Nikoli nisem bila navdušena nad zvezam na daljavo, ker pač potrebujem svojega moškega blizu in potrebujem ga pogosto. Ko si mi povedal, da boš poslovno odpotoval za eno leto v drugo državo, nisem bila niti malo navdušena.

Minilo je tri mesece, preden sva bila spet skupaj. Bili so dolgi trije meseci. Želela sem, da ti bo ta dan ostal v spominu. Takoj, ko sva bila sama, sem te zgrabila za rit in te povlekla k sebi. Divje sem ti odprla hlače, te obrnila in počepnila. Z veseljem sem se zagrizla v tvojo lepo ritko in ti jo polizala, poljubila, medtem ko sem ti da narahlo drkala. Kmalu se obrneš in imam ga pred očmi, v vsej velikosti. Zgrabila sem ga, polizala jajčka in ga začela vleči. Najprej počasi in nato vedno hitreje, z roko pa ti masirala jajčka. Gledala sem te v obraz, gledala kako ti paše. Pasalo je tudi meni, ne veš kako. Ko nisi mogel več čakati, si me obrnil, da sem šla na vse štiri. Prste si mi globoko porinil v mokro pičko. Zakričala sem od užitka, ko si mi nato mokre prste porinil v rit. Preden si ga zarinil vame, si me udaril po riti in me močno potegnil za lase. Točno tako kot mi paše. Grabil si me za rit, ko si me divje nabijal, jaz pa kričala od užitka.

Prestaviva se na posteljo, kjer te zajaham. Močno me primeš za rit in mi jo razteguješ. Nagnem se k tebi, ti poližem ustnice, ko me primeš in obrneš na hrbet. Zagrabiš me za joškice in mi ga porineš vmes. Ližem vrh glavice, ko ti pride. Izliješ se mi v usta in mal po laseh. Obležiš ob meni, se mi nagajivo smehljaš in praviš kako si me pogrešal. Kasneje vse ponoviva še pod tušem.

Še nikoli nisem tako uživala s teboj. Verjetno, ker je bil v mojih mislih nekdo drug. Jaz si bom ta dan vsekakor zapomnila, saj je bil najin zadnji, ki sva ga preživela skupaj.

Je tebi ostal v spominu?

 

Ela