Zaprl je vrata za sabo, odložil ključe in telefon na polico in stopil proti kuhinji. Naslonil se je na podboj vrat, z roko v žepu in se namuznil. Sedela je na stolu, v pižami, z rdečim nosom, zabuhlimi očmi, objokana. Pogledala ga je in bruhnila v jok.

”Voda za kavo mi noče zavreti…” je hlipala.

Nasmehnil se je in stopil k njej. Pokkleknil je pred njo, vzel njen obraz v dlani, jo poljubil na nos in ji s palcema obrisal solze z lic.

”Lubi, če ne boš kmalu rodila, te bom moral utopiti.”

Skoraj se ji je čez obraz narisal nasmeh, skoraj, a namesto tega so se ji zopet ulile solze.

”Saj vem, pa ko rodim in če se v kratkem času spet ne uravnovesim, prosim če me res, ker takole ne morem živeti!”

Zasmejal se je.

”Pridi sem, prismoda moja.”

Prijel jo je za roke in jo potegnil k sebi. Pobožal jo je po licu in jo poljubil. Z jezikom ji je oplazil ustnice, šel z roko v lase, ji potegnil glavo nazaj in jo poljubil na vrat. Zastokala je. Z roko je zdrsnil čez hrbet in jo zagrabil za rit. Kakšna rit! Že je mislil izreči kak kompliment, pa se je spomnil, kako je bilo nazadnje, ko ji je rekel kako fantastično rit ima in da se od zadaj sploh ne vidi da je noseča. Čisto je padla ven in ga nazjala, da naj ne kvasi bedarij, da se z lune vidi da je noseča… Ampak on je oboževal njeno rit, že prej je bila bomba, zdaj pa je bila še bolj polna, jedra, čvrsta. Še bolj divje, strastno jo je poljubil, porinil ji je jezik v usta, skušal jo je priviti k sebi, vendar je bil vmes ta ogromen trebuh. Obrnil jo je okoli, jo pobožal čez joške,polne, težke, skozi majčko je čutil nabrekle bradavičke, s trdim kurcem se je podrgnil ob njeno rit in se ji zagrizel v vrat.

”Pacek, nehaj..” je zastokala.

”Saj veš da sem totalno nesposobna in neprimerna za pofukat.”

”Ne bi se mogel spomniti nobene bolj primerne…” je zamrmral, ji segel pod majico, pod roko je čutil mehko, napeto kožo trebuha, ko je počasi drsel dol, v hlačke.

”O fak, kako si mokra…”

Z rokami se je oprla na mizo, stopila narazen in se z ritjo podrgnila obenj, ob kavbojke, skozi katere je vanjo butal trd, utripajoč kurac. S prsti je zdrsnil v vlažno, vroče meso, zdrznila se je in zastokala, ko ji je nekajkrat podrgnil ščegija in ji nato vtaknil prst v pičko. Z drugo roko ji je potegnil dol pižamo in hlačke, se spustil na kolena, jo zagrabil za ritnico in jo poljubil. Obrnila se je, si slekla majčko in zbrcala stran pižamo in hlačke. Stala je pred njim, gola, s krasnimi joški, ogromnim trebuhom in lepo, vlažno, gladko pičko, ki jo krasila tanka črtica na kratko pristriženih dlačic. Ni mu bilo čisto jasno, kako ji to še vedno uspe. Enkrat ji je predlagal, da ji pomaga pri britju, ko se je pritoževala zaradi trebuha, pa ga je skoraj ubila s pogledom. Lahko jo je lizal, fukal, lahko je z njo počel kar je hotel, ni pa je smel niti gledati, ko se je brila. Ali lulala. Ali si umivala zobe. Kdo bi to razumel. Niti ni več poskušal razumeti vseh teh njenih fint. Prijel jo je za boke in z licem podrgnil ob njen trebuh. Zahihitala se je.

”Pikaš!!”

Z rokami je segel med stegna, da se je še bolj razkrečila, s konico jezika je obliznil tisto črtico dlačic in se prisesal na pičko, da je kr trznila. Glavo je nagnila nazaj, mrmrala in stokala.

”Mmmm, ja….kako to dobro delaš…”

Z roko mu je šla v lase in ga ga še bolj prižela k sebi. Lizal in sesal ji je ščegija, ji vtikal prste v tesno, mokro pičko, da se je kar zvijala, ko ga je zagrabila za lase in ga povlekla navzgor, ga zalizala in mu začenjala odpenjati pas na hlačah.

”Daj že končno, pofukaj me in ne mečkaj toliko!!”

Potegnil si je kavbojke dol, do kolen, ona pa je vzela kurca v roko, s palcem pobožala vlažno glavico, se obrnila in mu ponudila tisto fantastično rit, z rokami uprta ob mizo. Nastavil je kurca, pa je takoj sunila nazaj in se nasadila nanj, do konca. Vedno ga je hotela takoj, čimprej, celega. Saj ne da bi imel kaj proti…

”Če se mi fuka, hočem fukat! Takoj!!” je večkrat rekla.

Držal jo je za boke in jo vlekel na kurca, ona pa je suvala nazaj, mešala s tisto ritjo, da se mu je temnilo pred očmi, vedno bolj divje, moral je paziti da ne bi s trebuhom preveč butala ob rob mize. Za trenutek se je ustavil, pa je segla z roko nazaj, mu zarila nohte v ritnico in ga povlekla vase.

”Kaj zdaj delaš, fukaj me, ne mi zdaj čakat, pofukaj me, prosim…”

Razmišljal je, da bi jo pstavil v kak drug položaj, vendar se iskanje fuk položajev z nosečo žensko ponavadi konča tragikomično, zato jo je spet zagrabil za boke in ji ga zarinil. Zasopla je.

”Ja, končno…Ne mi zdej nehat, samo daj…Nabriš me, ne nehat, ne nehat…”

Nabijal je vanjo, ona pa mu je prihajala naproti, stokala, sopla cvilila…

”O fak, o fak, dej zdej, dej zdej…jaaa….”

Močno jo je zagrabil, da se mu ne bi izvila, še nekajkrat sunil vanjo, ko jo je stresel krč, prišlo ji je divje kot ponavadi, celo telo ji je zvilo v krču, noge so ji klecale, poskušala se mu je izmuzniti s kurca, vendar jo je močno držal, dvakrat ga je še zabil vanjo, nato pa tudi sam končal, špricnil je vanjo in jo trdno držal na kurcu, čutil je, kako se ji krčijo mišice, kako menca z ritjo. Počasi je prihajala k sebi, zdaj je lahko popustil prijem.

”Jebemti, ne vem če ne bom zdaj kar rodila!” se je zasmejala.

Umaknil ji je lase z obraza in jo poljubil. Izvlekel je napol mehkega tiča, segel po papirnato brisačo na polico in ga obrisal. Nato je pokleknil pred njo in še njej obrisal pičko. Nežno, skoraj skrbno. Spermo in njene sokove, ki so ji polzeli po stegnih. Poljubil jo je na ščegija, še enkrat pobožal ritnice, vstal, obliznil bradavičko in jo cmoknil na čelo.

”No, draga moja, kakšen je bil tvoj dan, poleg tragedije z vodo?”

”Cepec!” se je zasmejala in odšla v kopalnico.

Skomignil je z rameni in se nasmehnil.

”Samo vprašam. Samo vprašam…”

MoodyBlues

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!