Zaključek s firmo.. s sodelavkami in šefico se še dobimo v Mariboru in potem nas pot odnese v Sv Trojico k diskoteki Anton.. Tam nam pokažejo našo mizo..in se po sedemo dobimo za jesti meni.. In klepetamo o tem in onem.. Z sodelavko se odločiva da greva na zrak in tako greva ven. Vidim da imajo tam se dve drugi firmi zaključek.. Ko tako na zraku se pogovarjava z sodelavko.. Pristopita dva moska do naju in vprašat a za ogenj..sodelavka jima da ogenj in malo po klepetamo..pridruzi se še en moški..malo si jih ogledam bolje saj so bili pravi komedijanti..in vsi trije nekje 173cm visoki tam med 80 in 100kg ter med 35 in 45 let bi rekla dva zelo simpatična.. Tretji kar simpaticen in po nekje 15 min klepeta.. Gremo nazaj not..cez čas moram na wc in tako grem mimo pulta.. Kjer se pogovarjajo ti moški in pijejo pivo.. Ko eden ej gospodična.. Smem povabili na kozarček.. Pogledam se mu nasmejim in rečem hvala ne pijem piva.. In izginem na wc.. Ko se vrnem ven.. Me spet ogovori..ej gospodična pol pa nekaj kar piješ ..jih pomerim z pogledom in si mislim «zakaj pa ne«..pogledam in rečem pol pa kozarček refoška..med srkanjem se pogovarjamo različne stvari in izvem kje delajo da jim je ime Alen Marko in Aldin in da je Alen doma nekje 300 m od lokacije..spijem kozarček in se poslovim »hvala fantje se vidimo moram k mizi » čez čas sodelavke rečejo da bodo počasi šle domov..morala sem še na wc ..zato se poslovimo in odhitim še na wc..spet mimo fantov ki so še kar debatirali ob pultu ..in zopet«ja alo gospodična«hitim na wc mu odgovorim in izginem v prostor..ko se vračam me na pultu čaka kozarec refoska..in se mi smejijo ..«no prav tega še pol pa tudi jaz odhajam » rečem in se jim pridružim..«kaj že odhajaš » me vpraša Marko in pravim »ja sodelavke so že odšle«in pravi Aldin »saj mi tudi smo rekli da gremo še k Alenu na njegovo vino probat »pogledam in rečem »ooo a res predvidevam da belo vino » rečem in mi Alen odgovori »ja 80% belo imam pa tudi rdeče vino ,zelo podobno refošku se pridružiš« malo pomislim pogledam uro uhh komaj 23.30 nekje fak zakaj ne »ok pridem z vami » fantje se pogledajo in Marko reče »končno ne bomo sami moški pili« spijemo kar smo še imeli oblečemo in gremo proti Alenovi hiši..

med hojo tja me vpraša Marko »kaj pa moš poreče na kratko krilo in sexy nogavičke na tako zloglasno zabavo« ga pogledam in vprašam »kakšno zloglasno zabavo«in odgovori »hja no ja preden smo odšli in ne samo letos ampak vsako leto skupaj z Aldinom dobiva od žena pod nos da je to zabava ki se največ vara med sodelavci« se zasmejim in odgovorim »kaj onidve nimata službene zabave in če ja..sta onidve 100% bolj pridni kot onadva ki samo pred pultom srkata pivo in po 5ih urah še vedno trezno in ponosno hodita..«oba se pogledata in hkrati »fak ej pa točno imaš prav zakaj se tega nisva sama spomnila« in med tem že pridemo do Alenove hiše vstopimo in v lepi dnevni sobi posedemo na sedežno bilo je fajn toplo in pogledam Markota in mu rečem«prvič moža ni bilo doma ko sem odšla ker je že na zabavi in drugič nikoli mi ne reče nič kot wow si sexy » med tem Alen že postreže kozarce in prinese dva litra domačega vina en liter belega in en rdečega..nazdravimo in spijemo bilo je dobro vino prava mera sladkobe in kislosti ..in tako pričnemo klepetati ..tema nanese na partnerke ..v mojem primeru partnerja..in tu se Alen pohvali »nimam težav ,je nimam » se zasmejimo in marko« bodi srečen saj je« in tako naprej ..ob tretjem kozarčku sem se že kar razkomotila na sedežni noge obe gor pod ritko ..in me Aldin pogleda in vpraša » pa pri tebi doma ..tudi igraš z glavoboli in podobno« pogledam in pomislim in odgovorim« če sem iskrena niti ne ker imam moža zelo rada in si ga želim ,edino kar me pač moti da več kot 15 do 20 min itak ne zdrži še to je 10 ali 15 min orale ostalo pa sex..«me gledajo in vpraša Marko »pomeni da je glavobol v igri če si me moja ne želi najbolj«nasmeh od mene »žal po moje kot ženska ja zagotovo«in v tistem Aldin »torej si nepotešena..taka ritka in nogice ter joški in nepotešeno« spet se nasmehnem in rečem »mogoče pa sem res ja«marko »in kako se to preveri » »le kako«mu odgovorim ..naenkrat občutim roke od zadaj na prsih ..bile so od Alena ki je prišel z novim litrom..«tako predvidevam« in me prav lepo prime za joške..da sta mi nogi kar naenkrat šle narazen ..in naenkrat roke na obeh nogah ..

