Kaj je na ženskem telesu vodnjak užitkov?

Seveda gre za ženski vrelec naslade, po drugi strani pa tudi vrelec novega življenja, ki se ob porodu zelo razširi.

Ta vodnjak užitkov pa lahko imenujemo z različnimi izrazi.

Nekateri izrazi so lepi, nekateri malo manj lepi, ampak v vsakdanjem življenju oziroma v moških in v ženskih pogovorih jih pač uporabljamo : vagina, lulika, mucka, miškica, pizdica, pičkica ali še kakšna druga imena.

Takšna imena jim dajemo tako moški, kot tudi ženske. Včasih so ženske še mnogo hujše pri izražanju kot moški.

S eveda ima vsak ženska luliko, ki je ena in edina oziroma edinstvena. Vsaka ima svojo obliko, svojo velikost, svojo obliko in velikost ščegetavčka, svoje ustne.

Po mojem so lulike kot prstni odtisi, se pravi, da so UNIKATNE.

Seveda imajo vsak svoj vonj. Nekatere omamno dišijo, nekatere imajo močan vonj, pa naj si bo to lep, dišeč vonja ali pa celo, da ne rečem grdo, neprijeten vonj, grozljiv vonj ali celo vonj po smrdljivih ribah.

Se opravičujem drage dame, ampak tako pač je.

Ti vonji so zelo različno odvisni seveda od same nege imetnice te lulike, potem je seveda vonj odvisen od starosti, ker po 40-tem letu starosti imajo ženske lahko težave s kakšnimi hormoni in seveda niso krive, da imajo njihove lulike malo manj dišeč in malo manj prijeten vonj.

Seveda one dišeče lulike so tudi bolj prijetne za oralno obdelavo (lizanje).

Ker sem imel kar nekaj žensk in so bile tudi različnih starosti, so imele vse te lulike svoje posebnosti. Nikakor se seveda ne morem
spominjati vseh teh lulik, da bi lahko našteval, kakšno je imela ena ali kakšno je imela druga. So mi pa nekatere seveda ostale v spominu.

Neka moja ljubica je imela omamno dišečo luliko, z lepim in vročim ščegetavčkom, katero sem z veseljem obdeloval z jezikom. Bilo je tako, kot, da bi se poljubljal z njo, z luliko seveda. Neizmerno sem užival v jezikovni obdelavi njene lulike in vedel sem, da tudi ona ob tem izredno uživa.

Nasprotno pa sem enkrat imel neko ljubico, ki je bila seveda čista, z lepo pobrito luliko, je pa imela blazno moteč močan vonj, skoraj bi lahko rekel, da je bil to vonj kakšne skuše ali postrvi, ki že kakšen dan ali dva leži v prtljažniku avtomobila na visoki
vročini.

Seveda mi oralno zadovoljevanje njene lulike ni pasalo, čeprav je bilo njej zelo všeč.

Ampak enostavno je bil njen vonj premočan, tako, da sem poslušal lizanje preskočiti, če se je le dalo.

Seveda je ščegetavček del ženske lulike in tudi po tem, bi se dalo ženske razlikovati oziroma jih identificirati, tako kot pri prstnih odtisih.

Nekatere imajo seveda ščegetavček, ki je zelo majcen in ga komaj začutiš, ko zadrsaš z jezikom po njemu. Nekateri ščegetavčki pa so tudi zelo veliki, tako, da jih z lahkoto primeš z obema ustnicama in ga posesaš kot muhico na prsih.

Taki ščegetavčki so mi blazno všeč, ker se z njimi lahko poigravaš in s tem seveda neizmerno zadovoljuješ svojo partnerico.

Pa kaj je boljšega pri sexu, da ženska strastno vzdihuje, dregeta, če ne že kriči od zadovoljstva?

Ker se menda lahko moški penis izmeri na uč, ne da bi si moški slekel hlače, glede na velikost stopala, velikost nosu ali na
razdaljo od konice mezinca in konico palca v iztegnjenem stanju, se lahko menda po velikosti ženskega nosu opazi, kako velik
ščegetavček ima ženska. To je zraslo v moji domišljiji, ker še nisem imel še ženske z velikim nosom.

Je pa res, da si velikokrat v domišljiji oziroma v sanjarjenju ob pogledu na ženske predstavljam kakšen ščegetavček ima ženska.

Seveda je tudi vhod v sam vrelec naslade zelo različen. Nekatere so zelo tesne, nekatere zelo dostopne, da kar padeš vanjo (seveda je to
tudi odvisno kakšno orodje imaš sam). Absolutno je to tudi odvisno od starosti imetnice tega vrelca, kakor tudi od tega, ali je ženska
že rodila enega, dva ali celo več otrok.

Ste že slišali za tisto Japonko MATAKA KAJAMA?

Seveda se lahko nekateri moški potem pritožujejo, da ne tesni več tako, kot je včasih in potem si zaželijo odnosa v ta drugo, zadnjo
luknjico. Saj ne rečem, človek mora to tudi poskusiti, ampak ne pa kar naprej.

Nekje sem prebral, da je nekdo pač poskusil analni odnos z ženo, potem pa je to hotel kar naprej prakticirati. Halooo.

Ne se hecat. Če si želiš to, potem pa pojdi med homoseksualce, pa boš lahko skoz in skoz rinil v ta drugo.

Lulika je pa le lulika.

Neka prijateljica mi je povedala, da bi si pri 45.tih letih dala POMLADITI LULIKO.

Ha. Kaj naj ji rečem? Saj veste, menda se lulika v 100.tih letih »znuca« za 1mm.

Z raziskovanjem sem za enkrat zaključil, ker sem sedaj zvest eni in edini moji partnerki. Kaj bo pa prinesel čas, se pa nikoli ne ve.

Avtor: Mike1968
Vir fotografije: http://tinytightpussy.tumblr.com/image/154447072541

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 1 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!