S Tino sva nehala že petič ali šestič. Zaradi kaj vem česa. »Pogrešal jo bom«, sem pomislil. Tiste najine male fintice in hece. Njen nasmeh. Njene ustnice.
Predvsem pa njene joške in pohotno pičko.

A koliko časa bo tale najin razhod trajal tokrat? Teden, dva?
Prejšnjič je po dveh tednih prišla z dvema prijateljicama v lokal in kar prisedla k meni in Roku.
Sedla je poleg mene na klop, se malce nasmihala in ko sem si šel po sladoled do šiptarja in se vrnil, mojega tobaka ni bilo nikjer. Pogledal sem Roka, on pa mi je le skomignil z rameni.

»A maš lešnik?«, me je vprašala. Lešnik sem imel namreč najraje.
»Ne. limono.«, sem bil odrezav.

Nagnila se je proti meni in mi prislonila dlan na koleno.
»A lahko malo?«
Prijela me je za roko, prislonila ustnice na zmrzlino, da so se ji obarvale in vtaknila v usta cel sladoled, da se je z žnabli dotaknila mojih prstov. Spustil sem ga in iz ust ji je štrlela le konica. Prijela jo je in potegnila kornet iz ust ter mi ga pomolila.

»Kar imej ga.«
Sedaj ga je oblizovala s tistim pohotnim jezikom in me gledala naravnost v oči.
‘Jebi se’, sem si mislil.

»Mi daš tobak?«
»Nimam ga.«

Bila je v rjavi oprijeti majčki z naramnicami, kratkih bombažnih hlačkah in nekih sandalih. Prijel sem jo za ramo in gledal kako se ji joški dvigajo, ko je dihala.
Odrinil sem jo, da se je nagnila na desno, ker sem menil, da se je usedla na moj zavojček tobaka, tedaj pa sem opazil, da tišči noge skupaj.

»Ja nimam ga pod ritjo, no.«

Vedno globlje je dihala in tiščala noge skupaj. Joški so se dvigali in dihala je kot bi ravno zmaknila žvečilne gumije v trgovini.

»Ok, Tina, ga pač nimaš …«, sem jo potrepljal po stegnu, ter za trenutek zastal na njem ter jo stisnil za bedro. Vedno bolj globoko je dihala. Majico si je potegnila gor, da je vsaj malo zakrila dekolte. Pogladil sem jo po nogi, najina pogleda sta se ujela, jaz pa sem v tistem segel med njeni nogi.

Začutil sem njeno vročo pičko, začutil sem kako je poskočila, a nogi je še vedno tiščala skupaj. S kazalcem in sredincem sem jo prav narahlo pogladil po muci skozi hlačke, da je malo razprli nogi. Segel sem po tobak, ki si ga je vtaknila mednje, da bi ga potegnil ven, a se kar ni dala.
Smehljala se je in upirala, jaz pa sem tobak tesno ob njeni pički uspel izvleči, medtem, ko sem jo z desnico na njeni rami tiščal nazaj, ter jo potem, ko sem ga že imel v roki z njim še počil po muci.

Zvil sem si cigareto, kadil, si naročil pivo in se sploh nisem oziral nanjo.
Pogovarjal sem se z Rokom, njenima prijateljicama, njo sem le ošvrknil s pogledom tako mimogrede.

Ni bilo več nagajivih iskric v njenih očeh. Bila je videti  jezna. Razočarana. Pohotna. Sladoled je polizala, tobak sem ji potegnil iz mednožja in uspelo mi je ohraniti mirno kri. Navidez.
Kurac se mi je kar pošteno dvignil. Upal sem le, da ni opazila. Ko mi je malo uplahnil v hlačah in me je prijelo scat, sem vstal in odšel na sekret.

Uscal sem se, si obrisal glavič, umil roke, popil požirek vode iz pipe, ter si pljusknil vodo v obraz. Nataknil sem si očala na nos in jo mahnil nazaj. Wc je bil v lokalu zadaj, do katerega si prišel skozi dolg hodnik, mimo štirih miz, kjer je potem zavil proti dvema avtomatoma in fliperju, ki je stal tik ob vratih od stranišča.

