Stegnila je jezik in me polizala najprej po enem jajcu, nato po drugem. Prijela me je za kurca in z jezikom počasi polizala kapljico sperme, ki se je zopet nabrala na glavici. Tiho je zapredla, me pogledala v oči in mi ga začela hitro in divje fafati. Suval sem z boki in čutil sem, da mi bo prišlo.

»Oh ja,« sem začel vzdihovati, »Še mi ga fafaj! prišlo mi…« še preden sem končal stavek me je spustila, udarila po glavici in mi z drugo roko grobo potegnila jajaca navzdol. Hotel sem jo zgrabiti za glavo in pofukati do konca, a sem pozabil, da sem še vedno priklenjen za posteljo. Če lisice ne bi bile prave, bi jih verjetno odtrgal, tako pa sem samo frustrirajoče zatulil.

»Ne še. Sploh pa, kdo ti je dovolil, da se oglašaš?« je rekla in me še enkrat udarila po glavici, da sem se skremžil. Takoj zatem, ga je spet vzela v usta in počasi fafala, da sem vrtel oči od užitka. Kako kratka pot je od bolečine do blaženosti!

Nisem hotel, da neha, zato sem nisem rekel nič, samo globoko sem dihal in užival. A ni trajalo dolgo. Odpela je svoj policijski pas in ga vrgla ob posteljo ter vzela eno od svečk, ki so bile prižgane okoli postelje. Nato mi je zajahala obraz tako, da je bila obrnjena proti mojemu kurcu.

»Čakaj, kaj boš…« Nisem dokončal, ko je prvih nekaj kapljic padlo na moj trebuh. Pekoča bolečina mi je vzela sapo. Ona je med tem snela svojo službeno policijsko kapo, dala glavo nad moj trebuh in me božala s svojimi lasmi. Mimogrede je šla še malo čez še vedno boleče trdega kurca.

»Tiho,« je rekla in spustila svojo pičko na moja usta.

Čisto iz užitka, da jo imam spet v ustih, sem zastokal »Mmmm…« in spet se je malo voska zlilo po mojem trebuhu. Fak, v trenutku sem utihnil.

Med tem, ko se mi je s pičko spet drgnila po obrazu in vzdihovala, je v eno roko vzela mojega kurca, v drugi pa je še vedno držala svečo in mi vsake toliko časa kapnila nekaj voska, na notranjo stran stegen. Vsakič, ko mi je zlila nekaj kapljic na kožo, da me je presekalo, je takoj vzela mojega tiča v usta in šla nekajkrat z ustnicami in jezikom od glave do korena, ves ta čas pa je pridno drgnila svojo pičko od moje brade do nosu. Bil sem v peklu in bil sem v nebesih.

Čez nekaj časa je odložila svečo nazaj na svoje mesto, segla pod posteljo in dala nekaj v svoja usta. Ker sta njena mokra pičkica in rit zavzemali večino mojega vidnega polja, nisem dobro videl kaj.

Prijela me je za kurca in ga vzela v usta. Če ne bi imel njene pičke v ustih bi glasno zatulil, tako pa je ven prišel samo glasen »MMMMMMM!« Vrel vosek je zamenjala za ledeno kocko. Očitno si jo je že prej pripravila pod posteljo.

V usta je vzela samo glavico. Začela je krožiti z jezikom, tako da sem na eni strani čutil leden hlad, na drugi pa njen topel jezik, ki sta se izmenjevala. Noro!

»Oh ja! Oh, fak ja!« sem vzdihoval. Nič več ni bilo disciplinskih ukrepov. Nič več jih nisem dobil po kurcu, ali kjerkoli drugje. Fafala mi ga je in se mi vse bolj močno in vse hitreje drgnila s pičko po obrazu.

Ko se je led v njenih ustih do konca stopil je brez besed razjahala moj obraz, počepnila nad mojimi boki in se napičila na kurca. Njena mrzla usta je zamenjala njena vroča pička. Roke je imela naslonjene na moja prsa, gledala me je v oči, se nasajala na mojega tiča in vzdihovala. Ni trajalo dolgo. Oba sva bila zrajcana do roba in po kakšni minuti nabijanja sva se skupaj približala vrhuncu.

Njen prvi orgazmični krik je še mene pognal čez rob. Moj kurac je začel poplavljati njeno pičko s spermo. Prišlo mi je tako močno, da sem imel občutek, da mi bodo jajca eksplodirala. To jo je še dodatno vzburilo, da se je še bolj nabijala med tem ko ji je prihajalo. Ko sva končala se je, vsa šibka in tresoča, spravila iz čepečega položaja, ulegla obme in me objela. Svojo nogo je dala čez mojo, da je njena pička počivala na mojemu stegnu. Čutil sem spermo, ki je tekla iz nje in se mi razlivala po stegnu.

Nekaj časa sva z zaprtimi očmi blažena ležala drug ob drugemu, dokler nisem začel čutiti kljuvajoče bolečine v zapestjih.

»Bi me lahko zdaj odklenila?«

»Oprosti,« se je nasmehnila, vzela ključ in mi snela lisice. Čim sem lahko, sem jo prijel za lica in jo strastno zalizal. Pogledala me je v oči. Videl sem, da ji je malo nerodno, zdaj ko se je igra vlog končala.

»Ti je bilo všeč?« je vprašala.

Nasmehnil sem se in rekel: »Ne vem, kaj sem storil, da sem bil tako kaznovan…ampak povej, da bom lahko še enkrat.«

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 5

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!