Spet sem pozen na letališče, jutra pač niso moj čas dneva, vsaj ne nedeljska… Mirjana me že nestrpno čaka, a se vseeno prikupno nasmeji, ko se končno primajem do okenca za “check-in”.

“Ja, letiva skupaj… to je vsa prtljaga…”

Kovčki oddrsijo po tekočem traku, Mirjana pa me očitajoče pogleduje, “Nikoli se ne boš spremenil, a ne, zaspanec!”

Čudovita ženska je, sodelavka in žena mojega dobrega prijatelja, skoraj sestra; oba imam zelo rad in tudi njune otroke, ki so pravi srčki… sem en tak pridružen član njihove družine, nekakšen stric, brat…

Zato je nikoli nisem niti poskušal osvajati in sem raje kar ignoriral njene čare… Zanimivo, da je celo pri tako izraziti lepoti mogoče preklopiti iz erotičnega pogleda na bolj nevtralnega… Tako kot večina dedcev svoje še tako sexy in mlade mame ali sestre ne bo gledala s poželenjem…
Letela sva na izobraževalno konferenco, ki jo je priredila naša firma. Tako si zaupamo, da sva za zmanjšanje stroškov najela skupno sobo in to njenemu možu, Franciju, sploh ni bilo sporno. Smo kolegi in strogo poslovni…

V sobi odkrijeva, da je na voljo samo ena velika postelja, ki je sestavljena iz dveh majhnih delov, da sva ju lahko malo ločila narazen… nekaj sramežljivosti pač imamo ali pa nek čuden občutek “dostojnosti”, da se pač ne spodobi, da dva, ki nista par, ležita v skupni postelji, pa čeprav samo spita… Hecno pravzaprav. A vseeno sva naredila ta rahlo bedast ritual ločevanja postelje, ustvarjanje distance – intimnega prostora za vsakega posebej. No, morda pa je prav v tem hec, ker se ne končamo tam kjer se konča telo, ampak se naše “bio” polje, ki ga zaznavamo – pa tudi če povsem “ne-ezoterično” – zgolj vonj, zvok ali toplota, ki jih oddajajo naša telesa – razteza malo dlje in vpliva na drugega, ki je neposredno v naši bližini. Zato potem ločujemo postelje in take reči, kadar se ne želimo preveč “preplesti”.

Mirjana se je raje tuširala zjutraj in se je samo na hitro uredila v kopalnici ter se v spalni srajčki zavila pod odejo. Jaz ne morem dobro spati, če se prej ne stuširam in sem po predolgem umivalnem ritualu osvežen zakorakal do postelje.

“Haha, nisem si mislila, da si tip za pižame, sem si te predstavljala bolj v boksarcah in kakšni majčki” je pokomentirala mojo rdečo pižamo z nekimi skoraj otroškimi vzorčki.

“Ja, saj poleti sem samo v gatah, zdaj pa se mi je zdelo primerno, da sem malo bolj oblečen, a ne, hehe”

Videl sem, da ji je pogled zdrsnil k izboklini med mojimi nogami, kot pač avtomatsko počekiramo izstopajoče dele na drugih, nič posebnega… saj sem sam tudi prej buljil v njene prsi, ki so brstele izpod spalne srajčke in poskušal “ne reagirat”, vsaj ne vidno, a sem se vseeno moral nasmehnit pri sebi “A kurca preverjaš? … Pa daj, ne seri s temi mislimi… veš da je to Mirjana… ja pa kaj… baba je… in to jebeno dobra…in očitno potrebna” se je predramljal moj neobremenjeni notranji kretenko z nebrzdanim libidom…

Bila sva precej utrujena od dolge poti, Mirjana je že mirno dihala v svoji postelji ali bolje – svoji polovici postelje – ugasnil sem luč in se ulegel na hrbet.

Poslušal sem njeno enakomerno dihanje in od daleč zaznaval njen parfum, ki mi je ugajal. Tisti hip se mi je zdela tako nebogljena, nežno bitje, ki je zaupljivo lebdelo v tem nenavadnem stanju, v katerega pademo vsako noč, da se regeneriramo za naslednji dan. Vsa noč brez zavesti, le kaj se vse dogaja z našim telesom, kako teče svet, medtem ko nas ni tu…

Zmeraj gostejši tok misli me je počasi uspaval in predramil me je šele poln mehur čez kakšne tri ali štiri ure. Bilo je že skoraj jutro, tisti nenavaden čas, ki ne pripada ne dnevu ne noči, čas v katerem se je magično ljubit, če ljubimca vztrajata tako dolgo ali se slučajno skupaj prebudita.

Ko sem se ponovno ulegel v posteljo sem se obrnil proti mini “prepadu” med najinimi posteljami in pogledal na drugo stran. Videl sem samo lepo silhueto in del noge, ki je pogledal izpod odeje. Še tako minimalističen pogled je izdajal da gre za res lepo žensko. Presenečen sem ugotovil da zelo globoko diha in nekaj nerazločno jamra in stoka.

A jo tlači mora?”

