Tega nisem pričakoval. Bila je najina tretja obletnica. Čakala me je za vrati. Ko sem izpod tuša prišel nag v s svečkami razsvetljeno sobo me je zgrabila za zapestje in nadlaket, mi zvila roko ter me porinila na posteljo. Še preden sem se zavedel kaj se dogaja sem že imel lisice na roki, ona pa me je zajahala od zadaj. Svojo golo obrito pičko je imela naslonjeno na mojo rit.  Kljub rahli bolečini v komolcu mi je kurac že začel otrdevati.

»Danes boš kaznovan za vse tvoje perverzije,« mi je šepnila v uho.

Obrnila me je na hrbet in zapela lisico na en konec postelje, potegnila drugo in naredila isto še z drugo roko. Zajahala me je čez trebuh. Zdaj sem si jo končno lahko ogledal. Imela je črne lateks nogavice, ki so ji segale do polovice stegen, svojo službeno policijsko kapo, okoli pasu pa pas s pištolo, pendrekom in vso ostalo navlako, ki jo policaji nosijo s seboj.

Kurca sem imel v trenutku popolnoma trdega. Njeni blond lasje so ji padali izpod kape do začetka vratu, njena prsa pa so izzivalno štrlela proti meni. Čeprav ni bilo mrzlo je imela bradavičke že popolnoma trde. Videl sem, da tudi njo vse skupaj zelo vzburja.

»Končno! Sem misli, da ne bom tega nikoli dočakal.« Še preden sem končal stavek mi je pripeljala klofuto po obrazu. Počasi se je nagnila k meni. Nekajkrat me je nežno poljubila na boleče mesto, na kar me je grobo prijela za usta, se perverzno nasmehnila in rekla.

»Tiho! Danes bom jaz govorila. Ti boš lepo pridno poslušal in naredil, kar ti rečem. Sicer jih boš dobil.« Pogledala je mojega trdega kurca in me čisto na rahlo  udarila po glavici. »Razumeš?«

»Razumem,« sem odgovoril jih dobil še po drugem licu.

»Rekla sem tiho!«

Pokimal sem, ona pa me je pobožala po kurcu in mi ga začela rahlo drkat, med tem ko je bila z glavo še vedno obrnjena proti meni in me gledala v oči.

»Če boš priden in boš naredil vse tako, kot ti rečem, bom mogoče na koncu poskrbela tudi za tole napetost tukaj.« Prijela me je za jajca in jih gnetla, s pičko pa se je začela prav počasi drgniti po mojem trebuhu. »Kako so polna. Sigurno bi jih rad spraznil. Ubogi revež, kdaj pa ti je nazadnje prišlo?«

»Saj veš…« sem rekel in v hipu obžaloval. Tokrat me je udarila po jajcih. Čisto na rahlo, pa vendar bolečina ni bila niti malo prijetna. Nasmehnila se je in rekla:

»Počasi boš skapiral. Ampak nič hudega. Rada imam take, ki jim bolj pozno pride.«

Zdaj sem jo že precej izzivalno gledal naravnost v oči, a sem bil tiho. Še nekajkrat mi je podrgnila kurca nato pa šla z roko od jajc preko korena do glave, kjer se je že nabrala kapljica spreme. S prstom jo je obrisala in jo počasi nesla v usta.

»Mmmmm. Vidim, da bi rad že šprical. Nič ne bo iz tega. Vsaj ne še prav kmalu. Najprej bom poskrbela zase.«

Vstala je in stopila nad mojo glavo, da sem imel njeno pičko naravnost pred očmi. Izza pasu je potegnila nekaj česar prej nisem opazil. V rokah je držala usnjen jahalni bič in se mi perverzno nasmihala.

»Poglej kaj sem si danes kupila,« je rekla in udarila z bičem po svoji dlani, da je glasno tlesknilo. »Ti je všeč?« Pokimal sem. »Sem vedela, da ti bo, ti perverznež.« Počepnila je nad moj obraz, da sem imel njeno razprto pičko centimeter od svojega nosu. »Rabila sem nekaj, da bom lahko dosegla tvojega kurca, če me slučajno ne boš dobro lizal.« Z bičem je segala nazaj in me, ne prav narahlo, udarila po njem.

»Au! Saj nisem nič rekel«. Še enkrat sem jih fasal. Tokrat močneje, daje orng zapeklo. Fak! Prasica se je dobro ufurala v svojo vlogo. »Ne ti meni govorit, kaj si rekel in kaj ne,« se je smehljala in me rahlo klofnila še po licu. »Stegni jezik!«

Svojo luknjico je spustila na moja usta, da sem imel ščegetavček nekaj milimetrov od nosu in sem se je dobro navohal. Dišala je po pički. Mokri, potrebni pički. Čisto nenadzorovano sem začel z boki rahlo suvati. Prijela me je za lase, se spustila s pičko še tistih nekaj milimetrov in se začela počasi drgniti po mojem obrazu in vzdihovati.

Ko sem še sam zastokal od užitka je z eno roko spustila mojo glavo, prijela za bič in me klofnila po glavici. Bolelo je, ampak fak, še bolj me je vzburilo, da sem z boki nehote še višje sunil v zrak.

