Poletje je. Tisto pravo. Vroče. Divje. Ko sem se včeraj zvečer peljala skozi mesto je igralo, pelo, me vleklo v svoj objem. Toplo je bilo. Ravno prav, da mi je tisto mini krilce pokrivalo ritko, ko sem gonila pedala svojega korenjaka. Vohala sem poletje. Rukola, ko se peljem mimo picerije. Draga cigara med ozkimi ulicami. Cenen parfum, tistega mladega moškega, ki kar kliče po sexu. Danes bi rad eno pofukal… Pa ne bo! Prav nobena  ga ne bo zavonjala preko tega cenenega smrada.

Jaz na kolesu, pa kot puščica mimo ljudi. Edino moja lučka in brenčanje dinama jih opomnita, da sem tu še jaz. Mudi se mi domov. Danes ni nikogar v stanovanju. Danes sem sama.

Ko stopim preko vhodnih vrat, torbico vržem na tla. Sezujem čevlje, porinem krilce preko bokov, da kot zavesa na odru pade na tla, slečem majico, odpnem modrček. In samo v spodnjih hlačkah stopam preko sobe, da zagrnem zaveso na oknu. To je vse za danes, dragi sosedje.  Nato slečem spodnje hlačke. Gola tako stojim na hodniku in se začnem božati. Ljubkujem vsak košček mojega telesa. Usedem se  na kavč, ter široko razprem noge. Na roko si kanem malo otroškega olja. Nato kanem še dve kapljici na ščegetavček, in pustim, da mi kapljica spolzi med nogami vse tja do ritke. Najprej zakopljem eno roko proti mednožju. Nato še drugo. Z nežnimi, a čvrstimi gibi si jo manem. Pod prsti že čutim tisto prijetno mokroto, ki mi prijetno masti muco.  Dražim se. In ko čutim, da mi že skoraj pride umirim gibe, ter uživam naprej. Potem pa čutim, da ne morem več zadrževati. Z dvakrat večjo hitrostjo drgnem in drgnem. Ko me kot val morja zadane, ter me porine nazaj. Dvignem rit in uživam v utripanju ščegetavčka in nenamernemu krčenju mišic.

Ležim gola na kavču. In uživam v trenutkih same s seboj. In prav nič me moti, da se bo pica z rukulo pojedla sama. Da se bo cigara pokadila. In da bo tisti modelček šel sam domov s polnimi jajci. Jutri pa bo seveda vsem razlagal, kako je včeraj noro sexal.  Ah, poletje lepo diši!

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!