Ti zvoki so me vzburjali; tudi če je bila zanjo to nočna mora je zvenelo erotično. Dihanje je postajalo vedno močnejše in hitrejše, “Pa ne da kolegica vroče sanja?”

Že samo misel na to mi je pognala kri med noge. Čisto tiho sem bil in se delal da spim. Dihanje na oni strani se je zmeraj bolj stopnjevalo in na vrhuncu utihnilo, očitno so jo sanje zbudile…

Slišal sem kako vstaja s postelje in začutil njeno toploto, ko je šla mimo moje glave in skozi prevladujoč nežen parfum zaznal še tisti tako dobro znan omamen vonj po vzburjeni ženski razvlaženosti. Zarezalo me je od možgan do kurca… v hipu sem postal naelektren kot strela in enako potreben gromkega izpraznjenja naboja.

Iz kopalnice sem slišal neke ritmične zvoke in erotično, a pridušeno dihanje… “Le kaj počne… mislim, vem kaj počne, ampak kako?

Saj ne morem verjet, Mirjano so vzburile erotične sanje in da me ne bi zbudila, se je odšla potešit v kopalnico. Vsako drugo bi šel pozdravit in predlagal skupno odrešitev muk, ampak to je bila vendarle MIRJANA… “Jebemti etiko moralo socialne dogme norme konstrukte in predsodke in vse to sranje…”

Prijel sem se za kurca, kaj pa naj… in počasi drsel po njem. Predstavljal sem si kako se pridušeno dihajoča ženska v sosednjem toaletnem prostoru boža po prsih, si razpira razvneto razpočnico, si notri vtika prstke, gladi ščegetavček, mmmmmm… “Jebemo, pa samo ena vrata naju ločijo…”

Zaslišim pridušen, a krčevit stok, “A že, al kaj? … Očitno si bila zelo vzburjena od sanj bejbi…Jaz pa še sploh nisem začel konkretno drkat… jooooj, kak bi te zdaj… Mirjana, Franci in vse to gor ali dol…”

Stopila je skozi vrata in me ponovno blagoslovila s svojim dišečim mimohodom, stoično vdanega v usodo, da bom moral nekako zaspati s trdim kurcem in pohotno glavo, polno novih vpogledov v erotično življenje kolegice.

Naslednji dan ni nihče pokazal da bi bilo prejšnjo noč kaj nenavadnega, pa saj tudi ni bilo… razen da verjetno vseh tistih nekaj tisoč prejšnjih masturbacij doslej ni imela kakšne priče… hehe.

Ne vem kaj nas tak rajca na bejbi, ki se sama obdeluje… imel sem dekle, ki me je rada spravljala ob pamet s tem, da se mi je kazala – razkrečila se je pred mano in si v pizdico vtikala prste in razne predmete primernih (ali neprimernih) oblik in zraven pohotno govorila “Glej me!”

Ja, seveda je palilo, še toliko bolj, če me je potiskala proč, ko sem jo hotel pofukat, da sem nato samo obsedel nasproti nje in še sam pričel drkat… včasih je bilo to z njo intenzivnejše kot sam fuk… In ja, bil je sam “fuk”, nekako se nisva znala “ljubit” ali pa pač nisva bila prava kombinacija… “Sem ti všeč?”
Ja valjda si mi, da pa si imela težek odnos s fotrom in da zdaj iščeš potrditev v mojem oboževanju tvoje pičke, pa ni moja krivda! Fop fop fop fop z roko po kurcu…
Ja ok, filozofer, ob ovsenih kosmičih in kavi boš predelal vso svojo erotično zgodovino in globoka vprašanja o motivih in smiselnosti tega že v osnovi iracionalnega početja. Logika v fuku? Don’t even try!”

Ampak Mirjano je bilo lepo poslušat in zavonjat. Bila je res lepa oseba, ne samo fizično, doživet njen meseni del je bilo zame malo darilo, blagoslov.

Po dolgem dnevu raznih predavanj in druženju, ko sem pričel nanjo vseeno gledati malo drugače, v luči zavedanja prejšnje noči, spomina na globoko dihanje, njen vonj, toploto ko je šla mimo moje glave, ko sem z zaprtimi očmi vse to še toliko bolj intenzivno doživljal, ko sem napel vse čute, da bi ujel nekaj njene erotične energije, sem jo verjetno pričel nezavedno osvajati. Ne vem kaj točno sem počel, a vem da me je zvečer v pižami pogledala nekoliko drugače… Spet se mi je smejala in ta nasmeh je bil čudovit – bila je ena tistih ljudi, ki se znajo nasmehniti tako, da zažari cel njihov obraz in ne moreš kaj, da se ne nasmehneš nazaj, pa če si še tako slabe volje. Bila je “sonček”.

In sončka se ne pofuka, še posebej, če je to žena tvojega dobrega prijatelja!!” me je nek moralističen del mene skušal obupano prepričati.

Moral sem na stranišče in kljub temu, da me je precej tiščalo sem se moral potruditi, da je malo uplahnil, da sem sploh lahko scal… kakšne težave, ne… Male nelagodnosti nabreklega kurca.

