Nina ima rada seks. Vem, ker sem jo že nekajkrat opazovala. Z njenim bivšim nista imela nobenih zadržkov in tudi na morju sta se nekajkrat porinila kar na plaži, čeprav sem jaz dremala na ležalniku le nekaj metrov proč. Pravzaprav sem jo imela najprej za popolno prasico, ker je bila znana po tem, da je puncam mimogrede speljala fante. Pa ni tako. Seks ima pač rada, moškim pa je izjemno privlačna. Le kdo bi se uprl dolgim črnim lasem, modrim očem in polnim ustnicam, ter postavi, za katero bi se morala marsikatera druga pošteno truditi?
Sicer pa je Nina zdaj samska. Že kar nekaj časa ni nobenega privlekla domov, ker pravi, da so vsi moški prasci. Morda jo je tale zadnji trot res tako zdelal, da si ne želi nobenega več. Ko sem jo hotela potolažiti, da je bil itak poročen, mi je povedala, da ji je to čisto vseeno – ker je božansko fukal, in to je vse, kar je hotela.
Samska. Z igračkami. Teh ima kar nekaj, in ko sem nazadnje pospravljala stanovanje, se mi je zazdelo, da jih tudi uporablja precej s pridom. Spomnim se, ko je domov privlekla neko čudno stvarco, ki je malo spominjala na klasičen vibrator, in mi povedala, da gre za vibrator za rit. In da brez njega ne gre, če imaš rad, da te fukajo v rit. Da se ti od njega čisto odpuli in nazadnje ne moreš več brez njega, ker ti tako paše brenčanje v tazadnji.
To je pač Nina – pred mano ne izbira besed, pred drugimi pa zna biti celo prekleto uglajena.
Kakor koli, med pospravljanjem sem naletela na tak mini vibratorček za tazadnjo, in ker je bil še zapakiran, sem si ga izposodila. Vedela sem, da Nina ne bo huda. Odpakirala sem ga in se spraševala, kaj zdaj. Naj si ga kar vtaknem v rit? Moram najprej prebrati navodila? Dobro, da sem jih, in sem tako skočila nazaj v njeno sobo še po lubrikant.
Spravila sem se v posteljo in se celo pokrila čez glavo. Počutila sem se kot šolarka, ki se v svoji sobi na skrivaj boža, ne pa kot odrasla ženska, ki bi že morala imeti nekaj izkušenj. Namazala sem se z lubrikantom, vključila nežno vibriranje in si dala vibratorček k riti. Opa! Samo prislonila sem ga zraven, pa so mi šli mravljinci po celem telesu, tako da sem morala kar nekajkrat globoko vdihniti, preden sem si ga sploh skušala potisniti v rit. Ampak sem ga. Malo po malo. In tudi malo je bilo preveč, kajti pričelo me je tako ščemeti, da sem vedela, da me čaka orgazem, in res mi je pričelo v vagini utripati in v možganih se mi je zavrtelo in zastokala sem ime tipa, ki mi je všeč že kar nekaj časa, pa še ni bilo priložnosti, da bi ga pobliže spoznala. »Ah, Martin,« sem dahnila in se počutila pofukano in zadoščeno. Samo zaradi ene igračke. Ene male žverce za v pizdo, ki ti zmeša vse čute.
Odločila sem se, da ga obdržim. No, saj ga uporabljenega niti ne bi hotela vrniti. Ko je Nina prišla domov, sem ji rekla, da sem si nekaj prilastila, in naj pove, koliko sem ji dolžna.
»Kakšna packa si, kadar me ni doma,« je rekla. »Bravo! Ti ga kar uporabljaj, boš videla, kako luštno je z njim. Si ga daš v ritko in imaš instant orgazme. Vibratorji za rit so najboljši seks izum zadnjih let.«
In potem sem pričela pridno vaditi. Vsak večer, ko sem šla spat, sem imela zmenek z malim Martinčkom, ki mi je brenčal v ritki. Nisem vedela, da je moja rit očitno povezana z možgani po krajši poti kot moja muca, in da mi lahko toliko hitreje pride. Nina je imela prav – instant orgazmi!
Martinček je še vedno Martinček, o Martinu pa ne sanjarim več, ker mi je Nina predstavila Boštjana. Precej bolj odprt je kot jaz, in očitno sem ravno to potrebovala. Ko je že nekajkrat prespal pri meni, je slučajno našel moj mali vibratorček za rit. Precej nerodno mi je bilo, ker sva se odlično razumela in dobro seksala, potem pa je ugotovil, da se takole igračkam. »Presenečaš me,« je rekel. Mislila sem, da v slabem smislu, a je vibratorček odložil na nočno omarico in me vrgel na posteljo. Spustil se je k moji muci in me lizal kot ponavadi, potem pa me je nataknil na tiča, k moji riti pa prislonil Martinčka in ga vključil. Ne vem, ali je pričakoval takšno reakcijo, a ko sem ob ščegetanju riti in ob njegovem porivanju že videla vse zvezde, sem rekla, naj prosim izključi preklet vibrator in me porine v rit. Vrgel ga je na tla, me obrnil in se od zadaj zaril v mojo rit, da sem sprva izgubila sapo. Tako velik, mesen kurac v moji tazadnji. Tako popolno. Tako dobro.
»Si v redu?« je vprašal.
»Božansko,« sem rekla.
»Ker te bom pofukal v rit. In to tako, da se tvoj vibratorček tudi primerjati ne more.«
Potegnil ga je ven do glavice in potem spet porinil, in vsakič sem ga bolj čutila, in vse bolj se mi je vrtelo, in vsak njegov sunek me je dvigoval više.
»Še?« je vprašal.
»Še,« sem zaječala.
Čedalje hitreje me je porival in njegov tič mi je žgal notranjost in vedela sem, da ne želim več ničesar drugega, da je fuk v rit najboljše, kar sem doživela.
»Ti paše?«
»Ja!«
»Hočeš, da te nabijem do konca?«
»Ja!«
Prišlo mi je in njemu tudi, in sesedla sva se na kup, popolnoma izmučena in olajšana. To je torej to. Zdaj fukam v rit. In dejansko je hudičevo dobro.
Martinčka seveda nisem zavrgla. Navajena sem nanj. Vsi tisti večeri, ko sem slučajno sama, ker je Boštjan kje na poti, so lahko precej osamljeni. Takrat me pokliče in mi reče, naj si dam svojega vibratorčka k riti in naj si ga nato potisnem v ritko, pri tem pa ne izpustim telefona. Ker me hoče slišati, kako mi prihaja. Še posebej tisti del, ko zaječim: O, ja, Boštjan …

Avtor: Anita
Vir fotografije: https://instagram.com/p/0lsjhWQxKO/

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!