Pri tetrisu pa sem se skoraj zaletel v Tino, ki je šla proti wcju.
Vljudno sem se nasmehnil, izdavil kratek:«Pardon.« in skušal iti mimo.
Stopila je proti meni in me želela poljubiti. Umaknil sem se proti steni, ona pa je rinila vame.
»Daj oladi, pizda!«

A me je, kar se teh kurjaž in rajcanj tiče, žal predobro poznala. Zagrabila me je direkt za tiča in me zalizala. Do jebenih mandeljnov.
Žvaljala sva se tam ob steni, ona pa me je rinila proti wcju. Moškem. V kabino.
Zaklenila je in sedla na pokrov školjke. Odpela mi je hlače in mi potegnila kurca iz gat. Vtaknila si ga je v usta in ga začela fafati. Takoj, ko sem imel glavco v njenih ustih sem zavil z očmi proti stropu.
‘Here we go again’…

Sedela je z nogami narazen kolikor ji je širina kabine dopuščala in mi ga sesala. Jaz pa sem jo gledal. Njene joške v tisti majici in razkrečene noge.
Med fafanjem je imela navado zazreti se v oči in niti trepniti ne z njimi. Fafala ga je tako na tesno, da se je slišalo ‘PA’, ko ga je izvlekla.
Sedela je s kurcem v privzdignjeni roki, daje spominjalo na sceno iz Psiha ter ga drkala.

Vstala je, me zopet poljubila, se prijela z roko za mojo ramo, sezula najprej en sandal, si slekla kratke hlače in tangice, oboje  obesila na obešalnik na vratih ter se nazaj obula. Vročekrvnica se ni prav nič  obotavljala. Rit mi je naslonila na kurac in se podrgnila ob njega, dvakrat trikrat, potem pa ga je kar potegnilo v njeno vlažno pičkico. Držal sem jo za boke in jo fukal.
Prasica! Spet me je dobila na isto finto. Na to njeno preklemano fufljo.

»Prasica nemarna!«
»O ja, daj me, daj me!«
Začela je vzdihovati in ker sem vedel, da je glasna, sem ji med nabijanjem pokril usta in jo fukal dalje.

»Aaa, pizda ti materna!« sem zaklel, ter jo užgal po riti.
»Ugriznila si me!«
»Oprost’ oprost, nisem hotela.« in se mi divje nabijala na kajlo. Sedaj je sama zagrizla v svoj palec in se mi vrtela na kurcu, da sem čutil kako poka.
Tiho ji je prišlo, jaz pa sem skoraj odtrgal držalo za papir, ko sem ji špricnil v pičko.

Naslonil sem se nazaj na hladne ploščice, ter z roko na čelu dihal kot bi odtekel maraton. Slišal sem curek in odprl oči, sedela je na školjki, lulala in me gledala.
Segla je proti meni, se narahlo dotaknila mojih jajc in jih dvignila, da jih je imela z uplahujočim tičem vred na dlani ter me potegnila k sebi.
Vzela ga je v usta, mi posesala glavico, potem pa si je obrisala muco in me zalizala.

Ko si je oblačila hlačke se je seveda z ritjo obrnila k meni. Pustil sem jo iti naprej, jaz pa sem naredil še en požirek vode iz pipe in izpljunil.
V ustih sem imel okus po pivu, sladoledu, tobaku, lastnem močefitu in njeni pički. Vsega tega sem bil pri njej vajen, le priokus po sladoledu je bil nenavaden.

Ko sem prišel ven ni nihče rekel ničesar. Jim je bilo jasno kaj bo, preden je bilo
jasno meni. Usedel sem se nazaj za mizo, pivo je bilo še vedno mrzlo, dan je bil še vedno vroč.

Gledal sem v krošnjo kostanja in skozi zobe, ne da bi se obrnil k njej rekel:« Daj mi pofukan tobak nazaj …! Takoj!«

 

 

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.2 / 5. Število glasov: 6

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!