

Prodal je avto, svojo Alfo, v službo se je vozil z mestnim avtobusom. Ona se je vozila s svojim, hodila na fitnes, na obiske k prijateljicam,  da ni bila sama.

Prepirala sta se, a njemu je bilo počasi vseeno. Preganjale so ga globoke zelene oči.
Ni se  maral voziti z avtobusom. V njegovem tajmingu je bila gneča. Tisoč vonjav, znoj, parfumi, kolonjske, vročina, gneča.

Bila je klasična jutranja gneča, držal se je za ročico in gledal skozi okno. Na postaji ga je nalet novih potnikov porinil. Zaletel se je v dekle katero je stalo pred njim. Stopil ji je na prste, s komolcem udaril v prsi. Obrnil se je, da se opraviči, zaustavil ga je pogled zelenih oči. Smagarda, ki sta ga gledala, komaj je spravil iz sebe:” Oprostite”, jecljaje:”Gneča je”. Videl je kako se odpirajo lepe ustnice, slišal zvok:” Saj ste veliki, vsaj na pogled, lahko bi pazili!”. Se smeji in obrne. Izstopila je na naslednji postaji. Gledal jo je kako je odhajala po pločniku in izginila v prečni ulici.

Ni se mogel spomniti njenega izgleda, stasa, obraza. Samo zelene oči je videl, zbujal se je ponoči moker, smagarda sta sijala iz teme.

Ona je začutila, da se je nekaj spremenilo, da ni več isto. Prepirala sta se še bolj.

Pila sta kavo na balkonu, najem se izteče čez dva dni. Pogledala sta se, rekel je da tako ne gre več. Vem: je odvrnila.

Ko se je naslednji dan vrnil iz službe, se je vrnil v prazno stanovanje, njenih stvari ni bilo več. Spakiral je in sporočil lastniku, da ne bosta podaljšala. Vrnil se je domov.
Mama je jokala, oče je pokimal, v roke mu je dal ključe. Ključe njegove Alfe. Prepoznal je obesek. ”Kako” je bil začuden. ” Vedel sem da jo boš slej ko prej rabil. Klical me je prodajalec in dejal da prodajaš. Nisi prišel prosit, odločil si se in naredil pravilno.” Utihnil je kakor vedno, ko je fakt bil fakt i ni več kaj govoriti.
Vrnil se je dve leti nazaj. Kot da jih ni bilo. V službi so ga gledali z začudenjem. Gospod se je pretvoril v rokerja. Jeans, škornji, ketna z uro, zalizani lasje, gibanje v hoji kot da je edini na svetu. Smeh, šale, slušalke na ušesih. Glasbo je slišal tudi tisto ki je bil tri table naprej. Delal je z elanom in šalo, šef se ni mogel pritoževati. Od njega so letele risbe, rotringi in svinčniki so žareli, iza risalne table so bile noge v stalnem gibanju.
Petek dan za metek.

Rohnel je R&R po sobi, plesal in oblačil črno. Elvis plesni gib v bokih in kolenih, obrat. Ostal je pred ogledalom v sliki revolveraša ko strelja . Potegnil je prste skozi lase, zadnji pogled na frizuro. Vrata stanovanja so se zaprla s treskom. Po stopnicah je divjalo tisoč bivolov. Alfa je zatulila z globokim zvokom, gume so se zavrtele v črno črto. ”Petek je že” je rekel stari penzioner na klopci svojemu kolegu po letih. ”Ja” je odvrnil drugi sivolasi z brki in nasmehom.” Kako smo rekli včasih; Petek dan za metek”. ”Ja, ja, očitno bo danes metek.” in pričela sta obujati spomine na mladost.
Pobral je prijatelje, ob zvoku škripanja gum se je Alfa zaustavila pred Diskoteko. Glave so se obrnile, v odpiranje vrat in zvok glasnega R&R. Iz Alfe so izskočili trije mladeniči v črnem. Prsti skozi lase, zategovanje obraza v oster izraz, s sigurnim korakom skozi vhod.

