Meter in osemdeset višine ter vitka postava očitno ni dovolj, da si ženska natakne visoke 12 cm štikle. Nadene si prosojno mini oblekico in si na ramo obesi zadnjo kolekcijo Gucci-jeve torbice.

Zagorelo polt, svetle pramene in brezhibno depilirane nogice je vse kar sem uspel videti v tisti sekundi ali dveh, ko se je pojavila pred mano. Predstavljam si, da nosi živo roza tangice, take oprijete, da se takoj vidi obline njene češplje. Tudi pičko ima po moje urejeno skladno z ostalim. Verjetno ima majhno drobno črtico, tako, ki te rahlo žgečka po jeziku, ko jo ližeš ali pa čisto golo, da vse kar čofota, ko jo napičiš. Definitivno ima brazilsko gladko urejeno tudi ritko, da ji lahko v rit zabiješ prst med fukom. French urejeni nohti so dovolj dolgi, da ti jih nežno zapiči v rit vsakič, ko jo suneš. Njene joškice kot pomaranča velike so ravno pravšnje, da si drgneš kurca po njih. Pa tudi, če so silikonske, me ravno ne zanima saj mi izgledajo totalno fukiš.

Najverjetneje je desetkratnik moje plače premalo, da si taka prasica lahko tedensko v frizersko kozmetičnem salonu rihta svoje atribute. Da hodi po mondenih trgovinah in išče prepotrebni arzenal za lovljenje svojih žrtev. Vsakodnevni obiski fitnesa in aerobike so obvezni, kot da ni dovolj že to kar ji je mati narava podarila.

Le zakaj se ženska tako uredi? Najverjetneje zato, ker se tako počuti udobno. Štikli so sto posto komot za vožnjo avtomobila, mini krilo je praktično zaradi zračenja, dolgi nohti pa za odpiranje kuvert.

Predstavljam si, kako je fukat tako babo, kako ječi in pod tabo prede ko mačka, ko jo obdeluješ. Fukal bi jo toliko časa, da bi me prosila naj neham in vendar bi naslednjič spet prišla nazaj. Zvezal bi jo na posteljo in jo mučil v mojem stilu do onemoglosti, tako kot nas ona s svojo izzivalnostjo. Prasico bi porihtal, da bi si zapomnila slehernega fuka.

Pofukulja deluje totalno samozavestno in vsaka njena prošnja je moškim ukaz. Vendar je razvajena velepička najverjetneje navajena dobiti vsega kar si zaželi, nuditi pa… Razen tega, da si zvečer popravi brezhibno nanešeni make up, obleče fukiš večerno oblekico in ti ob večerji zateži koliko kalorij je že danes zaužila, si predstavljam, da se na posteljo uleže, ko hlod in počaka, da mačo porihta kar je tam spodaj za porihtat. Med akcijo ji misli blodijo po vesolju in po najmodernejših trgovinah, ki jih je tisti dan obredla. Z očmi raziskuje po prostoru in presenetljivo ugotovi, da bi bilo potrebno zamenjati tudi luč na stropu. Uf, naj vse skupaj že mine…
Ali se motim?

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!