Bilo je nekega poletnega večera, ki ga nisem želela preživeti spet pred televizijo in seksom v postelji. Želela sem popestriti najino spolno življenje, zato mi je na misel prišlo, da bi lahko fantu pripravila »presenečenje«.

Poletni večeri me že nasploh zelo vzburjajo, zato mi je na misel padlo, da se odpeljeva na oddaljen, osamljen travnik. Preden sva odšla od doma, sem si na skrivno slekla spodnje perilo in oblekla ohlapna oblačila. Že samo dejstvo, kako sem oblečena, me je grozno vzburjalo. Ko sva se vozila z avtom, je že verjetno slutil kam ga peljem, zato se je najina predigra začela že kar med vožnjo. Ko mu je roka zdrsela po mojih stegnih in tisti nagajiv pogled, ki mu je na očeh pisalo, da si me neznosno želi, me je tako vzburjalo, da bi najraje kar ustavila avto.

Vožnja se je zelo vlekla … do travnika sva prišla oba totalno zrajcana. Med nogami sem čutila, da sem totalno mokra. Ulegla sva se v visoko travo in se začela strastno poljubljati. Z njegovo roko sem ga peljala pod mojo majico, ko je ugotovil, da sem brez modrca, me je začel močno grabiti za joške. To mi je dalo vedeti, da si me zelo želi. Počutila sm se grozno sexy. Na uho sem mu zašepetala, da imam za njega še eno presenečenje. Roko sem mu počasi umaknila iz mojih jošk in jo peljala pod hlače. Ko je ugotovil, da tudi spodnjega perila ne nosim, se mu je čisto zmešalo.

Močno mi jo je začel drmati, od užitka sem začela na glas stokati. Da ne bi bil on prikrajšan sem mu hitro slekla hlače in njegovega kurca začela vleči. Nisva dolgo zdržala. Njegovega kurca sem si strašno želela v svoji pički. Zaradi najine pohote sva vedela, da ne bo zdržal dolgo, zato sva začela kar z najinim najljubšim doggy-jem, ki si ga po navadi pustiva za na konec. Ob vsem tem stokanju, grabljenju in globokem dihanju sem zaslišala, ko mi je rekel, da mu bo prišlo. Takoj za tem sem začutila …

Vsa nasmejana in potešena sva obležala v travi pod nebom polnim zvezd. To je bila definitivno izkušnja, ki jo bova še ponovila.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!