Redar na vhodu ostro: Fantje, brez ”pizdarij danes”!! ”Gazda vrti musko”. Pa mi nismo taki, saj veš prišli smo plesat.” Je vrnil zadnji od mladeničev.

Nasmehne se redar in skozi zobe in po svoje:”Jadne male. Ovi su danas u opasnom izdanju.”
Glasna glasba, udarni ritmi, ”muska po izboru gazde”. Dvignili so se v novo sfero. Pogled naslonjenih na šank v čakanju piva, se je sprehajal po plesišču. Gledali so telesa v gibanju, skenirali, iskali, ocenjevali.

”Fantje, domov kakor kdo ve in zna” je rekel in že so bili v akciji.
Zagledal je skupino poznanih mačk, vrtele so se po podiju, vroče, polne. Minice, tanke mikice, hlače kot druga koža oblečene z žlico za obuvanje. Sexipil je sekal iz njih. Oborožene s fanti so se zvijale, plesale, mamile.

Prebil je obroč in se zavrtel z visoko. ”Prišel si, danes je žur. Stari vrti” Zvijalo se je pred njim telo polnih prsi, dvigala se je minica v višine za dvig trdote v mehkem. ”Nekoga imaš na očeh, ko tako vrtiš vročino” je vprašal. ”Jap, nekaj jih je s pripravljenim orodjem, a  noč je mlada pa bom še malo počakala. Pa ti?” ” Sem šele prišel, še skeniram”. Vrtita se nekaj časa skenirata okolico. Visoka opazi nekoga v grupi, odvije, namigne in izgine v klobčiču gibajočih teles.

Obrnil se je v obrat po ritmu novega komada. Med bleski disko krogle so zasijali zeleni smagardi. V šoku se je zaustavil, a se v  inerciji obrata spotakne in udaril v dekle. Z nogo ji stopi na prste, z roko udari v prsi. Lovi se a roke še bolj divjajo po telesu pred njim.

”Oprosti” komaj zjeclja. ”Očitno ti je fetiš zaletavati se v gneči” se smejeta smagarda. Ni vedel kje je, ali sanja ali je buden. On, ki je imel vedno besedo na jeziku, ni mogel izreči ničesar. Tlesknila mu je s prsti pred očmi.:”Zbudi se!” Zavrtela se je, dolgi lasje so poleteli dvignjeni v obratu, gledal jo je, omamljen.

U temi, v bliskih disko krogle, jo je gledal kako pleše. Tanka majica je pokrivala polne prsi podprte z nedrčkom ki se je risal pod njo. Krilo do kolen se je dvigovalo v obratih, vrtenju, oči so sijale v temi. Ni bila močno naličena, samo rahla šminka na ustnicah, dolge trepalnice, svetleče zelene oči. Zbudil se je, vstopil v njen ritem. Plesala divjala sta po plesišču. Polnoč. Hitri ritmi so se spremenili v lahke, počasne. V počasnem ritmu rok balade jo je objel okoli pasu, v klasičnem disko slow stilu sta plesala na mestu. Roke mu je položila okoli vratu, gledala sta se iz oči v oči. Ni si upal storiti naslednjega koraka, želel je gledati te zelene oči ki so ga drogirale. ”Me boš poljubil ali ne?” je videl, da se premikajo ustnice, zvok je prišel do njega. V filmskem objemu sta spojila ustnice. Tisoč voltov je steklo skozi telesa. Odmaknila sta se v čudenju, nista pričakovala reakcij ki so stekle po telesih.

Privila se je k njemu, ponudila ustnice v poljub. Kretnje so bile sedaj sigurnejše, roke so imele več hrabrosti, potovale so po telesih, sledile obline, prsti so kuštrali lase, roke so božale.

