Erotična zgodba

Poznala sva se od otroštva, takrat sva bila ves čas skupaj. Vem, da je bil od nekdaj malce zatreskan vame, vendar sem se delala, da tega nisem vedela. Nekako mi je preveč pomenilo njegovo prijateljstvo in nisem želela, da bi se prenehalo. Bil je čeden, ampak jaz sem ga vedno videla samo kot prijatelja in zaupnika. Vedno je bil ob meni, ko me je nekdo razočaral in je bil moja opora, rama za tolažbo. Zdi se mi, da sem njegovo naklonjenost do mene celo rahlo izkoriščala.

Po srednji šoli se nekaj časa nisva videla, saj sem šla v Ljubljano študirat, on pa je ostal v najinem mestu. Včasih sva se slišala, ampak samo na hitro, lahko bi rekla, da je najino prijateljstvo počasi usihalo. Odločila sem se, da pred koncem faksa pavziram, naredim diplomo v miru in tako sem se za nekaj časa vrnila domov. Začela sva se spet dobivati in se spominjati starih časov. Nekega dne sva se zmenila, da bova šla na pijačo in malce naokrog. Spila sem malce vina in noro sva se zabavala. Nato sva šla na sprehod, bila je že noč, na ulici ni bilo nikogar več. Bilo je poletje, oblečeno sem imela lahkotno, dolgo obleko brez naramnic, spodaj nisem nosila modrčka.

Mojo muco so pokrivale seksi čipkaste tange. Bile so prosojno bele barve, čez se je videl obris moje sveže obrite pičke. Obrita sem bila na lepo tanko črtico, kot, da bi vedela, da se bo te noči nekaj dogajalo. Rahlo me je zazeblo in moje joške so se postavile pokonci. Videla sem, da je to opazil, in me privil k sebi. Prav zares mi je ugajalo, svojo roko je spustil malo nižje na mojo rit in me narahlo stisnil. Kako mi je ugajalo, čutila sem pritisk v svoji pički in začutila sem kako postajam mokra spodaj. Bila sem potrebna kot hudič, saj že nekaj časa nisem bila z nikomer. Tako zelo sem si zaželela njegovega kurca v sebi.

Moj prijatelj je bil visok in res zelo čeden, njegovi daljši rjavi lasje so mu padali čez oči in zdel se mi je tako zelo noro seksi, spraševala sem se zakaj neki tega nisem opazila že prej. Imel je lepo telo, ravno prav mišičasto. Začutil je mojo potrebo, ni se mogel več obvladovati in me je zalizal. Noro je bilo čutiti njegov jezik v na mojih ustnicah in v ustih. Še vedno je bil zatreskan vame, in meni je ugajalo, da je tako. Dvignil me je, z nogami sem se ga oklenila, nato me je močno potisnil ob zid bloka. Čutila sem njegov kurac na sebi in komaj čakala, da mi ga zabije v pizdo. Nato mi je prišepnil: »Ne tukaj.« Potegnil me je za roko in peljal k njemu domov. V najemu je imel majhno garsonjero.
Nisem se mogla več zadrževati, čutila sem kako mi divje utripa v pizdi, ki je bila vedno bolj mokra. Ko sva vstopila, sem se prislonila nanj, ga močno poljubila, z roko sem mu šla skozi lase. Vedela sem, da po tej noči ne bo več kot prej, vendar sem si ga tako želela, da mi je bilo ta trenutek za vse čisto vseeno.

Obleko mi je potegnil dol, pred njim sem stala samo v tangicah, prijel me je za joške in mi lizal nabrekle bradavičke. Slekla sem mu majico in občudovala njegovo lepo telo. Odpela sem mu zadrgo na kavbojkah in božala njegov kurac. Kako je bil trd, prava skala. Prestavila sva se na kavč, usedel se je, pokleknila sem pred njega, njegovega korenjaka sem osvobodila iz hlač in ga začela obdelovati. Vzela sem ga v usta. On me je držal za lase in me divje nabijal na svoj kurac. Nato me je dvignil na kavč, bila sem na vseh štirih, z rokami mi je na široko razprl ritnici in me polizal po pički. Zastokala sem od užitka, skoraj sem eksplodirala. Rotila sem ga naj mi že končno zabije batino v razmočeno pičko. Napičil me je od zadaj, kar teklo je iz mene.

Z eno roko sem si dražila ščegetavček z drugo pa se trdno držala kavča. Nabijal je in nabijal, prišlo mi je zelo hitro, ječala sem od užitka, moje telo se je treslo. Usedel se je nazaj na kavč in me potegnil nase. Še vsa omotična sem se usedla na njegovega kurca. Z eno roko me je božal po joškah, z drugo pa je dražil moj anus. Ni trajalo dolgo, da mi je prišlo še enkrat. Bila sem čisto v svojem svetu, cela sem se tresla, nohte sem zapičila v njegove rame in ga zalizala. Nisem želela, da on ostane zapostavljen, njegov kurac sem spet vzela v usta. Okus je imel po moji pički, oba sva noro uživala in vzdihovala od ugodja.

Začelo mu je prihajati, moja usta je napolnil s svojo vročo spermo. Potegnil me je dol s kurca, z glavo sem se naslonila na njegov trebuh, tako sva ostala še nekaj minut. Božal me je po laseh, in žgečkal po hrbtu. Kot, da bi vedel, kaj mi ugaja. Te noči sva se še enkrat noro dobro pofukala. Zjutraj sem se zbudila prva, nisem ga želela buditi, odšla sem. Vedela sem, da nikoli ne bo on pravi moški zame. Kmalu sem odšla nazaj v Ljubljano in nisva se več veliko videla. Obema je ostal lep spomin na najino noč.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.1 / 5. Število glasov: 13

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!