Dišalo je po dežju in se pripravljalo na nevihto, jaz pa sem bil sam doma, stari so bili na morju. Počutil sem se čist butasto.. Prijatelji so bili povečini na morju. Ležal sem na postelji in res nisem vedel kaj bi počel sam s seboj. Niti drkat se mi ni več dalo, tako kot po navadi, ko mi je dolgčas. Bolela me je že roka. Tisti dan sem res že prevečkrat.

Poklical sem nekaj prijateljev, ki so bili doma, da bi kam šli in skupaj kaj popili, a se nobenemu ni preveč dalo. Že včerajšnji dan smo pili kot nori. Ničesar drugega se mi ni dalo, bil sem ful zabediran. Šel sem kar spat. A ne za dolgo. Hitro me je zbudil telefon. Pizda, kdo me ravno zdaj rabi, sem si rekel sam pri sebi in hotel prekiniti.
Ko sem videl kdo kliče… Bila je Tajša, moja najboljša prijateljica… Zanjo bi naredil vse, stvari, ki jih ne bi za nikogar drugega. Imava res super odnos, zaupam ji kot nikomur drugemu in to med nama najbolj cenim. Sem že povedal da jo imam res fejst rad? Takoj sem dvignil.

“Šan, mi lahko nekaj pomagaš prosim, ravno se učim matematiko pa nekak ne razumem najbolje.”

“Kaj te matra?” sem ji rekel.

Vprašala me je nekaj kopliciranega, še sam nisem vedel kaj bi to blo…

“Pridi k meni,” se bova učila skupaj sem ji rekel..

Dobro, samo zmenim se doma in pridem… Čez kake pol ure je že pozvonilo pri vratih, šel sem in odprl. Seveda je bila Tajša. Nasmejana in dobre volje tako kot ponavadi, v oprijetih kavbojkah in majici z ravno pravim dekoltejem, ki je bila od dežja malo mokra. Zgledalo je… Uff, dobro!

Povabil sem jo noter, ji dal brisačo da se je obrisala. Takoj sva se začela pogovarjati kar o vsem mogočem, tako kot sva to običajno počela… Premaknila sva se v mojo sobo.. Mislim, da se kar nobenemu ni dalo preveč učiti. No, bilo je tako kot vedno. 🙂
Gledala sva se v oči in se rahlo nasmihala drug drugemu. Punca mi je bila.. Všeč.

Začela sva se pogovarjati o nama, malo sva se spominjala vsega… Gledala sva se v oči, se nasmihala drug drugemu, z obrazi sva si bila čisto blizu. Čutil sem njeno dihanje. Koža se mi je naježila.

Bil sem čisto znerviran, malo sem sanjaril.. Včasih sva si pisala lupčke, srčke, še zdaj včasih ko sva se pogovarjala.. Ne vem kaj me je prijelo, a takrat sem to moral narediti. Dal sem ji lupčka. Jooj, kak bo zdaj reagirala sem si misli in bilo me je kar malo strah. Malo me je presenečeno gledala, nato pa približala glavo in mi dala lupčka nazaj. Spet se je začelo. Sprva čisto nežni lubčki, čisto rahlo sva se dotikala. Nežno sem jo pobožal po licu.. Ona pa me je rahlo objela. Pritisk mi je narasel, pa tudi vroče mi je postalo.

Za hip sva nehala, se pogledala, nasmejala drug drugemu in se vzela nazaj. Kmalu niso bili več samo nežni lubčki… Takrat sem si jo res želel, kar težko sem dihal.

Na stolih nama je postalo malo neudobno, bilo je malo preveč.. Vstala sva, pogledal sem jo, potegnil k sebi, jo naslonil na steno, se je najprej rahlo dotaknil z nosom, potem pa spet počasi…
Prevrnil sem jo na posteljo, jo pogledal v oči, v katerih sem videl, da bo danes še pestro. Roko sem ji dal na ritko, z drugo pa sem jo zgrabil za roko, malo pod dlanjo.

Začel sem jo šlatati za joške in enostavno nisem mogel nehati. Bilo je.. Najboljše. Malo pizdunko bi najraje zaklenil nekam in si jo vzel vsak dan. Neverjetno me privlači.

Ko me je naslednjič še bolj poredno pogledala… Itak mi je bilo takoj vse jasno.
Spodaj sem jo prijel za majico in jo slekel. Ne spomnim se, kdaj sem bil nazadnje tako potreben. V gatah sem bil čisto trd, z njim sem rahlo drgnil ob njeno telo, tako da ga je v redu čutila.

Obrnila sva se, potem pa spet eden tistih njenih porednih pogledov, ko mi srce kar podivja. Vsedla se je name, dala roki za moj vrat in začela z boki nagajivo migat. To me rajca!

Vsedla se je malo nazaj in me z desno roko začela šlatat. Odprla je pas in mi na hitro slekla hlače. Ostal sem v črnih boxarkah, ki so bile že malo mokre. Mala porednica pa se je vsedla nazaj in me hotela še bolj zmešat.

Začel sem z nežnimi poljubi po vratu, počasi sem postajal malo bolj divji. Odprl sem ji moderček in ga slekel. Hotel sem jo čimprej videti golo.

Prevrnil sem jo iz sebe in ji slekel hlače. Ko sem videl, kaj ima oblečeno… O fak!!!! Zgledalo je… Rdeče čipkaste tangice.. Ne bi moglo zgledati boljše!!! Veš kaj mala? Sexy si 😀
Malo se mi je nasmejala, tak, poredno, mačka mala. Polizal sem jo po vratu in jo zalizal. Začela me je šlatat preko gat, bil sem ziher, da bodo počle po šivu.

Malo sva nehala, pokazal sem ji, naj se vleže in iz omarice vzel tekočo čokolado. Veš kaj bo s tem, ne?
Malo sem ji namazal po vsaki bradavički, še malo pa proti muci. Začel sem ji lizat, naprej iz ene bradavičke, potem pa še iz druge in potem navzdol, proti tamali. Poljubljal sem jo najprej malo pod popkom, po stegnih in jo začel božat preko tangic. Vedel sem, da ima to rada. Na koncu sem ji slekel še tangice in jo začel najprej počasi lizat. Bi to rada? Vtaknil sem ji prvi prst, dovolj ji ni bil niti drugi.

Z globokim dihanjem je povedala vse. Če bi lahko, bi delal to vsak dan, vsak dan bi jo obdelal kot noro.
Pokazala mi je, naj pridem iz postelje in vstanem. Začela mi je podrkavati, nato pa pokleknila pred mano in začela fafat. Ne vem ali je bila minuta, ali jih je bilo pet. Prišlo mi je.. Takoj. Znaš punca!

Vlegla sva se, in se začela gola rajcat drug ob drugem. Videl sem, da uživa, potrebnica mala. Kurca sem ji dal na njeno pičko in nekaj časa drsal med ustnicami, nato pa sem ji ga porinil noter. Prvo malo počasi, potem vedno hitreje. Nežno.

Prijel sem jo za roko, jo malo stisnil, tako, da je vedela, da mi je prišlo. Čez kakšno minuto je tudi njej.
Nasmejala se mi je, tisti njej zadovoljen in srečen nasmešek. Vrnil sem ji z lupčkom in jo začel malo cartat… 🙂

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!