Odšla sta objeta, Alfa je počasi zapustila parking. Naslonjena na rame ga je vprašala: ”Kam greva?” ” Na jezero” je odvrnil s hripavim glasom.
Stara lovska koča, ljubezensko gnezdo je bila zasedena. Par avtomobilov parkiranih pred njo je govoril svoje. Vozil je naprej do Čolnarne.
Vstopila sta v čoln, odvezal je in veslal v soju mesečine. Gledala ga je in počasi slekla mikico, krilo. Obstala je v perilu, spustil je vesla in slekel črno. Zvok verige v udarcu ob dno čolna je prekinil tišino. Božala ga je, roka je sledila obrisu preko blaga. Slekla mu je boxerke, odpel ji je nedrček, z ustnicami jo je božal po vratu. S počasnimi kretnjami je božala trdi ud, slekel ji je hlačke. Gola sta ležala v koritu čolna, roke so dražile, božale vroči telesi, poljubi so prižigali ogenj.

S prsi je zdrsnil med bedra, z lahkim pritiskom razprl. Njena roka je močneje zgrabila trd ud ko je z rahlim dotikom pletel črtico, in razprl vroče ustnice vlažne od želje.

Nogo je prevesila čez rob čolna, odprla pot. Z vrhovi prstov je preletel, preko odprte rože, zaječala je od ugodja, sporočila da je na pravi poti. Božal jo je s prsti, počasi najprej z enim dražil gumbek in grizljal bradavičke.

Roka na trdem udu se je počasi sprehajala po njegovi dolžini, v navalu draženja stiskala. Z nohti božala vrh in povzročala trzaje njegovega telesa.

Počasno gibanje je pospešilo, ko je vstopil z dvema, roke je dvignila iza glave,v rahlem drhtenjem zaprla oči. Telo ji je v dotiku in gibanju roke, ječalo od ugodja.

Privil se je ob njo, prislonil trd ud na vhod v vroče telo, narahlo razprl ustnice želje. Položaj ni dovoljeval globine, toliko da je vrh razpiral ustnice. Draž se je jačala, ječanje bilo glasnejše. Obrnila se je na kolena, roke naslonila na klop v položaj kateri ji bo omogočil maksimalno draž.

Vstopil je počasi, z rokami na bokih, kot da raziskuje. Gibanje je dobilo moč, ritem. Čoln je nihal v ritmu vbodov, delal valove ki so udarjali v breg.

Zvoki, ječanje v ritmu vbadanja, so se s hitrostjo gibanja spojili v en sam. Vročina notranjosti vročega telesa, stiskanje mišic so dvigovali napetost in željo.

Čoln se je vse bolj bližal obali. Dvignil jo je in sedel. Počasi jo je spustil na vrelo železo. Noge je spustila na pod, z rokami se je prijela za boke čolna in jahala v svojem ritmu. Notranjost je vse bolj žarela, železo je postalo trše, lasje so leteli v gibanju, bičali po obrazu, telesu.

Nabila se je do konca, zastala sta trepetajočih teles. Žareči ud je polnil njeno notranjost, tresla se je v vsaki kapljici ki je napolnila njeno notranjost.

Nasedli čoln se je počasi vrtel usidran v obalo.

Krčenje njene vrele notranjosti v orgazmu ponovno je napolnilo njegov ud v polno obliko.

Pokleknila je k njemu, z ustnicami objela vroče jeklo, grizljala vrh, z jezikom sledila dolžini. Z nohti praskala vrhove kugel, jih stiskala in božala, spustila se je po steblu, z ustnicami dotaknila korena. Dvigal je boke, zabijal v draženju nohtov in vročini grla.

Gledala ga je z zelenimi smagaradi, žareli so. Začutila je njegovo explozijo, dvignila se je, roke položila okoli vratu in se nasadila do konca. Obmirovala. Polnil jo je, iz njega se je dvigovala lava. Prikovan z njenim telesom na klop je samo trzal v sunkih orgazma, zelene oči so sijale, ustnice je prilepila na njegove dihala sta kot eden.

V gibanju nove extaze se je čoln osvobodil prijema obale in ponovno drsel po gladini jezera.

Obležala sta na podu v objemu. Kriki exstaze so potihnili, gladina jezera je obmirovala.
V avtobusu v naletu novih potnikov, telo naleti na dekle – žensko pred seboj.” Oprosti! Gneča.” No saj si velik, naredi prostor za nas tri!” se smejejo zelene oči.
By Timeonmayhand

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!