Vzburijo me mali dotiki ali pogledi. Tisti pravi, samo najini. Takrat si zaželim tvoje pozornosti. Včasih me vrže iz tira že to, da me od zadaj primeš za rit in me nežno poljubiš na vrat medtem ko stojim pred štedilnikom. Takoj dobim tisti občutek poželenja v trebuhu, takrat bi zlahka zlezla nate in te pofukala.
Že sam dotik in majhna pozornost me tako razvnameta, da sem potem cel dan v pričakovanju in iščem priložnost da te bom lahko zvabila med rjuhe.
Pa imava vedno neke »prazne« plane: kava v mestu, šoping, obisk,… zvečer pa TV in računalnik.

Nekako je v navadi, da se prva spravim v kopalnici, pridem do tebe, te objamem okoli vratu in vprašam kdaj prideš za mano. Ko se v majici in boksaricah sprehodim proti spalnici, čakam tvoj pogled na svoji riti. Cel dan sem bila na trnih in čakala večer s tabo v postelji. Gledam TV, te čakam vsa poželjiva in se jezim, kje hodiš tako dolgo. Poskušam zaspati, ko se čez čas tiho prikradeš v posteljo. V pol snu se obrnem na bok stran od tebe, ti pa me nežno božaš po laseh. Prija mi. Rada imam vsak tvoj dotik. Tvoje sexy nežnosti. Vedno veš, kaj mi prija in kako me boš zvito pripeljal do vrhunca.

Nekje na mojem boku se najini roki srečata. Igrava se s prsti. Počasi, nežno. Rajcava se dotiki toplih blazinic. Prideš mi tesno za hrbet, zdaj te čutim celega, slišim tvoje globoko dihanje za svojim ušesom. Prepleteva noge. Vsak dotik tvoje dlani na moji goli koži me rajca za znoret. Z roko se sprehajaš po celem telesu, jaz pa se zvijam v tvojem objemu in se ti dobrikam kot mačka, ki usloči hrbet ko ji paše.

Obrneš me na hrbet in poljubiš. Popolnoma se prepustiva trenutku. Se objemava, božava, dotikava. Ko se z roko zapeljem po tvojem stegnu navzgor, čez tvojo trdoto vem, da uživaš. Zame to veš ti, ko mi nežno sežeš pod hlačke, zadrhtim od prvega dotika tam. Slišim tvoj: »Mmm…« ko čutiš kako mokra sem. Dražiš me, jaz pa kipim od poželenja. Počasi se sprehajaš čez ščegetalčka. Ti to znaš. Dotikaš se bradavičk in me poljubljaš. Vsa drhtim od vzburjenja. Takrat se ne morem več zadržati: »Mi ga daš?« izdahnem. Počasen »Neee« na mojem ušesu me še bolj podžge. Mučiš me! Zdrsneš čez utripajoč ščegetalček in s prstom noter. Aaaaaa. Razgnalo me bo. »Daj mi ga!« te prosim poželeče skozi stisnjene zobe. Srce mi razbija, globoko diham in z boki sledim ritmu tvojih gibov, ko se spustiš do moje mokre in pohotne muce. Poližeš jo z vsem občutkom. Noro. Ne morem biti pri miru, z rokami grabim okoli, ti pa z jezikom požiraš vso mojo mokroto. Ne zdržim dolgo, zamegli se mi pogled in preplavi me nek občutek lebdenja. Prišlo mi je.

Sprostim mišice in na obraz dobim nasmešek. Ko me poželjivo pogledaš iznad gladke muce, si neverjetno sexy. Moram te poljubiti preden te zajaham. Počasi se nasadim na tvoj trd kurac. Mmm… Do konca. Noro ti prija, to ti vidim v očeh. Nagnem se nazaj in počasi premikam boke. Z očmi požiraš moje telo na svojem. Počutim se lepo. Božaš me po joških, ki so ravno prav veliki za tvoje dlani. Bradavičke imam napete in paše mi ko se jih nežno dotikaš. Sklonim se naprej k tebi, da ti diham za uho, saj vem da to obožuješ in da te spravlja ob pamet. Podžiga te moje stokanje , podžiga, ko veš, da mi paše. Takrat me zgrabiš za rit in narekuješ tempo. Neizmerno uživaš moji vodljivosti. Stopnjujeva hitrost in vem, da ti bo prišlo. Ko zamižiš, zaviješ z očmi in se malo sprostiš… ne ustavim se, ampak počasi, počasi migam naprej. Poljubiš me nežno kot boginjo in si s prsti spet privoščiš moj ščegetalček. Takrat se začnem močneje nabijati, ti pa me obrneš, ker veš, kaj mi prija. V dogystajlu mi glavo pritisneš ob jogi in me nabijaš od zadaj. Z vsem užitkom, zdaj si spet ti glavni, meni pa spet prihaja! Dražim si pohotni ščegetalček in kipim od užitka. Glasna sem. Ne morem se zadrževati. Potem pa me spet preplavi tisti občutek, oblije me toplota in zamegli se mi pogled. Waw! Zadihana in zadovoljna se obrnem. Uležeš se k meni, me poljubiš, se nasmejiš in vprašaš: »Se me je splačalo počakati?« Ali pa » Boš zdaj lahko zaspala?«

Tako potešena vedno lažje zaspim. Pa vi?

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!