Bil je petek. Še en mrzel in deževen dan. Popoln dan za izpolnitev še ene moje velike želje. S fantom sva sklenila, da si vzameva čas zase in greva danes čisto sama na žurko. Na koncert njegove priljubljene skupine. Stojim pred omaro in razmišljam kaj bi oblekla. Sklenem, da ga bom presenetila. Obožuje presenečenja. Iz omare povlečem samostoječe nogavice ter kratko krilo. Popolnost. Kljub mrazu in dežju. Počasi se oblečem in namerno izpustim spodnje hlačke, saj jih je nazadnje v navalu strasti strgal z mene. Slišim, da se je pripeljal in na hitro se še namažem z živo rdečo šminko, saj vem, da mu je všeč.

Odprem vrata in tam stoji on. V trenutku me pogled nanj vzburi, sploh ko vidim, da ima na sebi kavbojke, ki mu tako lepo poudarijo ritko. Objame me in že so njegove roke na moji ritki, usta pa na vratu. Zašepetam mu, da še ni čas za to in ga hitro povlečem za sabo proti njegovemu avtu.

Med vožnjo me drži za roko. Želim mu pokazati kaj ga čaka, zato raztegnem noge, malenkost privzdignem krilo in mu roko vodim med noge. Ko opazi, da sem brez hlačk, me šokirano pogleda in s pogledom že išče malo odmaknjen prostor kjer bi se ustavila. Rečem mu, da še ni čas za to in da imam drugačne načrte. Moj pogled gre nižje na njegovo mednožje in vidim bulo, ki ga izdaja kako zelo si me želi. Nasmehnem se, ko mu začnem odpirati zadrgo in ga potegnem iz kavbojk. Vzela sem mu ga v usta in mu ga začela počasi fafati. Trudil se je skoncentrirati na cesto, medtem ko sem obdelovala njegovega tiča. Kar hitro je spustil zadovoljen glas, ko mu je prišlo v moja usta. Pogoltnila sem vso spermo ter se obrisala okoli ust. Na hitro me je poljubil in mi povedal, da komaj čaka potem.

Klub je bil poln, a midva sva se vseeno pririnila v prvo vrsto, vsak s svojim pivom v roki. Bila sva pozna in skupina je že začela igrati. Skupine nisem poznala, a sem se kmalu predala glasbi ter zaplesala. Stal je za mano, se veselo dregal vame in me objemal od zadaj. Med ritnicami sem začutila, da se je spet prebudil njegov tič. Pomigam z ritko in on me le še bolj močno objeme. Na uho mi zašepeta, če greva enega pokadit. Pokimam in mu sledim ven.

Še vedno pada dež, zato poiščeva kakšno drevo, ki je bolj odmaknjeno. Spretno zvije joint, ga prižge in mi ga poda. Obrnem se s hrbtom proti njemu, da me lahko objame od zadaj. Začnem krožit z boki, ko mi privzdigne krilo. Na goli koži še bolj čutim, da je njegov tič čisto trd. Začel me je poljubljati po vratu. Med nogami sem že čutila znano ščemenje in mokroto. Obrnem se nazaj ter mu med poljubom pihnem dim v usta. Vzame mi ga iz rok in ga do konca pokadi, medtem ko mu odprem hlače, mu ga povlečem ven ter si ga nastavim med ritnici. Tudi njegov je že bil malenkost moker in je kar polzel med ritnicami. Ovrže ogorek, ga prime v roko in mi ga divje porine v pičkico od zadaj. Nagnem se naprej in on me parkrat udari po riti. Vzravnam se ter glavo nagnem nazaj, ko me z desno roko prime okoli vrata, prste leve roke pa mi porine v usta. Primem mu en prst in mu ga posesam. Poskušam biti tiha, ker vem, da nisva popolnoma sama, a preprosto ne morem. Sploh, ko me povleče za lase in me še bolj na grobo fuka. Vsa mokrota mi teče po nogah, ko najini telesi ploskata drug ob drugo. Tako noro paše. Obožujem, ko me grobo vzame, čeprav vem, da me bo jutri spet vse bolelo. Porine mi prst v ritko in takrat še komaj zadržujem orgazem. Kmalu sledi še en prstek in takrat se prepustim. Vso telo se mi začne tresti in komaj se še držim na nogah. Za trenutek odneha, me nežno poljubi na vrat, da si opomorem. Počepne za mano in me začne lizati po nogah. Z jezikom je polizal povsod kjer sem bila mokra. Prestavi se na pičkico in mi jo celo poliže. Vanjo mi porine prste ter mi prileže še ritno luknjico. Porine jezik v njo in vidi da je že tudi ona malenkost mokra. Konča in mi nastavi tiča na ritno luknjico. Počasi prodre v njo in me začne čisto počasi fukati. Pekoč občutek hitro mine, tako da se mu začnem z vso silo nabijati na trdega tiča. Tudi on pospeši in kmalu mu pride v mojo vročo in tesno ritko. Povleče ga ven in že čutim kako mi iz ritke počasi kaplja sprema.

Poskušava se nekoliko urediti, vendar brez uspeha. Oba sva bila popolnoma mokra od dežja. Greva nazaj in prepleševa preostanek noči, na poti domov se pa še ustaviva na samotnem parkirišču in še enkrat vse ponoviva, tokrat kar v avtu.

Ela

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!