Ko sem se vračal v posteljo in že hotel reči “Lahko n…” sem se spotaknil ob čevelj in se ujel za rob njene postelje… v trenutku se je odvila nora koreografija gibov in dogodkov, zgrabila me je za roko “Si v redu”, grabil sem za rob postelje, z drugo roko pa poiskal oporo na drugi strani njenega telesa in se zaril z dlanjo v vzmetnico, ki se je vdala pod težo, da sem se nato zvalil s polovico moči padca na njeno telo.

Naključen dotik najinih teles je eksplozivno sprožil zadržane želje, ki so bile močnejše, kot sva si predstavljala, v hipu je prepletla noge med moje, ustnice so poiskale ustnice, roke so grabežljivo božale lase, vratove, boke, spletla sva se v tesen klobčič in se naslednjih nekaj minut nepretrgoma strastno poljubljala, raziskovala okus, otip, jezički so se igrali, polizala me je po vratu in prižela mednožje k mojemu bedru. Čutil sem skoraj trpeč objem, kot da ve, da je to “narobe”, a si ne more pomagati.

Opustil vse sodbe, nekaj tako lepega, tako pristnega, ne more delati škode nikomur. Ta hip sva samo midva in čas se je ustavil. Zunanji svet ne obstaja, vzročno-posledična logika in neke odgovornosti in predsodki se lahko gladko jebejo!

Za hip sem se ji odtegnil in leže na hrbtu gledal v strop. Nič nisva govorila, v dlani je vzela mojo glavo in si me spet vzela s poljubi. Ni se mogla nasititi dotika najinih ustnic, vdihavanja drug drugega. “Pojedla se bova!”

Z roko sem ji segel pod spalno srajčko, vsa je zadrhtela in globlje zadihala. Otipal sem presenetljivo majhno in začuda povsem obrito pizdico. Tako je bila nežna, da me je bilo skoraj strah karkoli počet z njo… Zgrabila me je za roko in pregnala moje dvome, vodila me je po svoji razvlaženi mehkobi. Želela je kar grobo. Že dolgo nisem doživel ženske, ki bi tako hlastala za erotiko. Nenasitna.

“Bodi grob z mano!” je komaj slišno zasopla, kot da se sramuje izrečenega, a je vseeno morala izreči. “Pofukaj me globoko!”

Divje je slekla spalno srajčko, imela je lepo vitko telo, s skoraj preveč popolno oblikovanimi prsmi z majhnimi bradavičkami… ki sem jih sedaj prvič ugledal.

V hipu sva bila popolnoma gola in jaz na njej, v njej, globoko v gladki vroči špranjici.

“Kolegica Mirjana!! Kaj delava!?”

Včasih pa res najdem trenutek za šalo, a očitno jo je samo še bolj podžgalo.

Mene pa je čisto malo grabila trema, ko sem pomislil, da fukam sodelavko, prijateljico, ženo mojega frenda… čeprav trd, vseeno nisem bil več vzburjen do konca, a to je samo koristilo njej, saj je moj izliv bil s tem zelo oddaljen in sem jo lahko fukal dlje kot sicer, dovolj dolgo, da je bila potešena njena nebrzdana sla. Nisem še doživel tako orgazmične ženske, prvemu je kar sledil drugi, pa še en in ko sem mislil, da ima dovolj je čisto podivjala in končno zaključila v še eni divji seriji krčev… Prevalila se je na stran, moj zmatrani tič pa se je iztaknil kot neka jegulja iz svojega brloga in obležala sva čist zmatrana…

Čez čas se je obrnila k meni, me poljubila in nekoliko žalostno zašepetala, “Veš, da s Francijem nikdar ne doživim orgazma?”

Kaj??? Ti kraljica orgazmov, divjakinja, da ne? Pa on je ful dober tip, pa sexy, pa vse? Kakooo??”

Misli so bile konkretne, na glas pa sem uspel izdahnit samo: “A ja?”

“Ja, ne vem kako to, ne pride mi in to ful pogrešam, pa se trudi in je lepo z njim, ampak…”

“Pa sta se kaj pogovarjala o tem, poskušala poiskat vzrok?”

A zdaj boš pa še terapevta špilal… ego ti pa itak nabija pod strop in si ploska od navdušenja, da si jo pofukal tak kot je tvoj kolega nikol ne bo… licemernež… zdaj pa kao zaskrbljen za njun odnos… “

“Eh, pustiva to, lepo mi je bilo, to je vse kar hočem misliti ta hip!”

Nisem ji imel kaj odvrniti, poljubil sem jo nežno in mislil, da je to znak, da greva spat; a nasprotno, zdrsela je dol in presenečen sem začutil objem njenih toplih ustnic ter tisti magičen goltajoči občutek… Ko bi vedele kaj nam delate s tem… No, ona je očitno vedela in imela veselje s tem, da me “izžame”… Tiste noči nisva spala. Bilo je na meji norosti, izčrpavanja…

Aristej

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!