Analni sex za novo leto

Spet se je začelo novo leto in takrat se zamislimo in si zaželimo, da se nam zgodi kaj novega in posebnega, odrasli ženski pa tudi kaj porednega. Tudi tokrat se je poglobila vase in razmislila. Toliko časa sem že brez tipa pa nisem grda, sem dokaj uspešna in čisto ok ženska. Razmišljala je, da bi rada naredila s tem konec in si vsaj enkrat privoščila čisto neobremenjen seks. Ampak klasika ni nič posebnega, njej so po glavi hodile misli, kako si ga za novo leto želi dobiti v ritko.

Ker v vsakdanjem življenju ne uspe najti nobenega tipa, se je odločila za splet. In kar hitro našla moškega, ki so ga zanimale ženske riti in ritne luknjice. In tudi njena ga je, predvsem zato ker je zaradi neuporabe verjetno kar precej tesna.

Tako živčna ni bila že dolgo,  v mislih je imela, da se odpravlja na svoj prvi analni zmenek. Odločila se je za čisto navadne kavbojke, top, škornje in plašč, ker sta se pogovarjala, da bi se njene luknjice dotaknil že na prvem srečanju.

Ko sta se spoznala, sta si bila takoj všeč. Govorila sta kot stara znanca, ampak je dobila cmok v grlu, ko sta prišla do njene ritne luknjice.

»A res že tako dolgo nisi?« jo je vprašal.

»Saj mi je žal,« je plaho odgovorila.

Ah ne sekiraj se, nikoli ni prepozno, da obnoviš svoje znanje. Pojdi z mano, tukaj v lokalu nisi sproščena.

Sprehodila sta se po ulicah razsvetljenih z lučkami. Ustavil jo je stran od ljudi in pobožal po obrazu in vprašal: »A si pripravljena?«

Nisem, ampak si želim.

Kaj si želiš?

Nehaj, nerodno mi je.

Kaj ti bo nerodno, saj sva odrasla pa nikogar ni.

Ok, želim si ga čutiti v ritki.

Vidiš, da ni bilo tako težko. Bova pogledala, če si res pripravljena.

Roke ji je dal pod plašč in jo pogladil po obeh ritnicah. Kako so lepe, ampak mene zanima še nekaj drugega. Stlačil je roko pod kavbojke in se dotaknil njenega toplega anusa in vprašal: »A lahko?«

Pa ne tukaj, kaj če kdo pride.

Ne kompliciraj, saj veš, da si želiš.

S prstom je pomasiral njen anus in ji ga zarinil do konca v popolnoma nepripravljeno ritko, da je zastokala. Ravno ko ji je postalo všeč, ga je vzel ven in rekel: »Všeč si mi, kdaj boš šla z mano domov?«

Ampak jaz ne morem kar tako. Nisem pripravljena, kaj če me bo bolelo, ne vem, če upam.

Ok, sama se odloči, saj veš, kje me najdeš.

Pomislila je, naj gre vse k hudiču, ne bom spet zapravljala časa in mu je rekla: “Ok, narediva to zdajle, tako kot si ti želel.«

Ok, greva k meni v stanovanje.

Nikoli si ni mislila, da se bo spustila v kaj takega in se pustila pofukati v rit tipu iz interneta. In čeprav je govorila, kako želi, da mora prvič biti nežen in paziti, da je ne bo bolelo, si je zaželela, da naredi točno to, kar nikoli ne bi upala.

Tiho sta šla do njegovega stanovanja. Ko sta prišla noter, jo je samo odpeljal v spalnico, naslonil na steno, potegnil hlače do kolen, odpel svoje hlače, z roko razmaknil njene ritnice in ji ga grobo zaril v rit.

Od šoka, sunka, pričakovanja in pekoče bolečine je samo nežno zastokala.

Si v redu packica? Boš lahko zdržala?

Ne vem, če bom, kar prehudo je.

Seveda, ko pa ga že tako dolgo nisi imela v riti pa nisi več navajena. Ampak želela si po moje, zdaj te bom konkretno pofukal, tako da boš hitro spet ulavfana.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3 / 5. Število glasov: 6

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!