sem samo zamižala in se prepustila rokam ki so drsele po mojem telesu …začutila sem poljube po vratu in nežno gnetenje mojih dojk dva para rok pa sta me spodaj že kar slekla ostale so mi samo samostojece nogavice..krilo in hlačke so bile že na tleh.. Eden mi je poljubljal noge.. Tretji se pa je zapodil k moji vlažni potrebnici..z očitno, zelo izkušenim jezikom..je mojo potrebnico popeljal v višave..kmalu so se fantje vstali in slekli..pred mano, so se bohotili trije trdi lepi tiči..po oceni od 18 do 20 cm.. Lepo trdi.. Obkolili so me.. In pričela sem vleči vsakega malo.. Drkala..posadili so me.. Na sedežno mi slekli se vse cunje razen nogavic.. In spet mi je eden pričel z lizanjem picke.. Med tem ko drugi dvema fafala trdini..njihobe roke so bile.. Povsod.. Po mojem telesu.. Aldin me potegnil in postavila sva se v položaj 69..in predla sem od užitke med tem ko mi je Marko pocasi porinil njegovega tiča v picko.. Mešalno se mi je.. Ko sta me tako obdelovala.. Med tem je Alen sel se po vina.. In se ob vrniti lepo, namestil nasproti nas.. In opazoval in snemal.. Ko smo, menjali položaj.. Mi reče Alen..”punci pokaži se mi, pokaži to ritko ki nam je že ves večer dvigovala.. Pa ne pritiska.. Priznam rajcalo me je..posnel je kratek filmček me potegnil k sebi.. Na fotelj.. Da sem se mu vedla v naročje.. In me z roko prijel po picki potegnil z njo.. In dejal” fak si mastna.. Daj ritko” malo sva navlazila.. In z hrbtom proti njemu se mu lepo počasi nasadila.. Na tiča.. Lepo nežno me pričel fukat..v ritko.. In z prstom masirate mojega ščegetavčka.. Aldin se je kmalu pridružil.. Jo po lizal.. Se vstal.. In ko sva se zaustavila.. Z Alenom nastavil na picko.. Se njegovega.. In porinil, v mastno nepoteseno picko.. Tako lep je bil občutke.. Ko se v meni prepirata dva.. Tiča.. Eden not drugi ven.. Strast se je povečala.. Med tem sem dobila še tretjega tiča.. V usta..fantje so v naslednjih minutah verjetno prej naslednji uri se menjavali na meni tako da sem imela ves ta čas.. Polne vse tri luknjice.. In nato Marko reče..”lahko v tebi” prikima potrdillno.. In takoj za tem začutim.. Kako mi je napolnilo ritko polno sperme.. In takoj za tem se picko.. Od Alena.. Aldin mi vzame tiča.. Iz ust.. Se postavi med moje noge.. In z roko potegne češ picko.. Ju pogleda.. In jima reče.. “lepo je polna.. Se moj more..” me obrne na vse 4 in porine v ritko.. Po nekaj sunkih v picko.. Spricalo je iz obeh luknjic.. In drselo kot na poledeneli cesti.. Po nekaj minutnem menjavanje luknjic..zaslisim vsklik..in začutim polnjenje.. Moje picke..tudi meni je spet prišlo.. Nevem verjetno nekje 12stic..v tisti partiji.. Polegla sem na posteljo..

Pogledala Nastran druga dva ki, sta, si ju že drkala.. In snemala.. Do jutra.. Smo ponovili se 1x dvourno akcijo.. Domov sem se vrnila nasmejana.. Obdelana v sebi sem vedela.. Da sem bila to, večer končno, obdelana kot prava prasica..in najboljše.. Z njihovimi telefonskimi.. Se bo podobnih večerov.. 😂 😂

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.2 / 5. Število glasov: 32

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!