Sreda. Dan, ki se že bliža koncu tedna, dva turobna dneva sta hvala bogu že mimo. Sredina tedna, to mi že bolj paše. Misli mi že bežijo tja, kjer je brezdelje in sproščen moj duh, zamisel, da se odpeljem sama v savno. Ni mi nikogar za klicati, da bi mi delal družbo. Ni mi do čvekanja, želim se sprostiti, občutiti telo, lahko kot pero. Se srečati le z dušo, biti mirna in v tišini. Kot nalašč, je kopalna torba že pripravljena z vsebino, ki jo potrebujem za savnanje. Odhitim po stopnicah, se vsedem v avto in spreleti me občutek, da se bo danes zgodilo nekaj kar mi bo zelo všeč. 10 minut in že odvržem prvi kos oblačila v garderobi. Preoblečem se v kopalke in sledim vonjavam eteričnega olja. Tam zaposlena mi ponudi v rolo zavito trdo brisačo. Pod stopničkami so predalčki v katerih se odložijo vsa odvečna oblačila, ki ne spadajo v kontekst savne. Torej sem že v Evinem kostumčku.

Zmočim se z mrzlim tušom, vse celice mojega telesa otrpnejo, za trenutek si zaželim nekaj toplih kapljic, da ublažijo to bolečino, ki je spreletela moje premraženo telo. Sicer pa sem to potrebovala.

Spozabila sem se in se prepustila dotikom kapljic, ki so nežno božale moje željno telo. Aa, saj res, vrnil se je občutek izpred nekaj dobrih minut, občutek, da se bo nekaj zgodilo, medtem ko so bile vame zagledane tuje oči. V istem trenutku sem streznila misli, pograbila brisačo, nakar se mi v tej naglosti spotakne. Padem. Neroden občutek. Začutim, kako zardim, se borim, da vstanem, ko na levem boku začutim dotik. Ponudi mi svojo dlan in mi pomaga vstati. Spogledava se, začutiva, da najin par oči govori isti jezik. Da mi je sledil v aroma savno, me sploh ni zmotilo, saj je s tem udejanjil moje skrite želje. Kot zanalašč je savna prazna. Stuširam kotiček na katerega se uležem, in komajda se skozi paro vidi njegova postava.

Uležem se na trebuh. Čeprav obrnjena stran, čutim kako njegov pogled boža moje prepoteno telo. Všeč mi je. Počasi obrnem glavo proti njemu in se mu nasmehnem. Vrne mi ga. Čuti se napetost. Narahlo razprem noge. V trenutku razume moj namig. Brez besed prisede bližje in začne s konicami prstov nežno drseti po mojem zadnjem delu nog navzgor. Vse bliže je mednožju in to me vzburi. Preseneti me, ko zaobide mojo že mokro cvetko. To me še dodatno vzburi. Nadaljuje z lahkimi dotiki po ritki in se ustavi ne predelu hrbta. V tistem se obrnem, stopim z nogami na tla in se mu vsedem na kolena.

Priklene me nase in se začneva poljubljati. Ostaneva brez sape. Močno me prime in me v zraku obrne proti sebi, si me približa in tako je že v meni. Kar nasadil me je. Vdihnila sem paro in vonj svežih pomaranč, izdihnila pa besedo še. Držim in oklepam se ga z nogami, roke mi polzijo po njegovih ramenih in hrbtu. Drži me za ritko in me divje dviguje in spušča. Počutim se kot kasač, in skupaj divje jahava proti orgazmu. Še močneje me prime, ugrizne za vrat in s tem pospeši moj orgazem. Gleda me z rahlo odprtimi očmi in vdihajoče reče: Prihajam.. Vroče kapljice, ki padajo iz stropa se pomešajo z njegovo toplo, brizgajočo spermo..Razmažem jo po sebi in si obližem prste..Še en daljši nasmeh in vsedem se nazaj v svoj kotiček. V tistem trenutku se odpro vrata in para zamegli vstopajoč par.. Oba prisedeta na mojo stran, kot bi bila magnet. Morda imata kakšno željo. Sicer pa, jaz sem pravkar opustila željo po še..Vstanem, pogledam še zadnjič moji izživeti fantaziji v oči in zaprem vrata za seboj.

Gabriela

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!