»Kdo zdaj tukaj fuka, ti ali jaz?« me je vprašala in se še naprej drgnila po mojem obrazu. Nekaj sem zamomljal in še enkrat sem jih nekajkrat dobil po glavici. Tokrat me je ukrotila. Nič več nisem suval v zrak, samo še liza sem kolikor sem pač lahko. Vse bolj divje se je drgnila po mojem obrazu in mi zbijala v glavo tok od pištole, ki je med tem zlezel na njen trebuh,. Postajala je vse bolj glasna in mislil sem že, da ji bo končno prišlo, ko je odmaknila svojo pičko, mi sedla na prsa in rekla:

»Ne. Ne še. Skoraj si me spravil čez rob, ampak nočem, da mi takole pride.« Prijela me je za razbolelega kurca. Z eno roko mi ga je drkala, z drugo pa se je božala po ščegetavčku in si vtikala prst v mokro luknjico. »Hočem imeti nekaj trdega v sebi, ko mi prihaja. Misliš, da bi to šlo? Bi lahko dobila nekaj trdega v mojo pičkico? Glej kako je potrebna. Nekaj trdega rabi. Se strinjaš?«

»Nabij se mi že na kurca ti kurbica, če ne se mi bo zmešalo,« sem rekel že skoraj s peno na ustih. Za nagrado sem jih dobil najprej po licu, nato še z bičem dvakrat po kurcu tako močno, da sem glasno zatulil:

»Auuuu! To pa RES boli!«

Samo perverzno se je nasmehnila. Z usti se je spustila do mojega kurca in mi ga začela počasi fafati. Oči so se mi vrtele v glavi od užitka, ki sem ga dobil takoj za pekočo bolečino. Žal ni trajalo dolgo.

»Si zdaj potolažen?« je vprašala in se mi spet usedla na prsa. »Veš, ko sem govorila o nečem trdem nisem imela tebe v mislih.« Izza pasu je potegnila pendrek. Bil je zloščen do sijaja, čeprav so se na njem videli sledovi uporabe. Ampak tako, kot v tistem trenutku še ni bil uporabljen. Porinila mi ga je v usta in rekla:

»Fafaj!« In fafal sem, ona pa mi je med tem čisto počasi drkala tiča.

Kmalu je rekla: »Dovolj,« in mi ga vzela iz ust. Iz ene od torbic na pasu je potegnila tubo lubrikanta in ga začela mazati po pendreku. Nato je vzela pendrek in se začela z njim drgniti po pički.

»Ti je všeč?« je vzdihajoče vprašala. Prikimal sem. Nastavila si ga je na luknjico in si ga rahlo porinila v pičko. Zastokala je: »Oh ja. To sem rabila,« in si ga porinila še globlje ter me gledala. Primaknila se je k meni in rekla: »Liži mi rito«. To me je malo vrglo s tira. Še nikoli nisem nobene lizal po riti. Vprašujoče sem jo pogledal. Klofnila me je po licu in glasneje ponovila: »Liži mi rito!«. Stegnil sem jezik in ji ga naslonil na ritno luknjo. Bila je mokra od lubrikanta in sokov njene pičke, ki so se cedili s pendreka, tako da sem s konico zlahka prodrl vanjo.

»Oh ja, liži mi rito ti perverznež! Liži mi jo! Ne nehaj, še mi porini jezik!« je vzdihovala in si porivala pendrek v pičko. Spet sem začel nekontrolirano suvati s kurcem v zrak. Fak! Tako se je gonila na tisti črni gumi in me dušila s svojimi ritnicami. Stopnjevala je tempo in se vse bolj tiščala z ritjo na moja usta. Penderk je nekaj centimetrov od mojih oči vse hitreje izginjal v njeno pičko in slišal sem kako močno ji je začelo prihajati. Še danes nisem prepričan, ampak mislim, da ji je dejansko špricnilo iz pičke, ko ji je prišlo. Kakorkoli že, po obrazu sem bil čisto moker. Ječala je in se tresla in počasi obmirovala na mojem obrazu.

Potegnil sem jezik iz njene riti in začel opletati z glavo. Hotel sem reči, da naj se mi spravi z obraza, pa je ven prišlo samo »Mmmbmvvmbv.« Nejevoljno, pa vendarle, se mi je spravila dol, da sem lahko zadihal.

»Oprosti. Malo sem pozabila nate. Uau. To je bilo pa noro. Priden si bil.« Ulegla se je poleg mene in zamižala.

»Kh-khm,« sem se odkašljal čez nekaj trenutkov.

»Kaj?« je vprašala vsa omotična.

»Kh-khm,« sem ponovil in pomignil proti mojemu še vedno kot skala trdemu kurcu.

»Ah, ja,« se je nasmehnila, čisto zadeta od seksa. »Na njega sem pa malo pozabila. No, dobro si se odrezal. Nad vsemi pričakovanji, moram rečt. Mislim, da sem mu obljubila praznjenje.« Z glavo se je premaknila k mojim bokom, vzela kurca v roke in si ga z nasmehom na ustnicah začela ogledovati. Božala ga je od jajc do glavice.

»Ne skrbi,« je rekla »tudi ti prideš na vrsto. Ampak se ne mudi… šele začela sva.«

… se nadaljuje.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!