Spet je bil eden tistih vikendov.

Sam doma in dogovorjen z njo da se vidiva. Z njo.
Skrivnost je moja in njena.Ona ne išče resne zveze, moja zveza pa traja ze deset let.

Prvic sva prešla iz statusa dobrih prijateljev v status “fuk frendov” lanskega decembra. Ni vazno, kako in zakaj. Vem samo, da nikoli nisem doživel slabega fuka… enkrat je pač boljše, drugič slabše, krajše, daljše … po 15 letih “aktivnosti” pa tako ali tako doživiš že skoraj vse. To, kar pa je bilo tokrat, je bilo enostavno za razred ali dva bolje kot vse do takrat. Po desetletju sem se ponovno počutil kot živčen najstnik, ki mu dekle prvič pusti, da ji sleče modrc ali odpne zadrgo in dalje, nižje …

Vedel sem kako izgleda naga. Skupni občasni dopusti, nočna “nudl” kopanja v lokalnem jezeru ter tisti večer pred več kot desetimi  leti. Tisti večer, ko sva pod posledicami alkohola, za gostilno v kateri smo ga skupaj popivali, v naglici drug drugega oralno obdelala – če se prav spomnem ona mene bistveno bolje kot jaz njo.

Ko sva tako drug drugega počasi slačila ter vmes globoko sopihala in prepletala jezike, sem komaj čakal, da sleče tiste oprijete kavbojke. Dovolila mi je, da ji hlačke slečem sam, bile so črne, tiste, ki jih sam imenujem “decike” in imajo na boku tam nekje 10 – 8 cm tkanine, ko pa preidejo čež hlebčka ritke, pa tudi niso nič širše. Dih mi je zastal, ko sem ji jih počasi potegnil proti kolenom.

“Lepa je!” sem presenetil samega sebe ko sem to izgovoril na glas… Res je bila, točno takšna kot sem jo imel po vseh teh letih v spominu. Zaril sem ji glavo med noge in počasi z jezikom taval od sčegetavčka pa proti globini in spet nazaj gor proti malemu gumbku. Vse kar je sledilo tisti dan je bilo samo menjava treh stvari: mene med njenimi nogami, nje na meni in na koncu njenih ust okoli mojega korenjaka… Ne vem več kolikokrat sva ponovila vse skupaj, vem le to da me je na koncu dneva vse bolelo.
Bilo pa je še nekaj. Izmed vseh deklet do zdaj je izstopala oz. izstopa ne le po vizuelno najbolj privlačni muci, pač pa tudi po dalecč najbolj… sej ne vem… okusna je še najbližja beseda. Že prej sem omenil da imam srečo da še nisem doživel slabega sexa, večkrat pa poslušam kako se kakšen kolega pritožuje da je imel neprijetno izkušnjo z lizanjem. No tukaj gre v drugo smer, tisti rahel okus po nečemu podobnemu, hm… morda vaniliji? Ne… nečemu sadnemu… ne tudi to ni. Okus pač, da ne moreš odnehat.

 

Ta sobota je bila spet ena tistih, “prijateljskih”. Tak je najin dogovor. Brez pocukranih telefonskih klicev, brez sluzastih sms-ov, občasni, celodnevni fuk…
Bila je ena jutranjih, takšne so ponavadi nedelje. Pogosto sem sam za vikende in če se izide se dobiva v soboto ter skupaj prespiva do nedelje. Tokrat ni bilo časa prespati, “samo soboto dopoldan imava” mi reče. Zapeljem se po njo, in ko prideva k meni se opraviči in izmuzne v kopalnico. Po slabih petih minutah se vrne. Črn modrc, črn korzetek do prsi ter seveda cčne nogavice in pasek za njih… Črn kompletek perila sem ze videl, korzetek ima na sebi prvič, moje darilo, vedel sem da ji bo vseč ter da je ena redkih dovolj pogumnih da ga tudi obleče… Ne prideva so spalnice, obtičiva v dnevni sobi na raztegnjenem kavču. Prvi kos oblačila, ki se ga znebim je modrc. Počasi se posvetim bradavičkam in joškicam. Njeni vzdihi postanejo krajši in višji, skoraj kot da bi imel pod sabo mlado krko dekletce in ne odrasle ženske. Čudno a grozno fukiš obenem. V navalu naslade spregledam da ima hlačke oblečene nazadnje in ko se tako trudim da bi odpel nogavice od pasu me prekine in nakaze naj slečem hlace… sem že tam. Dva potega in hlačke so na tleh, moja glava pa vedno bližje tistemu najtoplejšemu delu njenega telesa. Po nekaj minutah ji počasi zarinem prst v pičko, zavije z boki in zamomlja…. sam pri sebi se nasmehnem in prisesam usta na sčegetavček. Prime me za roko in jo nese k ustom ter počasi polize svoje sokove s prsta in ga začne sesati, “počasi” si mislim, tudi ti prides na vrsto, vem da rada fafaš.
Zajaha me… od tu naprej je vse mešanica vrtenja v glavi in megle… Občasno, če se preveč približam orgazmu, se dvigne s kurca, se zlobno nasmehne in s tihim: “a-a” nakaže da me še ni pripravljena odrešit. Muco prisloni na curaka in jo začne drgnit po njem, od glave pa do jajc. Pa spet navzgor in navzdol. Sploh ne vem več kaj bolj paše. To ko ga pogoltne njena muca ali ko ga “drka” z njo… Čez nekaj minutk se spet nasadi in sledi mešanje z boki.
Vedno pa na koncu sledi posladek… tisto ko se prestavi nižje in mi oblizne jajca in ga vzame v usta. Posladek pravim temu zato, ker je vedno znova presenecenje kako in kam mi bo prišlo, bo pustila da mi pride po njenem grlu, morda samo na jezik in potem izpljun, si ga bo zdrkala na joške in nato vtrla močefit okoli bradavičk… Oh! All the posibilities…
Tokrat se je odlocila da me bo mučila še naprej, vsakič ko se ji zazdi da se bližam vrhuncu preneha s fafanjem in ga samo drzi, nizko pri korenu, a čvrsto. Točno mi da vedeti da je v popolni kontroli in da se naj ne pritožujem… zgodba se nekajkrat ponovi in čez čas, ko zaradi tega “mučenja” in njenega sesanja ne zdržim več in jo skoraj prosim če mi lahko “pride” slišim skozi polna usta tisti odrešujoči pritrdilni: “mhm”… sledi trgajoči krč v mednožju…

To da sem še kak dan ali dva otečen zaradi fafanja je druga zgodba… misli so že na naslednjem vikendu ko dekleta spet ne bo in se bom spet videl, z njo.

MP

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!