Njeno plitko dihanje je bila prva stvar, ki sem jo zaznal trenutek za tem, ko sem se prebudil iz kratkega spanca. Dihanje in dotik njene roke, ko me je nežno objemala in lahkotno spala. Ko sem počasi odprl oči, da so se te po celem dnevu ob prevezanih očeh trde teme privadile na močno dnevno svetlobo sem končno uzrl njen angelski obraz.

Opazil sem, da se je ponoči še bolj stisnila k meni. Moje razgreto telo je bil zadosten vir toplote. Bolečin, opomnika na včerajšnje dogodke, sploh nisem več čutil, saj sem se pekočega občutka na svoji koži navadil že zvečer, ko sem srečen, da mi bo dovolila spati ob njej s solznimi očmi od bolečin in nasmehom na obrazu, ki sem ga komajda zmogel zaspal ob poslušanju bitja njenega srca. Njene ustnice so me vabile, naj jih poljubim, a vsak poskus je bil zaman. Preden je zaspala me je trdno privezala na mesto s katerega se nisem mogel premakniti.

Hrepenenje po njenem dotiku je iz dneva v dan večje. Do tega jutra sem se naučil ceniti prav vsak delček pozornosti, ki mi jo nameni. Počasi se je moje telo pričelo prebujati in opomnik na njene dotike je bil vedno močnejši. Medtem ko sem jo lahko le nemočno opazoval, se je tudi ona počasi pričela prebujati. Že z enim samim premikom njene roke po mojem telesu, je kurac otrdel in počasi rasel ob njenem boku. S še vedno zaprtimi očmi se ga je njena roka med raziskovanjem mojega telesa končno dotaknila, ta pa je ob tem še bolj otrdel.

Na njene ustnice se je v trenutku prikradel širok nasmeh v katerega sem zaljubljen tako kot v vse vse ostale njene nasmehe že odkar mi je dovolila vstopiti v njen svet. Končno je odprla oči in me ponovno v hipu začarala. Počasi me je rešila vseh vrvi in mi v uho šepetaje ukazala naj se z jezikom spravim med njena stegna, medtem ko si bo privoščila še nekaj minut dremeža. Prepričan sem, da po zadnjem večeru ni pričakovala nikakršnega ugovarjanja, saj je dala jasno vedeti kaj se bo zgodilo ob najmanjši neposlušnosti. Niti pomislil nisem, da bi storil kaj drugega, kot čim prej storil to, kar mi je bilo naročeno. Kljub ostri bolečini sem se spustil nekoliko nižje in se namestil med njena stegna pred njene ustnice. Prvi vdih mi je nosnice napolnil z njenim čudovitim vonjem …

Suženj

http://suzenj.tumblr.com/

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!